Kuinka välittää WhatsApp-viesti edelleen useille ryhmille tai yhteystiedoille kerralla iPhonessa

WhatsApp-käyttäjänä yksi ominaisuus, jota olin odottanut kauan, on kyky välittää viesti useille keskusteluille kerralla. Onneksi huippuluokan viestisovellus on toimittanut tavarat toiveeni mukaan. Arvaa mitä?

Facebookin omistaman viestisovelluksen uusin versio on lisännyt joitain mielenkiintoisia ominaisuuksia, kuten mahdollisuus napauttaa ihmisiä ryhmäkeskustelussa ja mahdollisuus välittää viesti useaan keskusteluun kerralla. Hauskojen videoiden tai valokuvien edelleenlähettäminen useille ystäville kerrallaan ei ole enää pitkä prosessi. Haluatko kokeilla, miten se toimii? Mennään!

Kuinka välittää WhatsApp-viestit useaan yhteystietoon / ryhmään kerralla iPhonessa

Vaihe 1. Tuoda markkinoille WhatsApp iPhonessa → Seuraavaksi, siirry keskustelulanka minkä viestin haluat välittää → Kosketa nyt ja pidä pohjassa viesti haluat lähettää edelleen.

Vaihe # 2. Näytölle tulee valikko, joka sisältää vaihtoehtoja, kuten Vastaa, Välitä, Kopioi. Sinun täytyy napauttaa Eteenpäin.

Vaihe # 3. Seuraavaksi sinun on napautettava eteenpäin -painike vasemmassa alakulmassa.

Vaihe # 4. Seuraavassa näytössä näet kaikki yhteystietosi / ryhmät; napauta vain valitsemiasi yhteystietoja tai ryhmiä.

Vaihe # 5. Napauta lopuksi eteenpäin oikeassa alakulmassa.

Se siitä! Voit toistaa nämä vaiheet lähettääksesi lisää viestejä usealle yhteystiedolle kerralla.

Yli 1000 miljoonan aktiivisen käyttäjän kanssa WhatsApp on johtava viestisovellus maailmassa. Tällä hetkellä sillä ei näytä olevan mitään haastetta. Vaikka juuri käynnistetty Google Allo voi kaataa sen pitkällä aikavälillä. On useita lisäominaisuuksia, kuten Google Assistant, Incognito-tila, Älykkäät vastaukset, jotka tekevät Allosta enemmän kuin vain kokeilun arvoisen.

Mitä mieltä olet Allosta? Voiko se ylittää WhatsAppin suosion suhteen? Jaa arvokkaat panoksesi alla oleviin kommentteihin.

Voit myös lukea:

  • Yhteystietoryhmän luominen iPhonessa
  • WhatsApp-ryhmän poistaminen iPhonesta

Uusimmat viestit