Parhaat telakointiasemat iPhone 11 Pro Maxille vuonna 2021

Telakointiasemasta tulee tunti, jolloin haluat käynnistää kuolevan iPhonen pysäyttämättä elokuvien katselua tai FaceTime-videopuheluita. Yhteensopivien älypuhelinten lataamisen lisäksi ne tarjoavat myös turvallisen paikan levätä turvallisesti, kun niitä ei käytetä.

Markkinoilla on useita iPhone 11 Pro Max-, Pro- ja iPhone 11 -lataustelineitä. Vaikka jotkut asiakirjat ovat erittäin kannettavia, toiset ylpeilevät useiden laitteiden latausjärjestelmällä, jotta voit pitää kaikki laitteet järjestyksessä. Ja sitten jotkut ylittävät asetetut säännöt, jotta heillä olisi enemmän joustavuutta käsitellä virranhimoisia laitteita. Joten, jos tarpeesi on alkanut vaatia ammattitaitoista telakointiasemaa, tämä laaja valikoima on sinulle. Tässä ovat parhaat telakointiasemat iPhone 11 -sarjalle!

 1. OMOTON
 2. OLEBR
 3. CHGeek
 4. AhaTyyli
 5. AYEPOW
 6. TESLYAR
 7. erwubala
 8. DPNAO
 9. BENTOBEN
 10. Koteloitu

1. OMOTON

OMOTON on ottanut käyttöön erittäin tehokkaan telakointiaseman iPhonelle ja Apple Watchille. Telakka on valmistettu korkealaatuisesta alumiinista ja siinä on tukeva muotoilu. Yritys sanoo käyttäneensä samaa CNC-tekniikkaa, jota käytetään Apple MacBookissa.

Kestävän rakenteen ja häiriöttömän kaapelihallinnan ansiosta telakka mahtuu sekä koti- että toimistoympäristöön. Siinä on liukumaton tyyny, joka pitää älypuhelimesi tukevasti paikallaan.

Lisäksi voit säätää iPhonen katselukulmaa mukavasti, jotta voit nauttia FaceTime-videosta samalla, kun lataat laitetta. Kaiken kaikkiaan OMOTON on hinnoiteltu suhteellisen alhaisella hinnalla (13,99 dollaria), mikä tekee siitä erinomaisen valinnan, jotka etsivät huippulaatua telakkaa kilpailukykyiseen hintaan.

USP: Korkealaatuinen alumiini

Tutustu Amazoniin

2. OLEBR

Pidän erityisesti telakointiasemista, jotka voivat tarjota yhden luukun latausratkaisun useille laitteille. Siksi olen päättänyt sisällyttää OLEBR: n, joka voi ladata kolme laitetta, kuten Apple Watch, iPhone ja AirPods kerralla.

Usean laitteen latausjärjestelmän lisäksi telakalla on myös trendikäs muotoilu. Säädettävällä ruuvilla se voi myös tarjota paremmat katselukulmat median katseluun tai jopa videopuheluihin.

Liukumattomalla alustalla varustettu OLEBR pysyy ehjänä pitäen kiinni laitteistasi. Vahvan rakenteen ansiosta siitä on tehty kestävä kumppani laitteellesi.

USP: Kompakti muotoilu

Tutustu Amazoniin

3. CHGeek

Jos moderni telakointiasema on etusijalla, CHGeek olisi ihanteellinen valinta. Telakka tukee langatonta lataamista, jotta uusi iPhone on kätevä. Lisäksi se voi ladata Apple Watchisi ja AirPod-laitteesi kerrallaan, mikä tekee siitä kätevän hyödykkeen niille, jotka ovat syvällä Applen ekosysteemissä.

Joka tapauksessa sinun on ladattava useita laitteita samanaikaisesti, arvostat kahden USB-portin liittämistä. Sen lisäksi, että lataat laitteitasi kohtuullisen hyvällä nopeudella, CHGeek suojaa niitä myös monilta uhilta, kuten ylivirta ja ylikuormitus. Kun otetaan huomioon monilaitteinen latausmahdollisuus ja tehokkuus, CHGeek näyttää olevan hieno ostos 35,99 dollaria.

USP: Tuki langattomalle lataukselle

Tutustu Amazoniin

4. AhaStyle

Mikä tekee AhaStylestä suosikkivalinnan, on erittäin kompakti muotoilu. Huolimatta tällaisesta minimalistisesta ulkoasusta, telakointiasemalle mahtuu kolme laitetta, kuten iPhone, Apple Watch ja AirPod, tasaisesti luistonestopohjan ansiosta.

Silikonimateriaalista valmistetussa lataustelineessä on melko pehmeä tyyny, joka varmistaa, että laitteillasi ei ole vain vähän mukavuutta, vaan myös pidät poissa naarmuista. Toinen tämän telakan merkittävä piirre on siisti kaapelihallinta, joka pitää kaapelin sotku loitolla.

Lataustehokkuudesta puhuen AhaStyle näyttää melko taitavalta. Lisäksi kohtuullinen hinta (16,99 dollaria) ja turvallinen lataustekniikka tekevät luotettavaksi hyödykkeeksi.

USP: Melko pehmeä silikonimateriaali

Tutustu Amazoniin

5. AYEPOW

Tosin AYEPOW ei välttämättä sovi kaikkien tarpeisiin. Mutta ne, jotka etsivät täydellistä latausratkaisua paitsi iPhonelle myös monille muille laitteille, kannattaa tarkistaa.

Lataustelineessä on peräti kuusi USB-porttia, jotta voit ladata kaikki virranhimoiset laitteet samanaikaisesti. Älykkään IC-tekniikan mukana tulee ylivirtojen ja oikosulkujen välttäminen.

Telakan rakenne on yksinkertainen ja kevyt. Sileän pinnan ja luistamattoman pohjan ansiosta se on ikivihreä järjestäjä.

USP: 6 USB-porttia

Tutustu Amazoniin

6. TESLYAR

Vanhaa mallia esittävä TESLYAR on todennäköisesti pätevä puinen telakka iPhone 11 -sarjalle. Latausasema tukee langatonta Qi-lataustekniikkaa laitteiden lataamiseksi mukavasti. Mutta mikä tekee siitä merkittävän hyödykkeen, on vaikuttava pöytäorganisaation toiminnallisuus.

Voit käyttää telakointiasemaa älykellon pitämiseen, kolikoiden pitämiseen lokerossa ja ripustamiseen myös lasillesi. Puhumattakaan, siinä on myös ura, joka voi pitää Apple Pencil tai muut digitaaliset kynät turvassa. Pitkä tarina lyhyt, jos haluat tyylikäs puinen järjestäjä, pidä TESLYAR mielessä.

USP: Vaikuttava työpöydän organisointi

Tutustu Amazoniin

7. erwubala

Tyylikäs näköinen puinen telakka, kuten erwubala, ansaitsee tulla tähän laajaan kokoelmaan. Ympäristöystävällisestä bambupuusta valmistettu telakka on kevyt, toisin kuin TESLYAR. Kestävyyden suhteen se on kuitenkin vertaansa vailla.

Toiminnasta puhuen, erwubala on varustettu lataamaan sekä iPhonea että Apple Watchia. Lisäksi siinä on kolme USB-porttia, jotka voivat olla erittäin käteviä, kun joudut käynnistämään useita laitteita kerralla. Hyvä kaapelihallinnan ansiosta se pitää työpöydän siistinä ja puhtaana.

USP: Ympäristöystävällinen bambu

Tutustu Amazoniin

8. DPNAO

Luulen, että monet teistä eivät nähneet sen tulevan tässä yhteenvedossa, vai mitä? No, anna minun kertoa teille, että DPNAO on yksi kaikkien aikojen suosituimmista telakointiasemastani markkinoilla tällä hetkellä. Parasta tästä lataustelineestä on melko hyvä kaiutin, joka voi valaista musiikkiaikaa.

FM-radio, jossa on 20 esiasetettua asemaa, voi olla hieno tapa seurata suosituimpia ohjelmia. Joten riippumatta siitä, ovatko uutiset, urheilu tai viihde, voit saavuttaa haluamasi rytmit.

Jos haluat hieman tehokkaamman hälytyksen, jotta et koskaan unohda auringonnousua, sinulla on myös hälytys, joka auttaa sinua heräämään ajoissa. 69,89 dollaria DPNAO voi olla erittäin kallis, mutta kun otetaan huomioon melko hyvä kaiutin ja turvallinen lataustekniikka, mielestäni se ansaitsee huomiota.

USP: Melko hyvä puhuja

Tutustu Amazoniin

9. BENTOBEN

BENTOBENin tavoitteena on tarjota molempien maailmojen parhaat puolet: vaikuttava muotoilu ja taitava latausratkaisu. Ja minun on sanottava, että telakka on onnistunut suuressa määrin.

Kovasta muovista ja kumista rakennettu lataustelineellä on voimaa selviytyä vahingossa tapahtuvista putoamisista. Kumilla varustetulla ja luistamattomalla alustalla varustettu laite pysyy vakaana pitäen kiinni iPhonesta, AirPod-laitteista ja Apple Watchista.

Säädettävä telakka tarjoaa 60 asteen näkökulman, jotta voit jatkaa elokuviesi katsomista tai hauskoja videopuheluita, vaikka laitetta mehustettaisiin. Ottaen kaiken huomioon, mukaan lukien monilaitteinen lataustekniikka, suloinen muotoilu ja kohtuullinen hinta (23,99 dollaria), BENTOBEN on yksi parhaista telakointiasemista iPhone 11 Pro Max, 11 Pro ja 11 -laitteille.

USP: 60 ° näkökulma

Tutustu Amazoniin

10. Koteloitu

Verrattuna moniin muihin modernin näköisiin iPhone-telakointiasemiin, Encased näyttää melko yksinkertaiselta. Lisäksi se ei tarjoa monilaitteista latausjärjestelmiä. Joten, miksi sinun pitäisi valita tämä?

No, se on erittäin kannettava muotoilu, joka löytää mukavasti paikan myös pienellä työpöydällä. Lisäksi se on säädettävä ja myös koteloystävällinen, jotta sinun ei tarvitse irrottaa laitteen kantta ennen kuin lataat sitä. Ja MFi-sertifikaatin ansiosta Encased pystyy tarjoamaan laitteellesi turvallisen latauksen.

USP: Erittäin kannettava muotoilu

Tutustu Amazoniin

Joten tämä päättää suosikkini telakointiasemat iPhone 11 -sarjaan.

Mikä on tehokkain telakointiasema sinulle?

Tarkastettuasi useita merkittäviä lataustelineitä, olet ehkä löytänyt oikean vaihtoehdon erityistarpeisiisi. Ja olen iloinen voidessani auttaa sinua. Nyt kun metsästys on ohi, kerro minulle suosikkitelakointiasema ja ominaisuudet, jotka tekevät siitä paremmin sopivan sinulle.

Voit myös viitata seuraaviin:

 • Parhaat iPhone 11 Pro Max -kotelot
 • Parhaat iPhone 11 Pro -nahkakotelot

Millaista telakointiasemaa pidät eniten? Kerro siitä meille myös.

Uusimmat viestit