Zoomin käyttäminen Apple TV: ssä

Zoom on hyvin suunniteltu esteettömyysominaisuus näkövammaisille. Zoom-sovelluksen avulla Apple TV: ssä voit suurentaa kuvia katselun helpottamiseksi.

Sirin kaukosäätimen kosketuspinnan avulla voit hallita zoomausta ja panoroida zoomattua kuvaa helposti. Lisäksi on myös mahdollisuus säätää zoomauksen suurennusta mukavuustasosi mukaan.

Zoomin määrittäminen ja käyttäminen Apple TV: ssä

Zoomin ottaminen käyttöön Apple TV: ssä

Vaihe 1. Tuoda markkinoille asetukset -sovelluksen Apple TV: ssä.

Vaihe # 2. Napsauta nyt Kenraali.

Vaihe # 3. Seuraavaksi sinun täytyy Napsauta Esteettömyys.

Vaihe # 4. Valitse seuraavaksi Zoomaus ja kytke se päälle.

Kun olet ottanut zoomauksen käyttöön digisovittimessasi, suosittelen, että otat Helppokäyttöisyys-pikakuvakkeen käyttöön, jotta tämä ominaisuus voidaan helposti kytkeä päälle tai pois päältä napsauttamalla valikkopainiketta kolme kertaa Siri-kaukosäätimessä.

Zoomin käyttäminen Apple TV: ssä

Lähennä tai loitonna: Paina zoomaustilassa kosketuspintaa kolme kertaa. Nyt korostamasi kohteet suurennetaan automaattisesti.

Zoom-suurennuksen säätäminen: Napauta vain kosketuspintaa ja vedä ylös tai alas kahdella sormella. Suurimman suurennuksen rajoittamiseksi avaa Asetukset-sovellus → Yleiset → Esteettömyys → Zoomi → Suurin zoomaustaso.

Ota panorointi käyttöön tai poista se käytöstä: Ota panorointi käyttöön tai poista se käytöstä koskettamalla kosketuspintaa kahdella sormella Sirin kaukosäätimessä.

Paneeli nähdäksesi lisää: Kun panoroidaan, vedä sormeasi kosketuspinnalle saadaksesi lisätietoja.

Sano valitun näytön kohde: Yksinkertaisesti paina Siri-painiketta kahdesti puhuaksesi valitun näytön kohteen.

Zoom-tarkennuksen siirtäminen: Sinun täytyy napauttaa kosketuspinnan ylä-, ala-, vasenta tai oikeaa reunaa siirtyäksesi siihen suuntaan yhden näytön kohdalla.

Se siitä!

Ota kantaa

Mitkä ovat Zoomin lisäksi muut saavutettavuusominaisuudet, joita haluat käyttää digitaalisessa mediasoittimessasi? Anna meille ajatuksesi heistä.

Haluat ehkä lukea myös nämä viestit:

  • Kuinka kirjautua YouTube-sovellukseen Apple TV: ssä
  • Automaattisen kehysnopeuden ja dynaamisen alueen ottaminen käyttöön

Uusimmat viestit