ICloud-kalenterin vieminen iPhonelle

Epäilemättä ei ole niin helppoa tuoda / viedä kalenteritietoja iPhonesta / iPadista muihin laitteisiin tai työkaluihin. Et esimerkiksi voi "helposti" tuoda Google-kalenteritietoja iCloud-kalenteriin. Parasta mitä voit tehdä, on lisätä Google-kalenteri iPhoneesi Gmail-tilisi kautta.

Jotain samanlaista tapahtuu kalenteritietojen viennissä. Tarkoitan, että iPhonessa tai iPadissa et voi "viedä" kalenteritietojasi mihinkään. Voit jakaa kalenterin muutamalle ystävälle tai lähettää tapahtuman, mutta vienti ei ole mahdollista. Ainakin ei ole helppo mahdollisuus.

ICloud-kalenterin vieminen iPhonelle / iPadille

Mutta voit viedä kalenterin iPhoneen / iPadiin iCloudin kautta. Näin voit tehdä sen:

(Oletamme, että käytät iCloudia kalentereidesi synkronointiin. Jos et ole, tee se nyt, koska luotamme iCloudiin kalenterin viennissä.)

Ennen kuin aloitat: Varmista, että synkronoit iPhonella kalenterit iCloudissa. Voit tehdä tämän siirtymällä kohtaan asetuksetiCloud ja kytke virta Kalenteri.

Vaihe 1. Avaa iCloud.com verkkoselaimessa.

Vaihe # 2. Kirjaudu sisään Apple ID: lläsi.

Vaihe # 3. Klikkaa Kalenteri avataksesi sen.

Vaihe # 4. Napsauta sivupaneelissa kalenterin nimen oikealla puolella olevaa asetuskuvaketta.

Vaihe # 5. Valitse Julkinen kalenteri -valintaruutu.

Vaihe # 6. Kun napsautat, huomaat webcal URL-osoitteen. Kopioi URL-osoite.

Vaihe # 7. Liitä URL-osoite uuteen välilehteen, mutta korvaa webcal HTTP: llä. Napsauta Siirry avataksesi URL-osoitteen.

Vaihe # 8. Tiedosto ladataan nyt. Tämä on Kalenteritiedosto, joka sisältää kaikki asiaankuuluvat tiedot. Se on yleensä ICS-tiedosto, joten lisää tiedostoon laajennus .ics.

Tämä avaa sen oletuksena Macissa (tai tuetuissa työkaluissa).

Tällä hetkellä tämä on ainoa tapa viedä iPhonen / iPadin kalenterit kokonaisuudessaan. Niitä ei voi viedä suoraan Google-kalenteriin tai Outlookiin, mutta voit varmasti käyttää ladattua tiedostoa siihen.

Tiedätkö paremman työkalun / menetelmän kalentereiden viemiseksi iPhonesta toiseen laitteeseen / työkaluun? Kerro meille!

Haluatko saada kiinni enemmän tällaisia ​​artikkeleita?

Uusimmat viestit