Paras iPhone 7 -lompakkokotelo vuonna 2021

Useimmat iPhonen käyttäjät rakastavat lompakkokoteloita useista syistä, kuten korkeasta suojasta, mukavuudesta jne. Minulle ne ovat epäilemättä ylellisin puku, jota iPhone voi pyytää. Mitä mieltä sinä olet? Haluatko valita ultra-modernin lompakkokotelon iPhone 7: lle? Olet kai valmis neuvottelemaan. Nämä tapaukset on poimittu sen varmistamiseksi, että kaikki vaatimukset otetaan täysimääräisesti huomioon. Katsotaan!

1. Dreem Fibonacci Luxury -sarja

Dreem-lompakkokotelo on erinomainen sekä miellyttävän parin tekemisessä että vaaditun suojan putoamisilta. Ensiluokkainen ketun nahka on kaunistettu käsityönä.

Voit laittaa kolikkopeleihin 3-6 korttia ja 5-10 dollarin seteleitä. RFID-esto takaa täydellisen suojan korttitiedoillesi. Siinä on kaksi jalustajalustaa, jotka tekevät videon katselusta ihastuttavan kokemuksen. Vielä tärkeämpää on, että se on suunniteltu toimimaan useimpien autotelineiden ja selfie-tikkujen kanssa.

USP: Magneettinen irrotettava kotelo

Tutustu Amazoniin

2. Ylellinen taskukirja Pad & Quilliltä

Jos haluat ostaa ylellisen lompakkokotelon, pidä Pad & Quill's Luxury Pocket Book -tutkan yläosassa. Kotelo on veistetty täysjyväisestä amerikkalaisesta nahasta ja Itämeren koivupuusta.

Kiinteän puisen kehikon ansiosta kotelo voi selviytyä pudotuksista helposti. UV-säteilyn kestävä nahka kehittää mukavan patinan, kun se vanhenee. Tämän seurauksena et koskaan löydä tapausta menemästä kosketukseen.

Sisemmissä paikoissa voi olla enintään viisi korttia, ja siinä on myös lokero, jossa käteinensi voi levätä turvallisesti. Lisäksi valitset Luxury Pocket Bookin viidessä suloisessa väriyhdistelmässä, mukaan lukien viski, syvänmeren sininen ja paljon muuta.

USP: Ensiluokkainen kirjatyylinen muotoilu

Katso Pad & Quill

3. Bella Fino Pad & Quilliltä

Bella Fino kuuluu samaan liigaan kuin Luxury Pocket Book. Ainoa merkittävä ero on puutelineen puute.

Amerikan täysjyvänahka on suunniteltu UV-säteilyn kestäväksi. Ja kohteliaasti tyylikäs patina, lompakkokotelo on edelleen älypuhelimesi suosikki.

Useat sisätaskut ovat käytettävissä, joten voit kuljettaa 5-7 korttia ja käteistä. Lisäksi saatavana olevat kuusi värivaihtoehtoa, kuten tumma suklaa, galloper musta, syvänmeren sininen, auttavat sinua valitsemaan ihanteellisen lompakkokotelon iPhone 7: lle.

USP: Täysjyväinen amerikkalainen nahka

Katso Pad & Quill

4. Vena vCommute

Vena vCommute on sekä tehokas että tyylikäs. Kaksikerroksinen kotelo, joka on rikastettu huippulaatuisella polykarbonaatilla ja TPU-materiaalilla, kestää 4 jalan pudotuksen vaikutukset. Kulmasuoja auttaa sietämään iskuja.

Takana olevat piilotetut paikat ovat ihanteellisia luottokorttien turvalliseen säilyttämiseen. Monikulmaisen lukitustelineen avulla voit upeasti katsella hienoja videoita. Lompakkokoteloa on saatavana kolmella kauniilla värillä - kulta, ruusukulta ja avaruusharmaa.

USP: Sotilasluokan pudotussuoja

Tutustu Amazoniin

5. LAMEEKU

LAMEEKU-lompakkokotelo on suunniteltu erityisesti minimalistiselle. Laadukkaasta nahasta ja TPU-nahasta valmistettu, se on erittäin kestävä. Lompakkokotelossa on piilotettuja korttipaikkoja.

Se tuntuu erittäin pehmeältä ja tarjoaa paremman pidon. Viidellä kiehtovalla värillä, kuten musta, mintunvihreä ruskea, sininen, ruskea ja vaaleanruskea, voit valita oikean valinnan älypuhelimeesi.

USP: RFID-estotekniikka

Tutustu Amazoniin

6. Crosspace

Onko tyylikäs muotoilu ja mukavuus suosikkilistallasi? Tutustu Crosspace-lompakkokoteloon.

Kiehtova kuvio yhdistettynä hienoimpaan PU-nahamateriaaliin, tämä lompakkokotelo on laadultaan hyvä ostos. Jopa yhdeksän korttipaikkaa ja kaksi rahataskua ovat juuri tarpeeksi. Sisäinen kova kuori on varustettu tarjoamaan suojaa putoamiselta.

USP: 9 korttipaikkaa

Tutustu Amazoniin

7. Karhu liike

Laadukkaasta PU-nahasta valmistettu Bear Motion -lompakkokotelo tuntuu erittäin pehmeältä. Vaikuttava ompelu tuo siihen eleganssia.

Kaksi korttipaikkaa ovat hienosti. Sisäänrakennetun jalustan ansiosta älypuhelimen käyttö vaakasuunnassa on erittäin mukavaa. Mikrokuituliina estää naarmuuntumisen. Tarkkojen aukkojen ansiosta kaikkiin painikkeisiin ja portteihin pääsee helposti. Se on kolmivärinen.

USP: Ensiluokkainen PU-nahka

Tutustu Amazoniin

8. Silkki

Silkillä on minimalistinen profiili. Hienostunut muotoilu on sen tärkein kohokohta. Korkean otteen kuvioitujen sivujen avulla voit pitää iPhonea mukavasti. Huolimatta vain yksiosaisesta rakenteesta, se on riittävän vahva suojautumaan pieniltä putoamisilta. Silkissä on kolme kolikkopaikkaa käteistä varten ja tasku käteistä varten.

USP: Suojaavat ilmataskujen kulmat

Tutustu Amazoniin

9. ZVE

ZVE on erittäin suojaava hybridilompakkokotelo. Sen väitetään olevan sekä iskunkestävä että naarmuuntumaton.

Pehmeä tekstuuri tekee siitä näyttävän melko muodikkaalta. ZVE-lompakkokotelon takana on paikka kortteja ja käteistä varten. Vapautuspainikkeella on helppo käyttää korttejasi. Tätä hybridikoteloa on saatavana neljässä viehättävässä värissä.

USP: Joustava nauha

Tutustu Amazoniin

10. GOSPERY

GOOSPERY-lompakkokotelon todelliseksi tekee korkealaatuinen kangasmateriaali. Kotelo on vuorattu pehmeällä synteettisellä nahalla, joka lisää sen viehätystä sen ulkonäköön.

Herkkä TPU-sisustus pystyy absorboimaan iskut ja pitämään naarmuja loitolla. Voit muuntaa sen mediatelineeksi saadaksesi parhaan mahdollisuuden hauskaa rakastavista videoistasi. Kahdeksan upean värin saatavuus auttaa valitsemaan upean kumppanin iPhonellesi.

USP: Valmistettu denimmateriaalista

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki, ihmiset!

Käärimistä!

Toivottavasti nämä tapaukset ovat saaneet sinulta vakavan ilmeen. Minusta ne ovat poikkeuksellisen käyttäjäystävällisiä. Tarpeestasi ja budjetistasi riippuen voit valita kotelon, joka sopii hyvin iPhoneen.

Et halua jättää väliin:

  • folio-kotelot iPhone 7: lle
  • marmorikotelot iPhone 7: lle
  • ohut kotelo iPhone 7: lle
  • sotilaallisen luokan kotelot iPhone 7: lle

Tykkää tämä viesti? Jaa ajatuksesi ja palautteesi meille kommenttikentässä.

Uusimmat viestit