Kuinka äänittää muistio iPhoneen

Äskettäin kirjoitimme muistioiden jakamisesta muille. Mutta unohdit tosiasian, että muistion jakamiseksi on ensin luotava muistio. No, parempi myöhään kuin ei koskaan. Joten tässä on, miten voit tallentaa äänimuistion iPhoneen.

Ennen kuin tallennat äänimuistion, tiedätkö, miksi sinun pitäisi käyttää tätä ominaisuutta iPhonessa? Tämä ei ole kolmannen osapuolen sovellus; tämä sovellus kuuluu iPhoneen - tarkista iPhonen Ekstrat.

Pohjimmiltaan äänimuistisovellus auttaa äänittämään mitä tahansa ääntä oman äänen nauhoittamisen lisäksi. Jotkut äänet, joita rakastat kuulla uudestaan ​​ja uudestaan; lapsesi toivoo sinulle "hyvää syntymäpäivää"; puolisosi kuiskaa "rakastan sinua" tai se voi olla hääpuhe, jonka ystäväsi pitää D-päivänä. Ja joistakin muista äänistä on tullut "välttämätön paha" elämässäsi; esimerkiksi esimiehesi ohjeet uudelle projektille, mielihyvät, jotka vaihdetaan kollegoiden kanssa toimistokokouksessa tai tärkeä keskustelu asiakkaiden kanssa.

Asia on, että tämä tallennusjärjestelmä tarjoaa suurta apua.

Kuinka äänittää muistio iPhoneen

Vaihe 1. Avaa Puhemuistisovellus iPhonessa.

Vaihe # 2. Tallenna-näytössä on punainen pyöreä painike, napauta sitä.

Vaihe # 3. Aloita äänen nauhoittaminen (tai voit tallentaa muita ääniä ympärilläsi.) Kun äänitys on ohi, napauta samaa painiketta (tämä lopettaa äänitysprosessin.)

Vaihe # 4. Napauta nyt Valmis (punaisen painikkeen vieressä). Näkyviin tulee viesti, joka kehottaa sinua tallentamaan äänimuistion.

Vaihe # 5. Anna tiedostolle nimi ja napauta Tallenna-painiketta. Tai voit poistaa nauhoituksen napauttamalla Poista-painiketta.

Kuinka leikata äänimuistio iPhonessa

Kuten elokuvan ohjaaja, joka leikkasi tiettyjä kohtauksia ennen elokuvan julkaisua, saatat haluta myös siirtää tiettyjä ääniä äänimuistiosta. Leikkaa-vaihtoehdolla voit leikata äänimuistion iPhonessa.

Vaihe 1. Avaa Puhemuistisovellus iPhonessa.

Vaihe # 2. Napauta muistion luettelosta, jonka haluat leikata.

Vaihe # 3. Napauta Muokkaa.

Vaihe # 4. Napauta nyt Trim-vaihtoehtoa (rajauskuvake.)

Vaihe # 5. Aloita muistion rajaaminen vetämällä punaista neulaa.

Vaihe # 6. Napauta sitten Trim-kuvaketta. Valikko pyyhkäisee ylöspäin, ja siinä on kolme vaihtoehtoa: Trim Original, Save As New Recording ja Cancel.

Vaihe # 7. Voit valita minkä tahansa kolmesta vaihtoehdosta. Jos valitset “Tallenna uutena nauhoituksena”, sinun on vaihdettava äänitiedostosi nimi.

Tässä kaikki tältä erää!

Jaa palautteesi kanssamme alla olevassa kommentissa.

Uusimmat viestit