Super Cool Interactive iPad Games -sovellukset lapsille

iPad on erittäin suosittu lasten keskuudessa. Ja jos olet päättänyt hyödyntää Applen ylivertaista tablettia kaikin tavoin saadaksesi lapsesi oppimaan pelaamisen aikana, nämä parhaat interaktiiviset iPad-pelit voivat olla erittäin tehokkaita. Nämä iOS-lapsisovellukset tekevät oppimisesta niin miellyttävän kokemuksen ainutlaatuisen konseptin ansiosta. Vauva oppii muotoja, värejä, koulutusarvoja, ratkaisee matematiikkapelejä ehdottoman hauskasti. Lisäksi hämmästyttävä animaatio ja ääniraita pitävät kiinnostuksensa elossa ikuisesti!

1. Puun maailma

"Tree World" on hauskaa rakastava peli, jota lapsesi nauttisi pelaamisesta. Pelin tarkoituksena on kasvattaa puita mahdollisimman korkealle ja tekee niistä kotiin useita lemmikkejä. Se tarjoaa myös paljon räätälöintiä, jotta lapset voivat muokata puita.

Matkan varrella lapset voivat kerätä suosikki eläimiään, hirviöitä ja jopa lohikäärmeitä. He saavat myös mahdollisuuden käydä kauppaa ystävien kanssa, jotta kokoelma olisi täydellinen. Kaiken lisäksi lasten on taisteltava myös Gnome Kingiä ja hänen kätyriä vastaan ​​suojellakseen otuksia.

Hinta: Ilmainen (kourallinen Vita-helmiä - 0,99 dollaria)

ladata

2. Kids Preschool Learn Letters

Etsitkö sitä, joka voi auttaa pikku mestariasi oppimaan iloisesti kirjaimia? Jos kyllä, tämä erittäin interaktiivinen sovellus voi olla oikea vastaus.

Sovellus tarjoaa kymmenen elävää peliä, jotka on suunniteltu saamaan lapset oppimaan englannin aakkosia ja äänitteitä hauskalla tavalla. Oppimisen yksinkertaistamiseksi se tarjoaa helposti ymmärrettäviä ohjeita.

Ja lapsilla on paljon palkintoja, ja he tuntevat motivoituneita oppimaan. Tämän sovelluksen suosikkini ovat varjojen sovitus, aakkoset, esineiden väritys ja peräkkäiset kuoret.

Hinta: Ilmainen (koko pelin avaus - 1,99 dollaria)

ladata

3. Loputon sanapeli

Kuten nimestä voi päätellä, tämä sovellus on interaktiivinen ohjaaja sekä eräänlainen peli lapsille. Se opettaa oikeinkirjoitusta, sananmuodostusta ja riimejä varmistaen samalla, että lapsesi viihdytetään upealla sarjakuvagrafiikalla.

Sovellus käyttää oikeinkirjoitusta foneetin kanssa, mikä helpottaa lapsen ymmärtämistä ja oppimista sanasta. Lisäksi on aakkoset ja myös loputon hirviö pitämään lapsesi mukana. Sovellus on ilmainen rajoitetuille sanoille, ja myöhemmin voit ostaa lisäominaisuuksia.

Hinta: Ilmainen (Starter Pack - 6,99 dollaria)

ladata

4. World Map Challenge! Maantiede

"World Map Challengessa" on paljon pidettävää. Jos olet valmis saamaan lapsesi nauttimaan interaktiivisesta maantieteellisestä tietovisasta, tämä voisi olla kokeilun arvoinen. Tämän sovelluksen avulla lapset voivat oppia noin 200 maan sijainnista.

Täysin interaktiivisen kartan avulla lapset voivat zoomata, panoroida ja napauttaa tiettyjä elementtejä löytääksesi oikean vastauksen. Jotta vuorovaikutus pysyy nautinnollisena kokemuksena, se tarjoaa miellyttäviä äänitehosteita.

Tässä sovelluksessa on muutama ominaisuus, jotka ovat mielestäni merkittäviä. Monen pelaajan tila ja harjoitustila, jotka tuovat paljon iloa oppimiseen. Lisäksi se antaa lapsille mahdollisuuden seurata edistymistä ja ansaita tähtiä.

Hinta: Ilmainen (täysversio - 3,99 dollaria)

ladata

5. Barbie World Explorer

No, olen valinnut nimenomaan lapsille, jotka rakastavat tutkia ihmemaa. Tämä AR-seikkailupeli kertoo söpöstä barbista, joka matkustaa ympäri maailmaa ja vierailee upeissa paikoissa. Peli tarjoaa paljon tutkittavaa uteliaille lapsille Afrikan Savannista Costa Rican viidakkoihin.

Tutkiessaan maailmaa lapset saavat myös mahdollisuuden olla vuorovaikutuksessa monien eläinten kanssa, mukaan lukien norsut, apinat, kirahvit ja paljon muuta. Lisäksi peli vaatii lapsia seuraamaan piilotettuja paikkoja ja keräämään hyödyllisiä työkaluja matkalle. Pelaamisen lisäksi lapset nauttivat Barbien räätälöinnistä houkuttelevilla asuilla ja saavat hänet erottumaan.

Hinta: Vapaa

ladata

6. Nälkäinen Caterpillar-leikkikoulu

Tässä on sovellus, joka auttaa lapsia aloittamaan elinikäisen oppimisen. Siinä on hauskaa etsintää ja mielekästä peliä pitämään nuoret oppijat tuntikausissa.

Lisäksi kaikkea toimintaa ohjaavat kansainväliset varhaisen oppimisen standardit. Sovellusta päivitetään myös jatkuvasti uusimmilla opetuskäytännöillä. Lopuksi se kattaa kaiken matematiikasta ja luonnontieteistä kieliin, lukutaitoon, luovaan taiteeseen, palapeleihin ja muuhun.

Hinta: 9,99 dollaria kuukausittaisesta jäsenyydestä

ladata

7. Monkey Preschool Lunchbox

2–5-vuotiailla lapsilla on paljon hauskaa auttaessaan apinoita pakkaamaan lounasta tässä huippupelissä nuorille oppijoille. Se on seitsemän jännittävää koulutuspeliä, jotka opettavat lapsille värejä, kirjaimia, laskemista, muotoja, kokoja, yhteensopivuutta ja eroja.

On olemassa kymmeniä ääniä ja äänitallenteita pitämään lapset mukana. Ja he ansaitsevat tarrapalkintoja matkan varrella edistääkseen edistymistä. Lisäksi se on suunniteltu huolellisesti nuorille oppijoille, joten navigointi on suoraviivaista ja turvallista.

Hinta: $1.99

ladata

8. Bloom

Bloom on hieno sekoitus instrumenttia, sävellystä ja taidetta. Sovelluksessa on upeat säätimet, jotka auttavat lapsia luomaan monimutkaisia ​​kuvioita ja ainutlaatuisia melodioita helposti. Siinä on 12 erilaista mielialan asetusta ja se sallii myös satunnaisen mielialan sekoittamisen.

Se mahdollistaa myös säädettävän viiveen varmistaakseen, että lapset voivat pelata sitä omassa tahdissaan. Ja kyllä, siellä on myös uniajastin, joka pysäyttää sovellukset automaattisesti tiettynä aikana.

Hinta: $3.99

ladata

9. Twinkle, Twinkle Little Star

Jos on aika hemmotella lastasi interaktiivisilla kappaleilla ja kehtolauluilla, "Twinkle, Twinkle Little Star" olisi hieno valinta. Sovellus tarjoaa kauniisti suunnitellun satukirjan lapsille, jota he haluaisivat tutkia laulamalla klassista kappaletta.

Siinä on myös joitain galaksipalapelejä, joiden tarkoituksena on saada lapset oppimaan oikeinkirjoitusta ja sanastoa. Ja 123 laskennan avulla se voi jopa auttaa lapsia hallitsemaan laskemisen hauskalla tavalla.

Yksi tämän sovelluksen suosikkini on eläinradan muistipeli, jolla voi olla hyvä rooli lasten kognitiivisten taitojen parantamisessa. Vaikka tämä sovellus tulee ilmaiseksi, joudut käyttämään rahaa rajoitusten poistamiseksi.

Hinta: Ilmainen (Pulmapelipaketti - 1,99 dollaria)

ladata

10. Vakoilen Lola HD: n kanssa

I Spy with Lola on pieni jännittävä vihjepohjainen peli, joka auttaa lasta kasvamaan terävämmäksi pelin kautta. Se auttaa lastasi muistamaan tavaraa ja sen nimeä hyvin interaktiivisella, visuaalisella ja viihdyttävällä tavalla.

Joten auta lastasi aloittamaan matka keräämään paljon matkamuistoja ja kolikoita jokaisesta suoritetusta tehtävästä. Ja sitten käske häntä hyödyntämään ansaitut kolikot avataksesi upeat paikat.

Kun vauva etenee, haasta häntä löytämään kirjeisiin liittyviä esineitä. Jokainen sijainti on animoitu upealla visuaalisella ja suullisella opetuksella. Ja siellä on myös loistava ääniraita, joka tuo hauskaa näytelmään.

Hinta: $3.99

ladata

Siinä kaikki!

Mikä on sinun suosikkisi?

Kerro nyt meille niiden pelien nimi, jotka olet valinnut lapsellesi? Kerro myös ominaisuuksista, joista olet pitänyt niissä.

Haluat vilkaista myös näitä viestejä:

  • Parhaat älypelit iPhonelle ja iPadille
  • Kahden pelaajan pelit iPhonelle / iPadille
  • Matematiikkapelit iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat numeropelit iPhonelle ja iPadille

Uusimmat viestit