Poista valokuvat iCloud-varmuuskopiosta iPhonessa

Paljon on jo kirjoitettu iCloud-valokuviesi suojaaminen joutumasta vääriin käsiin. Kun lisätietoja viimeaikaisista julkkisten kuvahäiriöistä ilmestyy, ymmärrämme, että iCloud-varmuuskopioissa olevat kuvat eivät ole turvallisia.

Haluamme tietysti, että valokuvamme varmuuskopioidaan, jotta ne voidaan hakea, jos asiat menevät pieleen tai kun palautat iPhonen. Mutta näyttää siltä, ​​että iTunes-varmuuskopion pitäisi olla turvallisempi, kun otetaan huomioon iCloudin ongelmat. Tämän vuoksi voit poistaa valokuvia iCloud-varmuuskopiosta seuraavasti.

Poista valokuvat iCloud-varmuuskopiosta iPhonessa / iPadissa

Vaihe 1. Avaa iPhonessa Asetukset.

Vaihe # 2. Näpäytä iCloud.

Vaihe # 3. Selaa nyt alas ja napauta Tallennus ja varmuuskopiointi.

Vaihe # 4. Näpäytä Hallitse tallennustilaa.

Vaihe # 5. Alla Varmuuskopiot, napauta iPhonen varmuuskopiota (yleensä se on iPhonen nimi.)

Vaihe # 6. Sammuta nyt kytkin Kameran rulla.

Vaihe # 7. Palaa kohtaan Tallennus ja varmuuskopiointi ja napauta Varmuuskopioi nyt.

Viimeinen vaihe on eräänlainen tärkeä, koska se poistaa valokuvat varmuuskopiosta ja päivittää saman. Emme voi nyt olla varmoja siitä, kuinka tehokasta tämä on valokuvien poistamisessa, koska varmuuskopioinnilla ohjelmisto on määritetty pitämään joitain jälkiä lyhyen aikaa, ennen kuin ne poistetaan pysyvästi.

Muiden / vanhempien varmuuskopioiden poistaminen

Mahdollisuudet ovat, että sinulla on vanhoja varmuuskopioita. Sinulla voi olla myös varmuuskopioita iPadilta tai muilta iDevices-laitteilta, jotka käyttävät samaa iCloud-tunnusta. Tässä tapauksessa huomaat, että varmuuskopio on lueteltu kohdassa Varmuuskopiotunniste.

Sinun on vain noudatettava samoja ohjeita tyhjentääksesi valokuvat myös näistä varmuuskopioista. Jälleen kerran huomaa, että saattaa kestää jonkin aikaa, ennen kuin valokuvat poistetaan pysyvästi näistä varmuuskopioista.

Haitta

Yksi suuri haitta valokuvien poistamisessa iCloud-varmuuskopioista on, että kun yrität palauttaa iCloud-varmuuskopiosta, sinulla ei ole valokuvia takaisin. Itse asiassa, valokuvistasi ei ole enää lunastettavissa olevaa kopiota pilvestä, ellet ole ottanut Photostreamia käyttöön.

Siksi puhun lukijani valitettavasti siitä, että iTunesilla on aina varmuuskopio. Kun automaattinen varmuuskopiointi on käytössä, iTunes varmuuskopioi iPhonen aina, kun synkronoit sen iTunesin kanssa.

Siinä kaikki!

Haluatko saada kiinni tällaisista aiheista?

Uusimmat viestit