Harber London -nahasholkki MacBook Prolle ja Airille

Haluan käyttää holkkia parista tärkeimmästä syystä - kannettavan kannattamiseksi mukavammin ja suojataksesi sitä tyhjästä. Klassinen muotoilu, jonka päällä on rikas ammattitaito, on aina ollut suosikkini. Tämä on tärkein syy, miksi Harber MacBook -holkki on kiehtonut minua ilman loppua.

Mutta kuten sanotaan: "Kaikki, mikä kimaltelee, ei ole kultaa", olisi sopiva tarkastella hihaa tarkasti ennen varmojen johtopäätöksien tekemistä. Siksi aion punnita Harberia neljällä tärkeällä parametrilla: muotoilu, kestävyys, käsityötaito ja mukavuus. Olisi kiva nähdä, kuinka hyvin se kestää näitä tärkeitä näkökohtia.

Harber London -nahasholkki MacBook Prolle ja Airille

Vaikuttava ohut muotoilu

Melko ohut profiili, hiha näyttää todella suloiselta. Käsityönä muotoiltu muotoilu rikastuttaa entisestään ulkonäköä ja vahvistaa samalla rakennetta. Hienostettu käsityötaito antaa sille toimeenpanovallan. Siksi haluaisit kantaa sen toimistollesi tai työympäristösi.

Sileä ulkopinta tuntuu melko mukavalta kosketuksessa, kun taas pehmeä sisustus tarjoaa halutun hoidon kannettavalle ja varmistaa, että se nauttii huippuluokan mukavuudesta.

 • Suunnittelun osalta arvostan Harberia erittäin hyvin. Hieno muotoilu lisää vielä yhden höyhenen korkki. Lisäksi se tekee muodosta sopivan ottelun kannettavan tietokoneen kanssa
 • Käsityötaidon osalta muistikirjan holkki on samanlainen kuin alan parhaat. Et voi ihailla sen kaupunkimaista ulkonäköä

Täysjyväinen parkittu nahka

Harber on veistetty täysjyväisestä parkitusta nahasta. Korkealaatuisen materiaalin ansiosta; MacBook-holkissa on tarpeeksi voimaa absorboida iskuja. Mukana villahuopavuori, se kestää naarmuja. Voit luottaa siihen, että se on pitkäikäinen ottelu kannettavallesi.

Kun valitsen kannettavan tietokoneen hienon kannen, laatu ei ole koskaan kompromisseja laadukkaasta materiaalista. Olen todella hurmaava nahkan tekstuurista, joka vanhenee sulavasti. Tämän seurauksena se pystyy säilyttämään luokkansa pitkään.

Korkealaatuisen nahan ja huomattavan ammattitaidon yhdistelmä tekee tästä hihasta niin loistavan vaihtoehdon. Jos sinulla on pehmeä kulma vintage-profiilille, löydät sen suoraan rahasta - heti ensimmäisestä hetkestä lähtien.

 • Kestävyydestä kannettavan tietokoneen holkki on tarpeeksi vahva kestämään kauan. Lisäksi se kestää myös pienien kaatumisten vaikutuksia. Normaalikäyttöön se voi olla vain tarpeeksi hyvä
 • Mukavuuden vuoksi se on merkki. Pääasiassa parannetun otteen ja kevyen rakenteen ansiosta olet mukava kantaa sitä

Saatavana useina värivaihtoehtoina ja -kokoina

Koska saatavilla on useita värivaihtoehtoja, kuten rusketus, musta, laivastonsininen ja tummanruskea, voit valita kannettavaan tietokoneeseen sopivamman kumppanin. Vaikka minusta kaikki värivaihtoehdot ovat vaikuttavia, rusketus on heti vedonnut minuun. Mutta se ei tarkoita, etten ole palvonut laivaston väriä.

Lisäksi Harberia on saatavana useita kokoja. Joten voit valita sen 11 tai 12 tuuman MacBook Airille. Se on saatavana myös 13 ja 15 tuuman MacBook Prolle.

Tuomio

Suoraan sanottuna Harber on yksi markkinoiden tyylikkäimmistä MacBook-hihoista. Olipa kyseessä erinomainen muotoilu tai laadukas materiaali, se sopii parhaiten kaikkiin keskeisiin näkökohtiin. Jos ihailet vintage-profiilia, haluaisit pitää sen MacBookissasi.

Plussat:

 • Täysjyväinen parkittu nahka
 • Villahuopa vuori
 • Sileä nahkarakenne
 • Rikas käsityötaito
 • Ohut muotoilu

Haittoja:

 • Hieman kallis

Hinta: £59.00

Osta se HarberLondonista

Kerro minulle, mitä mieltä olet tästä hihasta ja haluatko yhdistää sen muistikirjaasi.

Sillä välin katsokaa:

 • Harber London nahkakotelot iPhone 11, 11 Pro ja 11 Pro Max -puhelimille
 • Vuoden 2020 parhaat iPad Pro 11-tuumaiset hihat
 • Mujjo-hiha 13 tuuman MacBook Airille ja Pro: lle

Uusimmat viestit