Willnorn SoundPlus Bluetooth-kaiutin iPhonelle / iPadille

Halusitpa sitten mennä mieleenpainuvalle pitkälle ajamiselle, piristää juhliaikaa tai tuoda hauskaa energiaa vapaa-ajallesi, musiikki voi tehdä työn puolestasi. Ja jos haluat nauttia suosikkikappaleistasi, tarvitset upean kaiuttimen, jolla on erinomainen äänenlaatu, vai mitä?

Vaikka Bluetooth-kaiuttimia on melko paljon vaikuttavilla ominaisuuksilla, hyvin harvat voivat toimia halutulla tavalla. Tarkastellessani mitä tahansa vahvistinta, tutustun kolmeen merkittävään laatuun - Ääni, Suunnittelu ja Akun kesto, koska ne erottavat juustot!

Willnorn SoundPlus Bluetooth-kaiutin iPhonelle / iPadille

Kun etsin hyvää kaiutinta, joka voisi antaa minun parantaa musiikkiaikaani iPhonellani / iPadillani, törmäsin Willnorn SoundPlus. Pystyin pitämään silmäni kiinni ensimmäisestä vaikutelmasta, annoin sen mennä.

Suureksi yllätyksekseni SoundPlus onnistui täyttämään suuret odotukseni. Seisoi tukevasti kaikki tarvittavat ominaisuudet, ja se sai tarpeeksi pisteitä läpäisemään happotestin. Mutta onko sillä mitä voittaa paras?

Jännittävä äänenlaatu

Willnorn SoundPlus kaksoisohjaimen Bluetooth-kaiutin tarjoaa hämmästyttävän äänenlaadun. Kanssa 2 x 4 watin huippuluokan matalan impedanssin kaiuttimet, jotka ovat suurempia kuin 10 wattia, sillä on valta tuottaa tuikea ääni. Sisäänrakennettu passiivinen subwoofer on kehitetty lisäämään tasapainotettua bassoa jännittävään musiikkiin.

Äänenlaadun kannalta tämä Bluetooth-kaiutin on huippuluokan. Mikä tekee siitä erottuvan on vääristymätön selkeys.

Erittäin kannettava muotoilu

Hyvä muotoilu vetää huomiota ensi silmäyksellä. Koska se on kompakti, kädessä pidettävä koko, sinun ei tarvitse huolehtia paljon sen kantamisesta. Kevyydestään huolimatta se on kestävä ja erittäin kestävä.

24 tunnin peliaika

Pitkä akun käyttöikä on mitä odotan eniten kaiuttimessa. Tämä Bluetooth-kaiutin pystyy tuottamaan 24 tuntia pitkää toistoaikaa koskaan pettymyksestä.

Sisäänrakennettu suuren kapasiteetin litiumioniakku ja pieni virrankulutusajuri takaavat, että nautit musiikin kuuntelusta pitkään.

Nopea liitettävyys

SpeakerPlusin mukana tulee uusin Bluetooth v4.1, jossa on A2DP, jonka avulla se voi muodostaa yhteyden iPhoneen välittömästi. NFC: n ansiosta se sopii laitteeseesi reaaliajassa. Tämän nopeuden ansiosta se saa edut muihin tavallisiin kaiuttimiin nähden.

IPx5 vedenpitävä

Monet ihmiset, myös minä, rakastavat musiikin kuuntelua pyöräillessä tai haluavat viedä kaiuttimen puistoon, rannalle tai minne vain haluavat. IPx5-vesitiivis estää roiskeet ja pienet iskut; Varmista, että jatkat hetkien tekemistä mieleenpainuviksi huolimatta siitä liikaa.

Tuomio

Willnorn SpeakerPlus on sellaisen kaupan arvoinen, jonka haluat sinetöidä onnellisina. Laajennetusta toistoaikasta, erinomaisesta äänenlaadusta nopeaan liitäntään, se on kattanut täydellisesti kaikki alueet.

"Alle 40 dollaria tämä Bluetooth-kaiutin pakkaa paljon enemmän kuin maksaa. Jos haluat napata upean kaiuttimen, jolla on hieno ääni, sinun ei pitäisi katsoa pidemmälle SpeakerPlusia. "

Hinta: 59,99 dollaria [39,99 dollaria Amazonissa, kun kirjoitamme tätä.]

Osta se Amazon.comista

Uusimmat viestit