Kaksivaiheisen vahvistuksen käyttöönotto Amazonissa iPhonelle ja tietokoneelle

Yksi parhaista tavoista suojata tiliäsi on lisätä siihen ylimääräinen suojakerros hakkeroinnin tai tietosuojaloukkausten estämiseksi. Tiedätkö, että voit ottaa kaksivaiheisen vahvistuksen käyttöön myös Amazon-tililläsi?

Vaikka kaksitekijän todennuksen asettaminen Amazonille on melko suoraviivaista, monet ihmiset eivät tiedä sen prosessia. Ei ole vaihtoehtoa saada se aikaan mobiilisovelluksen kautta (ainakin toistaiseksi). Siksi sinun on siirryttävä Amazon-verkkosivustolle ja sallittava sitten kaksivaiheinen vahvistus sieltä. Katsotaanpa, miten se toimii!

Kaksivaiheisen vahvistuksen määrittäminen Amazonille iPhonessa ja tietokoneessa

Vaihe 1. Siirry osoitteeseen www.amazon.com iPhonesta tai tietokoneesta ja kirjaudu tilillesi. Napsauta sitten Tili ja luettelot - joka on nimesi alapuolella.

Vaihe # 2. Napsauta nyt Sinun Tili.

Vaihe # 3. Seuraava, alla Tilin asetukset, Klikkaa Kirjautumis- ja suojausasetukset.

Vaihe # 4. Klikkaa Muokata joka on vieressäSuojauksen lisäasetukset -osiossa.

Vaihe # 5. Klikkaa Aloittaa.

Seuraavaksi sinun on annettavapuhelinnumero (Sinua saatetaan pyytää antamaan tilisi salasana turvallisuussyistä) ja napsautaLähetä koodi.

Vaihe # 6. Nyt, a vahvistuskoodi lähetetään laitteellesi. Syötä se ja napsauta sitten Vahvista koodi ja jatka.

Seuraavaksi sinulla on mahdollisuus valita a varmuuskopiointimenetelmä . Voit valita varmuuskopiotavan kahdella tavalla - joko syöttämällä toisen puhelinnumeron tai käyttämällä Authenticator-sovellusta.

Vaihe # 7. Lopuksi, jos kirjaudut tiliisi tällä laitteella useammin, sinulla on mahdollisuus ohittaa vahvistuskoodin syöttäminen tälle laitteelle → Voit tehdä tämän valitsemalla valintaruudun Älä vaadi koodeja tälle laitteelle → Lopuksi napsauta Selvä. Kiihottua Kaksivaiheinen vahvistus. (sinua saatetaan pyytää antamaan tilisi salasana.)

Kaksivaiheisen vahvistuksen käyttöönotto Authenticator-sovelluksella Amazonille

Sinulla on mahdollisuus luoda vahvistuskoodi todennussovelluksen kautta, jos et halua saada vahvistuskoodia puhelinnumeroon. Se olisi erittäin hyödyllistä tilanteessa, jossa sinulla ei ole pääsyä puhelinnumeroon.

Vaihe 1. Siirry osoitteeseen amazon.com → Tili ja luettelot → Sinun TiliKirjautumis- ja suojausasetukset.

Vaihe # 2. Napsauta Muokkaa edellisen suojausasetuksen vieressä → Aloita. Napsauta sitten vieressä olevaa ympyräpainikettaAuthenticator-sovellus. (Joissakin tapauksissa saatat joutua napsauttamaan Lisää uusi todentaja -sovellusta)

Vaihe # 3. Seuraavaksi sinun on skannattavaQR koodi sinun kanssasiAuthenticator-sovellus. Tässä testissä aion käyttää Google Authenticatoria iOS: lle. Käynnistä vain tämä sovellus, anna sille pääsy laitteesi kameraan ja skannaa koodi tavalliseen tapaan. Syötä sitten sovelluksen luoma koodi ja napsauta Vahvista ja jatka.

Seuraa seuraavaksi yllä olevien menetelmien vaiheiden # 6 vaiheita (valitse varmuuskopiotapa).

Kaksivaiheisen vahvistuksen poistaminen käytöstä Amazonille

Vaihe 1. Valitse amazon.com → Tili ja luettelot → Oma tilisi → Kirjautumis- ja suojausasetukset.

Vaihe # 2. Napsauta Muokkaa edellisen suojausasetuksen vieressä.

Vaihe # 3. Napsauta nyt Poista käytöstä.

Vaihe # 4. Kirjoita puhelimeesi saamasi koodi.

Vaihe # 5. Napsauta Poista käytöstä uudelleen.

Se siitä!

Bottom Line

Käyttäjänä haluan aina olla virran turvallisemmalla puolella. Siksi haluan lisätä tililleni ylimääräisen suojaustason. Entä sinä?

Haluat ehkä myös tarttua näihin liittyviin viesteihin:

  • Kaksivaiheisen vahvistuksen käyttöönotto Google-tileille
  • Kahden tekijän todennuksen ottaminen käyttöön Apple ID: lle

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found