Parhaat iPhone 7 Plus -kotelot vuonna 2021

iPhone 7 Plus: n akun käyttöikä oli alun perin erinomainen, mutta käytön aikana akun kapasiteetti yleensä heikkenee. Jos kohtaat liian alhaisen paristovihan liian usein, yksi näistä iPhone 7 Plus -akkutapauksista voi olla loistava ratkaisu. Tehokkaan akkukotelon suuri etu on, että sinun ei tarvitse kuljettaa mukana virtapankkia ja latausjohtoa kaikkialla. Kun tarvitset ylimääräistä mehua, kytke vain virtapainike päälle.

 1. Swaller 5500mAh akkukotelo
 2. Swaller Erittäin ohut akkulaturi
 3. Alpatronixin paristokotelo
 4. NEWDERY Langaton latausakku
 5. Lonlifin 5500 mAh: n suojakotelo
 6. Anernai-nestesilikoniakkulaturin kansi
 7. Mophie langaton akkukotelo
 8. 8500 mAh: n älykotelo VOOE: lta
 9. U-hyvä erittäin ohut akun latauskotelo
 10. JUBOTY-akkukotelo magneettisella yläosalla

1. Swaller 5500mAh -akku

Anna iPhonelle yli 150% virtaa tällä ohuella 5500 mAh: n akkukotelolla. Vaikka se ei tue suurjännite- tai pikalataussovittimia, tämä tapaus valmistaa sinut suosikkielokuviesi ja -sarjojesi katseluun.

Jos pysyt ulkona pitkään, pidä tämä akkukotelo asennettuna iPhoneen. Nauti 15 tuntia Internetistä ja 25 tuntia ylimääräistä puheaikaa. Sen lisäksi, että tämä on kannettava laturi, tämä on suojakotelo, joka suojaa laitettasi naarmuilta. Katso kohotetut kehykset, jotka pitävät puhelimesi näytön korotettuna tasaisesta pinnasta.

Ulkoisen turvallisuuden lisäksi Swaller on kiinnittänyt riittävästi huomiota sisäiseen turvallisuuteen. Ja tätä tarkoitusta varten kotelo on täynnä edistyneitä siruja, jotka suojaavat puhelinta ylikuumenemiselta, oikosululta ja ylikuormitukselta.

USP: 360 asteen suoja

Tutustu Amazoniin

2. Erittäin ohut akkulaturin kotelo Swallerilta

Estetiikka on jotain, jonka huomasin ensin tässä kannessa. Nestemäinen silikonipinta antaa miellyttävän tuntuman, ja erittäin ohut muotoilu lisää vain 0,24 tuumaa laitteeseesi.

Kapeasta profiilista huolimatta Swaller onnistuu pakkaamaan tehokkaan 5000 mAh: n akun. Tämä 120%: n lisäteho tarkoittaa, että se antaa ylimääräisen 25 tunnin puheajan tai 15 tunnin Internet-surffauksen. Edistyksellinen siru seuraa laitteen turvallisuutta estämällä ylikuumenemisen, oikosulun ja ylikuormituksen.

USP: Erittäin ohut muotoilu

Tutustu Amazoniin

3. Alpatronix-suojakotelo

Kaksikerroksisen kotelon ja puskurikehyksen ansiosta laite on suojattu päivittäisiltä kolhuilta. Ei vain, että UL-sertifioitu akku varmistaa iPhonen akun ja käyttäjien turvallisuuden.

Kotelo tarjoaa myös 100% yhteensopivuuden iOS-päivitysten, Apple Payn ja Bluetooth-kuulokkeiden kanssa sertifioidun liitinsirun ansiosta. Se mahdollistaa myös saumattoman tiedonsiirron mukana toimitetun mikro-USB-kaapelin kautta. Mikä tärkeintä, kaikki tämä ja muut ominaisuudet on pakattu ohueksi, kevyeksi ja pienikokoiseksi.

USP: Ohut muotoilu

Tutustu Amazoniin

4. Langattoman latauksen akkukotelo NEWDERY: ltä

5000 mAh: n akkukotelo, joka voi lisätä iPhonesi 150%: n akunkestoa ja tehdä siitä myös Qi-yhteensopivan. Tämän tekniikan ansiosta voit nyt ladata iPhone 7 Plus -sovelluksen yhteensopivan langattoman laturin kautta.

Kotelo toimii myös 360 ° suojakerroksena laitteellesi. Korotetut kehykset pitävät näytön ja kameran linssin suojattuna, kun taas edistyneet sirut pitävät ylikuumenemisen, oikosulun ja ylikuormituksen kaltaisia. Tämän lisäksi NEWDERY laajentaa tukea salamakuulokkeisiin, Bluetooth-kuulokkeisiin, autolataukseen, tietojen synkronointiin sekä samanaikaiseen lataamiseen ja synkronointiin.

USP: Integroidun piirin suunnittelu

Tutustu Amazoniin

5. Lonlif 5500mAh -suojakotelo

Jos olet usein matkustava henkilö, jolla ei ole mahdollisuutta ladata iPhonea usein, tämä tapaus on täydellinen sinulle. 5500 mAh: n akulla ei koskaan loppu virtaa matkoilla. Neljä LED-merkkivaloa auttavat arvioimaan kotelon jäljellä olevaa tehoa. Turvallisuuden vuoksi kotelossa on suoja ylikuormitukselta, ylikuormitukselta ja ylikuumenemiselta.

Edellä mainittujen ominaisuuksien lisäksi sinun ei tarvitse poistaa koteloa laitteen synkronoimiseksi Macin tai PC: n kanssa. Viimeisenä on kolme värivaihtoehtoa.

USP: 5500mAh akku

Tutustu Amazoniin

6. Anernai-nestesilikonisuojattu akkulaturin kansi

Anernai-akkukotelo iPhone 7 Plus: lle on valmistettu luonnollisesta silikageelistä. Konepellin alla se on massiivinen 5000 mAh: n akku, joka voi ladata laitteesi useita kertoja. Tämän lisäksi se voi ladata ja synkronoida laitteesi samanaikaisesti Macin tai PC: n kanssa. Parasta tässä tapauksessa on, että jopa massiivisella akulla se on suhteellisen ohuempi.

Sen lisäksi kotelossa on hieman kohotettu etuosa, joka suojaa näyttöäsi naarmuilta. Viimeisenä on kolme elävää värivaihtoehtoa: punainen, sininen ja musta.

USP: Ohut muotoilu

Tutustu Amazoniin

7. Mophien langaton akkukotelo

Tarpeeksi kiitosta perinteisestä akkukotelosta! Aika valita langaton latauskotelo älypuhelimen virran kytkemiseksi mukavammaksi.

Qi: n ja muiden langattomien lataustekniikoiden tuella mophie-mehupakkaus antaa sinun ladata iPhonea langattomasti. Siinä on 2420 mAh: n akku, joka tarjoaa 60% lisätehoa älypuhelimeesi. LEDin avulla voit tarkistaa jäljellä olevan virran välittömästi.

Lisäksi tätä uuden aikakauden akkukoteloa on saatavana viidessä värissä, mukaan lukien musta, sininen, kulta, ruusukulta ja sensaatiomainen tuote punainen.

USP: Latausvoimatekniikka

Tutustu Amazoniin

8. VOOE 8500mAh älykäs akkukotelo

VOOE: n päätarkoitus on tarjota tonnia lisämaksua iPhonellesi. Tehokas 8500 mAh: n akku tarjoaa nopean ja turvallisen latausratkaisun. Suunnittelusta puhuen se on hieman ohuemmalla puolella ja tekee kunnollisen ottelun.

Leikkausten osalta ne ovat melko paljon tavoitetta. Siksi et törmää ongelmiin iPhonen lataamisen tai käytön aikana. Kolme värivaihtoehtoa, mukaan lukien musta, punainen ja vaaleanpunainen, antavat sinun valita sopivat puvut phabletille.

USP: 8500mAh akku

Tutustu Amazoniin

9. U-goodin erittäin ohut akun latauskotelo

U-hyvä, paksuus 14,4 mm ja paino vain noin 95 g, on luettelossamme ohuimpia ja kevyempiä akkukoteloita. Koska mitään tarpeetonta irtotavaraa tai muotoilua ei lisätä, kotelo antaa mukavan käden tuntuman ja taskuystävällisyyden.

U-goodilla on tehonsa ansiosta 4200 mAh: n akku. Tämä voi tarjota puhelimellesi 100% pidemmän akunkeston, mikä vastaa 15 tunnin puheaikaa ja yli 10 tunnin verkkoselausaikaa. Vielä yksi vaikuttava ominaisuus on synkronointitekniikka, jonka avulla voit käyttää kaapelia synkronointiin tai lataamiseen ilman kotelon poistamista.

USP: Kevyt ja kompakti muotoilu

Tutustu Amazoniin

10. JUBOTY-akkukotelo, jossa magneettinen yläosa

JUBOTY-akkukotelosta voi tulla enemmän kuin vain virtapankki, siitä voi tulla myös vakaa jalustakotelo. Magneettinen yläosa voidaan sijoittaa kannattimeksi mahdollistamaan handsfree-vaakasuora katselukokemus. Irrotettava korkki mahdollistaa myös sujuvan ja helpon asennuksen ja poistamisen.

4200 mAh: n akku antaa 153%: n käyttöiän matkapuhelimellesi. Tavallaan tapaus huolehtii kasvavista tarpeistasi täydellisesti yhdistämällä ylimääräisen mehun ja handsfree-katselun yhdessä paketissa.

USP: Magneettinen yläosa

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki!

Kirjautua ulos

Joten, valitse tehokas akkukotelo, jotta voit lisätä iPhonelle paljon enemmän akun käyttöikää. Sen avulla voit selata Internetiä, pelata korkean oktaaniluvun pelejä ja katsella elokuvia enemmän vapaudella. Sinun ei tarvitse huolehtia laitteen lataamisesta uudelleen.

Haluat ehkä vilkaista läpi:

 • Parhaat iPhone-virtapankit
 • Lataustelineet iPhonelle iPhone 7/7 Plus -puhelimelle
 • Parhaat autolaturit
 • iPhone 7 Nahkakotelot

Uusimmat viestit