Parhaat Halloween-taustakuvat iPhonelle

On Halloween! Aika vuodesta, jolloin kurpitsaa ei leikata ruoanlaittoon, vaan siitä valmistetaan lyhtyjä. Missä pelottavat asiat ovat hauskempia kuin kammottavia. Ja missä on hienoa pukea itsesi, koti ja iPhone! Joten autamme sinua pääsemään juhlien uraan joidenkin parhaiden Halloween-taustakuvien kanssa iPhonellesi.

merkintä: Vastaanottaja lataa taustakuva napauta laitteessasi haluamaasi taustakuvaa ja tallenna se Kuvat-sovellukseen. Ja aseta ne taustakuvaksi Valokuvat-sovelluksen tai asetusten kautta.

1. Halloween-lyhty - Herra Pumpkin haluaa halauksen

2. Esteettinen Halloween - kaikki tulee yhteen

3. Minimalistinen Halloween - Apple tapaa Mr.Pumpkinin

4. Disney - Mikki villiintyy

5. Kammottava kurpitsa - Mr. Pumpkin tuntuu siniseltä

6. Kalloesteetinen - herra Luuranko kurkistaa sinua

7. Hauska Halloween - Mr. Skeleton pyrkii terveelliseen elämäntapaan

8. Pelottava - sisäiset demonit heräävät eloon

9. Kammottava esteettinen - Chucky on palannut

10. Söpö Halloween - Jokainen kurpitsa on onnellinen

Entä Live Halloween-taustakuva?

Taustakuvat ovat hienoja, mutta lukitusnäytön Live Halloween -teemainen taustakuva voi myös olla hauskaa. Vaikka monet live-taustakuva-sovellukset ovat helposti saatavilla, olemme löytäneet siistin temppun melko hyödyllisenä.

Hanki GIF Giphy -sovelluksesta ja käytä sitä taustakuvana. Se on melko yksinkertaista. Lataa sovellus → hakusanat kuten Halloween tai pelottava tai kammottava → Valitse GIF, mieluiten pystysuunta → Napauta kolmen pisteen kuvaketta ja valitse sitten Muunna Live Photo → Tallenna Live Photo.

Kun Live-valokuva on tallennettu Kamerarullasi, aseta se iPhonen taustakuvaksi tavallisen menetelmän mukaisesti.

Tässä kaikki, ihmiset!

Rivitetty Halloween-taustakuva on peräisin Unsplash, Favim & Wallpapers central -palvelusta. Toivomme, että löysit täydellisen taustakuvan, ja nyt estetiikan mukaiseksi sinun kannattaa kokeilla myös joitain Halloween-inspiroimia kuvakkeita.

Halloween-sovellukset ja pelit voivat antaa sinulle hetkellistä hauskaa. Mutta se on taustakuva, joka asettaa oikean tunnelman, kun katsot puhelinta useita kertoja päivässä. Oikean mielialan määritelmä vaihtelee kuitenkin henkilöstä toiseen. Se voi olla pelottavaa joillekin ja söpö toisille tai kammottava, minimaalinen, sarkastinen ja mitä ei! Joten olemme kuratoineet Halloween-erikoispainoksen vastaavasti.

Piti makustamme, haluatko tarkistaa lisää taustakokoelmia? Tässä on joitain hämmästyttäviä tapettikokoelmia, jotka olemme kuratoineet:

  • Juxtapose Edition: Erityinen taustakuvasarja iPhonelle
  • Thanoksen iPhone-taustakuvat
  • GOT: n innoittamat taustakuvat
  • Ystävänpäivä iPhone-taustakuvat

Uusimmat viestit