Mainosten estäminen iPhonessa ja iPadissa

Apple ei tarjoa oletusratkaisua estää mainoksia iPhonen sovelluksissa ja peleissä. Se muuttaa myös säännöllisesti käytäntöjään ja yrittää rajoittaa kolmansien osapuolten sovelluksia tarjoamasta järjestelmänlaajuista mainosten estämistä iOS 13: ssa. Mutta älä huoli, sillä tässä on muutama tapa estää mainoksia tehokkaasti.

 • Estä pelimainokset sammuttamalla Wi-Fi ja mobiilidata
 • Sammuta Internet tietyssä pelissä
 • Estä mainokset peleissä ja sovelluksissa AdGuard Pron avulla

Menetelmä # 1. Estä pelimainokset sammuttamalla Wi-Fi ja mobiilidata

Sovelluksen mainokset perustuvat tarjoamaansa datayhteyteen. Ilman tietoverkkoa sovelluksen koodi ei voi noutaa mainoksia ja näyttää niitä. Tämä johtaa kahteen mielenkiintoiseen tilanteeseen.

Ensinnäkin, useimmat sovellukset lopettavat mainosten näyttämisen kokonaan, kun tietoverkkoa ei ole. Toiseksi, joissakin tapauksissa näet suuren lohkon täytettyä / tyhjää suorakulmiota paikoissa, joissa mainos yleensä näkyy.

Kaiken kaikkiaan tämä on helppo ja nopea tapa estää pelin sisäiset mainokset iPhonessa. Internetin poistaminen käytöstä keskeyttää myös pelaamista vaikeuttavat ilmoitukset.

 1. Poista Wi-Fi ja mobiilidata käytöstä Ohjauskeskuksesta. Tai avaa Asetukset sovelluksen iPhonessa ja napauta Wi-Fi. Kytke kytkin pois päältä. Toista nyt sama prosessi Mobiilidata.
 2. Pakota lopettamaan peli (tai sovellus). Pyyhkäise iPhonessa, jossa on Face-ID, näytön alareunasta ylöspäin ja pidä sitä painettuna. Kaksoisnapsauta sitä nopeasti iPhonessa, jossa on Koti-painike, nähdäksesi kaikki avoimet sovellukset. Nyt, vedä pelikortti ylöspäin pakottaaksesi sen sulkemaan.
 3. Muutaman sekunnin kuluttua avaa peli uudelleen. Koska Internet-yhteys on poistettu käytöstä, et näe mainoksia.

Tämä oli yksinkertainen tapa poistaa mainokset käytöstä pelin sisällä iOS-laitteilla. Toinen nopea tapa on Ota lentokonetila käyttöön iPhonellasi. Tätä varten voit käyttää Asetukset-sovellusta tai Ohjauskeskusta.

Noudattamalla yllä olevia menetelmiä, luonnollisesti poistat ruudukon myös WhatsAppissa, Facebookissa, iMessagessa, Skypessä, Mailissa ja jopa iCloudissa. Pohjimmiltaan kaikki tietoverkkoon luottavat sovellukset pysäytetään väliaikaisesti. Lentokonetilassa et voi vastaanottaa puheluita ja tekstiviestejä.

Joten, onko olemassa tapa poistaa Internet-yhteys käytöstä vain pelissä (tai tietyssä sovelluksessa) ja onko verkkoyhteys muulle iPhonelle? No, on kiertotapa.

Menetelmä 2. Sammuta Internet tietyssä pelissä

Oletetaan, että odotat tärkeätä puhelua tai tekstiä ja haluat sillä välin pelata häiritsevää peliä ilman mainoksia! Tässä tulee tämä älykäs ratkaisu.

 1. Alkaen Ohjauskeskus tai asetukset ja napauta sitten Wi-Fi.
 2. Kytke kytkin OFF-asentoon Wi-Fi.
 3. Seuraavaksi asetukset napauta Solu. Varmista, että valitset Matkapuhelindata on päällä.
 4. Selaa alaspäin ja etsi SOLULATIEDOT kohdasta tietty peli (tai sovellus). Kytke kytkin pois päältä tälle peli.
 5. Pakota sulkemaan pelisovellus ja käynnistä se uudelleen muutaman sekunnin kuluttua.

Kun pelaat tätä peliä, mainoksia ei tule, koska Wi-Fi-yhteyttä ei ole, ja tietyn sovelluksen matkapuhelinyhteys on POIS.

Muilla iPhonen sovelluksilla ja palveluilla on Internet-yhteys mobiilidatan kautta. Tämä varmistaa, ettei kyseisessä pelissä ole mainoksia, mutta puhelin, iMessage, WhatsApp-ilmoitukset, sähköpostit jne. Toimivat normaalisti.

Huomaa: Et ehkä näe kaikkia edellä olevan vaiheen 3 pelejä.

Menetelmä # 3. Estä mainokset peleissä ja sovelluksissa AdGuard Pron avulla

AdGuard on suosittu ja tehokas mainosblocker muille alustoille. Tämä on valitsemani adblocker Chrome-käyttöjärjestelmässä. Se on kuitenkin ollut kuoppainen matka AdGuradille iOS: ssä. Applen ohjeiden vuoksi he ovat nähneet ylä- ja alamäkiä siihen pisteeseen saakka, kun heidän sovelluksensa poistettiin App Storesta noin vuoden ajan! Mutta vuodesta 2019 lähtien se on palannut!

AdGuardin ilmainen versio rajoittaa mainoksia ja seurantaa vain Safarissa. Mutta Pro-versio (1,99 dollaria) väittää tekevänsä muutakin ja tarjoavan järjestelmänlaajuisen mainosten eston sovelluksille ja peleille.

Siinä kaikki, kaveri!

Käärimistä…

Voit myös antaa kuvan VPN-sovelluksille, joilla on järjestelmänlaajuinen mainosten esto. Tällaiset sovellukset ovat yleisiä kaikille alustoille, mutta niitä on vaikea löytää iOS: lle Applen tiukkojen App Store -käytäntöjen vuoksi.

Lopuksi voit antaa laukauksen Weblockille ja AdBlockille. Nämä ovat maksullisia sovelluksia, joten jatka henkilökohtaisen vakuutuksen jälkeen. Joskus nämä sovellukset toimivat, mutta App Storen ohjeiden muuttuessa ne lakkaavat toimimasta ja ne voidaan jopa poistaa kaupasta.

Joten varmista, että otat yhteyttä sovelluskehittäjään ja ostat sovelluksen vasta, kun olet tyytyväinen. Yksi nopea tapa tavoittaa sovelluskehittäjä on vierittää sovelluksen kuvausta alaspäin ja napauttaa Sovellustuki. Se vie sinut viralliselle verkkosivustolle, josta voit lähettää heille sähköpostia.

Voit myös lukea…

 • Kuinka estää ihmisiä lähettämästä sinulle sähköpostia iOS 13: ssa
 • Vaiheet tietääksesi, onko minut estetty WhatsAppissa
 • Tiettyjen verkkosivustojen estäminen Safarissa iPhonessa ja iPadissa

Uusimmat viestit