Kuinka estää iPhone ottamasta valokuvia HEIC: ssä iOS 14: ssä

IOS 11: n avulla Apple esitteli HEIC / HEIF-kuvamuodon pakkaamaan tiedostokoon jopa 50% laadusta tinkimättä. JPEG-muotoon verrattuna HEIF on tehokkaampi ja tarjoaa ihanteellisen tavan hallita valokuvien tallennustilaa. Ainoa korkean hyötysuhteen muotoinen saalis on, että sitä ei vielä tueta yleisesti. Voit kuitenkin estää iPhonea 7 tai uudempaa kaappaamasta valokuvia HEIC: ssä (lausutaan "Heek") sekä iOS 14: ssä että 13: ssa. Näin voit tehdä sen.

IOS: n uusimpien versioiden avulla voit vaihtaa korkean hyötysuhteen (HEIF-lausuttu "Heef") ja yhteensopivimpien formaattien (JPEG) välillä. Joten, kun haluat siirtää kuvat tietokoneellesi tai muokata niitä käyttämällä jotakin kuvankäsittelyohjelmaa, joka ei tue tätä uutta kuvamuotoa, voit hyödyntää tätä upeaa vinkkiä saadaksesi iOS-laitteen sieppaamaan kuvia yleisesti tuetussa muodossa .

Kuinka säästää Kuvia JPEG HEIC: n sijaan iOS 14: ssä ja 13: ssa

Vaihe 1. Käynnistä Asetukset-sovellus iOS-laitteellasi.

Vaihe # 2. Napauta nyt Kamera.

Vaihe # 3. Napauta sitten Muodot.

Vaihe # 4. Valitse seuraavaksi Yhteensopivin.

Nyt iPhone kuvaa kuvia JPEG-muodossa ja videoita H.264-muodossa. Sinun on kuitenkin vaihdettava korkeaan hyötysuhteeseen aina, kun haluat kuvata 4K 60 fps: llä ja 1080p 240 fps: llä.

Muunna iPhone / iPad-valokuvat automaattisesti JPEG-muotoon, kun siirrät niitä Mac- / Windows-tietokoneisiin

IOS: n uusimpien versioiden avulla voit muuntaa HEIC-kuvat automaattisesti JPEG-muotoon siirrettäessä Maciin tai PC: hen.

Vaihe 1. Avata Asetukset-sovellus iOS-laitteellasi → Valokuvat.

Vaihe # 2. Selaa nyt alaspäin ja valitse Automaattinen.

Se on melkein kaikki!

Tässä on video siitä, miten iPhone estetään ottamasta valokuvia HEIC: ssä

Otatko?

Vaikka Heekiä ei ehkä vielä tueta laajalti, se on tulevaisuus. Siksi suosittelen, että valitset JPEG-tiedoston vain, kun joudut käsittelemään yhteensopimattomuutta. Onko kysymyksiä? Kerro siitä meille alla kommenteissa.

Haluat ehkä lukea myös nämä viestit:

  • Live-valokuvien muokkaaminen iPhonessa
  • Näyttökuvan merkintätyökalun käyttäminen iPhonessa ja iPadissa
  • Muunna HEIC-kuvat JPG-muotoon iPhonessa ja iPadissa

Uusimmat viestit