Parhaat iPhone 6 -kotelot vuonna 2021

Johtajat ovat aina liikkeellä. Kokoukset, konferenssit, matkustaminen, juhlat ja paljon muuta. Ammattitaidon harjoittamisen aikana yksi kumppani on aina hänen vieressään - älypuhelin. Jos työskentelet jättimäisen yrityksen ja iPhone 6: n omistajan palveluksessa, täällä on jotain hyödyllistä sinulle. IPhone 6 Executive -koteloiden luettelossa on suojakotelot, jotka paitsi suojaavat puhelintasi, myös auttavat sinua luomaan täydellisen johtajan käyttäytymisen missä tahansa. Tutustu tähän luetteloon ja hanki yksi itsellesi.

1. TUCCH

Pro-tyylinen muotoilu tekee TUCCH: sta melko hyvän vaihtoehdon yksinkertaisuutta suosiville ihmisille. Se on veistetty korkealaatuisesta PU-nahasta. Sisäänrakennetun jalustan avulla voit asettaa iPhonen vaakasuunnassa katsomaan mediaa mukavammin.

On useita paikkoja, joiden avulla voit pitää korttisi turvallisesti. Siinä on myös suuri tasku, johon voit kätkeä rahaa. Lisäksi TUCCH-lompakkokotelossa on kuusi värivaihtoehtoa, ja se saa käyttöiän takuun.

USP: Tyylikäs profiili

Tutustu Amazoniin

2. IZENGATE

IZENGATE antaa sinulle enemmän. Tämä iPhone 6 -kotelo tarjoaa sinulle enemmän palveluja, koska siinä on neljä paikkaa korttien tallentamiseen. Korkkomusta kotelo on 100-prosenttisesti toimeenpaneva merkki, joka jättää suuremman vaikutuksen, vaikka poistut toimistosta päiväksi.

Käytä kaikkia painikkeita, portteja, kameroita, kaiuttimia ja liittimiä sujuvasti, koska tässä tapauksessa aukot on leikattu tarkasti. Sen sisäänrakennetun takaosan avulla voit kääntää ja taittaa kotelon; Lisäksi voit mukavasti katsella videoita, lähettää ääniviestejä, lukea e-kirjoja ja katsella kuvagalleriaa.

USP: Useita korttipaikkoja

Tutustu Amazoniin

3. Dockem

Dockemin tyylikäs tummanruskea synteettinen nahkakotelo liukuu helposti sisään ja ulos iPhone 6: lla; ei liian tiukka eikä liian löysä, kotelo on vuorattu pehmeällä mikrokuituhuovalla, joka suojaa puhelinta pölyltä ja naarmuilta. Koska kotelo on melko ohut, se ei koskaan lisää paksuutta puhelimeesi.

Minimalistisessa muotoilussa ei ole pullistuneita lukkoja, solkia, nauhoja tai läpät, joten voit helposti laittaa matkapuhelimesi taskuusi tai kannettavan tietokoneen laukkuun.

USP: Matala profiili

Tutustu Amazoniin

4. Labato

Olet varma, että haluat saada Labato-lompakkokotelon iPhone 6: lle. Mikä tekee siitä melko mukavan vaihtoehdon, on käytännöllinen muotoilu. Se on kauniisti valmistettu aidosta nahasta.

Sinulla on useita paikkoja ja iso lokero korttien ja käteisen turvalliseen pitämiseen. Voit myös kaksinkertaistaa etukannen katsellaksesi mediaa vaivattomammin.

Lopuksi on viisi hyvännäköistä värivaihtoehtoa, joista voit valita sopivan kannen älypuhelimelle.

USP: Siisti käsintehty muotoilu

Tutustu Amazoniin

5. OtterBox STRADA -SARJA

OtterBoxin tiedetään tuottavan huippuluokan koteloita iPhonelle. Ja sen STRADA SERIES -tapaukset eivät ole poikkeus.

Ne on muotoiltu siististi ja niissä on hienostunut muotoilu. Kaksikerroksisen kuoren ansiosta kuoret tarjoavat välttämättömän suojan iPhonelle.

Ohut ja kompakti profiili varmistaa, että tunnet olosi mukavaksi pitää iPhonea kädessäsi. Lisäksi koteloissa on pystysuora paikka kortin säilyttämistä varten.

USP: Iskuja vaimentava muotoilu

Tutustu Amazoniin

6. Debin

Jos olet halukas hankkimaan vintage vyöpidikkeen pussin, tutustu Debiniin tarkasti. Se on valmistettu korkealaatuisesta nahasta ja pystyy tarjoamaan tarvittavan suojauksen älypuhelimellesi.

Pehmeällä sisävuorella pussi ei salli naarmujen vahingoittaa iPhonea. Lisähihnasilmukat tarjoavat enemmän turvallisuutta, kun taas magneettisen sulkemisen avulla voit sulkea kotelon tukevasti. Se sopii älypuhelimeesi a

USP: Lisähihnasilmukat

Tutustu Amazoniin

7. Belemay

Katso vain "Belemay" -nahkakotelo ja tiedät, että se on ajoitettu vastaamaan johtajasi vaatimuksiin. Korkealaatuinen lehmännahka antaa sille kaivatun pitkäikäisyyden. Pehmeällä siannahassa on älypuhelimesi suojattu naarmuilta.

Voit myös luottaa tähän lompakkokoteloon iskujen absorboimiseksi. Sisätaskuissa voi säilyttää kortteja ja rahaa. Telineen toiminnot ovat käteviä, kun haluat nauttia videoista handsfree-tilassa. Lisäksi Belemay on saatavana joissakin tyylikkäissä värivaihtoehdoissa, kuten musta, sininen, kahviruskea ja paljon muuta.

USP: Korkealaatuista lehmännahkaa

Tutustu Amazoniin

8. TurtleBack

Valmistettu Yhdysvalloissa, tämä tyylikäs TurtleBack-kotelo on valmistettu iPhonen käyttäjän jokapäiväiseen tarpeeseen. Tyylikäs uppoasennus ja vyöklipsi suojaa puhelinta joka puolelta; samalla sen ergonominen muotoilu antaa sinun käyttää kuulokeliitäntää, vaikka iPhone 6 olisi kotelossa.

Ensiluokkainen sidottu nahka suojaa puhelimen etu- ja takaosaa naarmuilta ja lialta. Magneettinen suljin pitää puhelimen ehjänä kotelossa.

USP: Vyöklipsi

Tutustu Amazoniin

9. Koteloitu

Yksinkertainen on uusi tyylikäs. Tämä mustavalkoinen liukusäädettävä kova kuori iPhone 6: lle on yksinkertainen ja voi silti voittaa kaikki muodikkaat kotelot varastossa. Tämä Encasedin korkealaatuinen kotelo on tyylikäs ja toimiva sekä uusi, suloinen ja suosittu johtajien keskuudessa.

Parantaakseen läsnäoloasi Encased on lisännyt klassisen sileän nykyaikaisen tyylin huippulaadukkaalla mikrokuidulla. Tyylin lisäksi tällä mikrokuitumateriaalilla on liukastumaton pito. Hanki täysi pääsy kaikkiin painikkeisiin, mukaan lukien virran ja äänenvoimakkuuden säätimet.

Sen pehmeä, mutta liukas pinnoite vähentää tahroja ja naarmuja. Tämä korkealaatuinen kotelo on joustava ja repäisykestävä, ja siksi se pysyy yhdessä muodossa. Nauti neljäpuolisesta täydellisestä suojauksesta iPhone 6: lle!

USP: Iskunkestävä muotoilu

Tutustu Amazoniin

10. Fenix

Enemmän kuin tapaus, tämä on todellinen kumppanisi. Vaikka Fenix ​​iPhone 6 -kotelossa ei ole ylimääräisiä laitteita, kuten korttipaikkoja tai merkkijonoa, kotelo tekee vaikutuksen hienovaraisella muotoilullaan ja raittiilla väreillä. Plus, johtajat pitävät tällaisista yhdistelmistä.

Sen kaksikerroksinen suojaus ylittää älypuhelimesi; kova kuori ja joustava (TPU) kerros suojaavat puhelinta kolhuilta, iskuilta ja naarmuilta. Kaikki aukot on-point, joten voit käyttää kaikkia painikkeita, portteja ja liittimiä tehokkaasti.

USP: Suojarakenne

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki!

Valintasi?

Olen varma, että olet löytänyt tyylikkäämmän toimeenpanokotelon iPhonellesi. Haluatko kertoa meille jotain siitä ja arvostamistasi ominaisuuksista?

Haluat ehkä vilkaista myös näitä viestejä:

  • Parhaat iPhone 6 -sotilaallisen luokan kotelot
  • Parhaat iPhone 6 -telineet
  • Parhaat iPhone 6 -puukotelot

Uusimmat viestit