Parhaat peliohjaimet iPhonelle ja Apple TV: lle vuonna 2021

Korkean oktaaniluvun pelaaminen on ehdottoman hauskaa. Ainoa henkinen sielu, jonka sinun täytyy nauttia pelaamisesta sydämesi tyydyttävällä tavalla. Toinen asia, jonka tarvitset, on paras peliohjain iPhonelle, iPadille tai Apple TV: lle. Etsitkö upeaa peliohjainta iOS-laitteelle tai Apple TV: lle? Sinun ei tarvitse katsoa tämän upean kokoelman ulkopuolelle. Katsotaanpa, mikä on pohjustettu juuri sinun metsästyksellesi!

1. SteelSeries Nimbus

Tehopelaajana haluaisit, että sinulla olisi käytössänne “SteelSeries Nimbus”. Se on suunniteltu antamaan sinun hallita täydellisesti ja poistamaan vihollisesi tarvittavalla tunnelmalla.

Paineherkkäpainikkeiden ansiosta aikasi toimintapelissä pysyy huippulennolla. Mutta Nimbus erottuu toisistaan ​​on massiivinen 40 tunnin akunkesto. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse huolehtia peliohjaimen lataamisesta uudestaan ​​ja uudestaan.

USP: Paineherkät painikkeet

Tutustu Amazoniin

2. YF2009

Jos laadunvarmistus on etusijalla ostettaessa peliohjainta, älä katso enää. Tämä yksi lomake YF2009 on Apple MFi -sertifioitu, ja voit luottaa tuotteen laatuun. Yksi parhaista on, että ohjain tukee suurinta osaa App Storen peleistä ja toimii virheettömästi myös Apple TV: n kanssa.

Sisäänrakennetun litiumpariston avulla voit nauttia suosikkipeleistäsi tuntikausia. Sen lisäksi sillä on myös erityinen paikka iPhonellesi, aseta vain ohjain ja peli päälle. Lopuksi, värivaihtoehtoja ei ole käytettävissä.

USP: MFi-sertifioitu

Tutustu Amazoniin

3. Loong

Voi, tämä näyttää räjähtävältä kaikentyyppisissä peleissä, eikö niin? Trendikkään muotoilun ansiosta Loong saa heti silmäsi.

Poikkeuksellisen reagoivien painikkeiden ansiosta se tarjoaa sinulle enemmän joustavuutta. Siten, riippumatta siitä, hyppää, kääntyy tai ampuu, saat kaiken aikaan halutulla tunnelmalla. Voi kyllä, Loongilla on tuki monille peleille, jotta vaihtoehdot eivät koskaan loppuisi.

USP: Trendikäs muotoilu

Tutustu Amazoniin

4. MAD GIGA

Pidän tästä tarjouksesta MAD GIGA: lta. Se näyttää melko kompaktilta ja siinä on erittäin reagoivat painikkeet. Siksi sinun ei tarvitse ponnistella täydellisen hallinnan ylläpitämiseksi pelejä pelatessasi. Pelaajana tämä on täsmälleen se, mitä haluaisit saada, varsinkin kun menee vastakkain useita pelaajia vastaan ​​kerralla.

Se on suunniteltu työskentelemään erilaisten pelien kanssa, kuten taistelu, loputon juoksu ja paljon muuta. Lisäksi voit käyttää tätä langatonta peliohjainta paitsi iOS-laitteellasi myös Android- ja Windows-tietokoneiden kanssa.

USP: Laaja yhteensopivuus

Tutustu Amazoniin

5. SteelSeries Stratus

Tämä on SteelSeriesin toinen peliohjain tässä luettelossa. Paineherkillä painikkeilla varustettu peli antaa sinun hallita peliäsi tarvittavalla tarkkuudella. Neljä LED-valoa osoittavat pelaajan tilan moninpelissä. Siinä on päälle / pois-liukusäädin, jonka avulla voit säästää akkua, kun et käytä sitä. Värikoodattu toimintopainike parantaa kokemusta. Se tarjoaa kymmenen tuntia pelattavuutta.

Se tukee iPhonea, iPadia ja iPodia. Valitettavasti se ei toimi Apple TV: n kanssa.

USP:USP: Värikoodatut toimintopainikkeet

Tutustu Amazoniin

Tässä kaikki tältä erää!

Haluat tarkastella nopeasti näitä mielenkiintoisia viestejä, kuten iPhonen parhaat ampujat, toimintapelit, parhaat Super Mario Run -vaihtoehdot jne.

Joten, oletko valinnut jonkin näistä peliohjaimista iOS-laitteellesi tai Apple TV: lle? Olisi mukavaa tietää valintasi alla olevissa kommenteissa.

Uusimmat viestit