Tietojen seurannan poistaminen käytöstä AT&T: ssä, Verizonissa, Sprintissä ja T-Mobilessa

Ilmeisesti AT&T liittyy nyt klubiin ihmisiä, jotka "myyvät" tietosi, mukaan lukien selaimen historia, sijainti jne., Mainostajille, jotta mainostajat voivat esittää sinulle tarkempia, räätälöityjä mainoksia. Ilmeisesti sinä ja minä emme pidä tästä, mutta pyrkiessään lypsämään lehmää mahdollisimman paljon, he alkavat nyt ansaita rahaa iPhonellasi olevista tiedoista. Tietenkin voit kieltäytyä tästä, ja on suositeltavaa tehdä.

Tietojen seurannan poistaminen käytöstä AT&T: ssä, Verizonissa, Sprintissä ja T-Mobilessa

Yritykset käyttävät tietojasi jatkuvasti. Facebook tuli äskettäin skannerin kautta epäselville käytäntöehdoille, joissa todellakin määritettiin, miten tietojasi myydään mainostajille. Myös Google tekee sen. Ja muuten verkkopalvelujen tarjoajat ovat tehneet sitä pitkään, AT&T: n mukaan, joka harkitsee nyt saman tekemistä.

Markkinointikopio on näin: tietojasi myydään mainostajille, jotta mainokset voidaan räätälöidä ja vastata paremmin sinun tarpeisiisi. Tappavin osa tässä on se, että iPhonen / iPadin selainhistoriaa, iPhonen / iPadin sijaintia jne. Seurataan, tallennetaan ja nimettömiksi ja kootaan - ja sitten myydään. TechCrunch, joka ilmoitti tästä AT&T: n käytäntömuutoksesta, sanoo, että tietojen anonymisointi ei vain toimi niin kuin sen pitäisi.

Uudessa käytännössä sanotaan:

Uusissa esittelemissämme ohjelmissa käytetään koottuja ja anonyymejä tietoja markkinointi- ja analyysiraporttien luomiseen ja antamaan meille osuvampaa mainontaa asiakkaillemme. Luotaessamme näitä ohjelmia halusimme varmistaa, että ne sopivat yksityisyyden suojaan. Siksi loimme myös kuluttajanhallinnan, jonka avulla voit valita, ettet anonyymi tietosi sisälly näihin raporteihin, ja valita, että et saa osuvampaa mainontaa, jos et halua sitä.

Se on kaunis temppu, koska oletusarvoisesti tiedonkeruu on käytössä ja se poistetaan käytöstä vain, kun et halua AT&T: n seuraavan tietoja.

Jos olet iPhonen käyttäjä (tai iPadin käyttäjä) ja AT&T: n tilaaja, haluat ehkä poistaa tämän käytöstä.

Kuinka poistaa tämä käytöstä ja poistaa käytöstä AT&T: n seuranta

  • Siirry osoitteeseen Att.com
  • Kirjaudu tilillesi
  • Poista käytöstä ja kirjaudu ulos tilistäsi. Se siitä

Verizonille

  • Voit kieltäytyä soittamalla numeroon 1-800-333-9956
  • Tai kirjaudu My Verizoniin
  • Napsauta Tili-välilehteä
  • Siirry tiliprofiiliin ja vieritä kohtaan Ilmoitukset ja asetukset
  • Napsauta nyt Hallitse yksityisyyden asetuksia ja poista se käytöstä

Sprintti

Voit kieltäytyä palveluista tämän linkin kautta.

T-Mobile

Sinun on poistettava evästeasetukset käytöstä NAI: n kautta, jonka kautta T-Mobile käy läpi. Linkki on täällä.

Siinä kaikki, kaveri!

Voit vapaasti jakaa ajatuksiasi ja palautettasi kanssamme kommenttiosassa.

Uusimmat viestit