Parhaat RPG-pelit iPhonelle ja iPadille vuonna 2021

Pelit ovat paras tapa pitää tauko ja paeta upeisiin maailmoihin. Ne voivat olla täydellinen tapa pitää tauko tai saada luovat mehut virtaamaan. Jos olet unelmoija, joka vetäytyy usein mielikuvitukselliseen maailmaan, roolipeli voi olla kuin unelma. Olipa kyse massiivisista moninpeliseikkailuista tai pienemmistä pakenemisista, parhaille iPhone- ja iPad-RPG-peleille löytyy jokaiselle jotakin.

 1. Darkness Rises Adventure RPG
 2. Varjotaistelu 2
 3. Wolfin online-RPG-simulaattori
 4. Stardew Valley
 5. Dungeon Hunter 5
 6. Tähtien sota KOTOR
 7. Linnake
 8. Selkeät legendat
 9. Oceanhorn
 10. Ravensword Shadowlands

1. Darkness Rises Adventure RPG - Toimittajan valinta

Tämä vauhdikas seikkailupeli yhdistää upean grafiikan innovatiiviseen pelattavuuteen ja kiihkeisiin taisteluihin. Teemana on, että pimeys on levinnyt koko maahan, mikä tuo tonnia demoneja, jotka sinun on voitettava.

Voit ottaa legendaaristen hahmojen roolin, kuten taikuutta käyttävän velhon tai maanräjähtävän Berserkerin. Voit myös muokata hahmosi ja räjähtää pahikset!

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 0,99 dollaria)

ladata

2. Varjotaistelu 2

Nauti klassisista taisteluista tässä iPhonen ja iPadin RPG-peleissä. Ase hahmosi lukuisilla tappavilla aseilla ja panssareilla taistellaksesi sitä vastaan ​​tyylikkäästi. Siinä on kiehtovia aidosti animaatioita sisältäviä taistelulajitekniikoita, jotka pitävät sinut varmasti koukussa.

Matkusta läpi kuusi maailmaa, jotka ovat täynnä uhkaavia demoneja, ja uppoudu kiehtovaan tarinaan. Hallintalaitteet ovat ilahduttavan intuitiivisia, ja taistelurajapinta on suunniteltu erityisesti kosketusnäyttöille, jotta pelattavuus olisi unohtumaton.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 0,99 dollaria)

ladata

3. Wolfin online-RPG-simulaattori

Oletko valmis omaksumaan villi puolesi? Sitten rakastat tutkia tätä peliä ja ryhtyä tavoitteeksi tulla pakkauksesi alfaksi. Kehitä hahmosi ja päivitä taitojasi realistisessa, mukaansatempaavassa maailmassa.

Voit pelata ystävien tai muiden yksinäisten susien kanssa ympäri maailmaa. Voit myös luoda oman joukkueen ja pelata yhdessä. Parasta on, että tässä simulaattorissa ei ole asetettua polkua. Sinulla on täysi hallinto siitä, mitä ominaisuuksia haluat kehittää ja mitä taitoja päivittää.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 0,99 dollaria)

ladata

4. Stardew Valley

Tässä on viehättävä peli, johon kuuluu muuttaminen maaseudulle ja uuden elämän rakentaminen maanviljelijänä. On niin monia hauskoja asioita, peltojen muuttamisesta runsaseksi maatilaksi onnellisten eläinten kasvattamiseen ja erilaisten viljelykasvien viljelyyn.

Lisäksi voit jopa muokata maalaistaloasi, asettua asumaan ja perustaa perheen, osallistua virtuaaliseen yhteisöön, tutustua alueeseen, paljastaa aarteita ja paljon muuta. Pelisisältöä on yli 50 tuntia ja uusia mobiilikohtaisia ​​ominaisuuksia, kuten automaattinen tallennus ja useita ohjausvaihtoehtoja.

Hinta: $3.99

ladata

5. Dungeon Hunter 5

Tutustu tähän jännittävään toimintaroolipeliin, joka koskee hirviöiden ja roistojen metsästämistä läpi 94 kiinnostavan tarinan tehtävän. Saat mahdollisuuden tutustua kiehtoviin ympäristöihin kylmästä ja julmasta pelottavaan ja jännittävään.

Voit taistella vierekkäin osuuspelimoodissa ja kerätä jopa kolme muuta pelaajaa. Lisäksi palkkaa ystäviä liittolaisiksi ja jatka kostoasi. Matkan varrella voit käyttää yli 900 kappaletta panssareita ja aseita.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 1,99 dollaria)

ladata

6. Tähtien sota KOTOR

Tässä on yksi parhaista roolipeleistä, jotka on koskaan tehty iPhonelle ja iPadille. Siinä on käyttöliittymä, joka on optimoitu kosketustuloon. Joten voit käyttää Force- ja slash-valomiekkoja useissa maailmoissa.

Voit tietysti liittyä yhteen ikonisten hahmojen kanssa ja seurata mielenkiintoista juoni valintojesi muokkaama. Saatko voiman valopuolen voimat? Vai annatko periksi pimeän puolen kiusauksille? Jokaisella päätöksellä on vaikutus!

Hinta: $9.99

ladata

7. Bastion

Upota arvostettuun kuvamateriaaliin, musiikkiin ja kerrontaan intuitiivisten hallintalaitteiden avulla, jotka tekevät siitä helppoa pelata. Voit tutkia yli 40 käsinmaalattua ympäristöä ja paljastaa katastrofin, joka räjähti maailmaa palasiksi, salaisuudet.

Kokeile matkan varrella laajaa päivitettävien aseiden arsenaalia ja taistele villi petoja, jotka on mukautettu heidän uuteen elinympäristöönsä. Pakene kiehtovan tarinan tunteihin, ja kun olet valmis, on myös Uusi peli Plus -tila.

Hinta: Ilmainen (Bastionin koko peli - 4,99 dollaria)

ladata

8. Arcane Legends

Pakene henkeäsalpaavaan 3D-fantasiamaailmaan ja ole yhteydessä tuhansiin muihin pelaajiin lyömättömän kokemuksen saamiseksi. Ryhdy sankariksi, muokkaa asuinpaikkaasi ja tasoita lemmikkisi eeppiseen seikkailuun.

Joka viikko on uusia asioita ja uusia tapoja pelata. Valitse kolmesta luokasta, joilla on paljon taitoja. Ja ryöstää kultajoukkoja ja lukuisia hämmästyttäviä esineitä hauskaa ja voittoa varten.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 1,99 dollaria)

ladata

9. Oceanhorn

Astu maailmaan, joka on täynnä vaaroja, palapelejä ja mysteerejä. Opi käyttämään taikuutta, taistelemaan hirviöitä ja etsimään muinaisia ​​aarteita auttamaan sinua etsinnässä. Testaa taitosi selvittääksesi muinaisen Arcadian valtakunnan ja merihirviön Oceanhornin salaisuudet.

Tutustu mahtaviin vankityrmiin, taistele raakoja hirviöitä ja matkustele avomerellä. Siinä yhdistyvät kiehtova tarinankerronta, henkeäsalpaavat 3D-grafiikat ja jännittävä pelattavuus yhdeksi unohtumattomaksi seikkailuksi.

Hinta: $7.99

ladata

10. Ravensowrd Shadowland

Saat täysin erilaisen kokemuksen kokeilemalla tätä peliä, joka tuo ennennäkemättömän grafiikan rooli- ja seikkailupelilajiin. Maailma on laaja ja yksityiskohtaisesti yksityiskohtainen, siinä on voimakkaita aseita ja satoja keräilytuotteita.

Rakenna taitosi sukellessasi syvään juoniin ratkaistaksesi Tyreasin kuningaskunnan mysteerit. Maisemat ovat realistisia kiehtovalla ragdoll-fysiikalla. Lisäksi on valtava kolmiulotteinen maailma, jota on tutkittava, vaihdettaessa lennon aikana ensimmäisen ja kolmannen henkilön välillä. Tämä pitää asiat jännittävinä.

Hinta: $6.99

ladata

Yhteenvetona

Mitkä ovat suosikkisi RPG-pelit iPhonelle tai iPadille? Haluaisimme tietää alla olevista kommenteista.

Voit myös lukea nämä:

 • Parhaat iPhone-pelit ystävien kanssa pelattavaksi
 • Toimintapelit iPhonelle ja iPadille
 • Moninpelit iPhonelle ja iPadille
 • Parhaat Black Friday -tarjoukset iPhonella ja iPadilla (päivitetty)

Uusimmat viestit