VPN-palveluiden määrittäminen ja määrittäminen iPhonessa ja iPadissa

VPN: n käyttäminen iPhonessa ja iPadissa on parempi tapa varmistaa laitteidesi turvallisuus. Voit muodostaa yhteyden VPN: ään vaivattomasti App Storesta ladatuilla sovelluksilla. Cupertino-pohjainen teknologiajätti antaa sinun myös lisätä VPN-määritykset iPhoneen ja iPadiin manuaalisesti. Applen laitteilla on erinomainen VPN-tuki.

Mutta mikä on VPN ja miksi sinun pitäisi käyttää sitä?

VPN tarkoittaa virtuaalista yksityisverkkoa. Sen avulla voit luoda suojatun yhteyden toiseen verkkoon. Se antaa sinulle myös online-yksityisyyden ja nimettömyyden. VPN tekee niin luomalla yksityisen verkon julkisesta Internet-yhteydestä.

Helposti sanottuna VPN tekee yhteydestäsi turvallisen, kun surffaat julkisella Wi-Fi-yhteydellä. Sen tarjoama nimettömyys piilottaa verkkoselauksesi hallitukselta ja muilta virastoilta. VPN mahdollistaa myös georajoitetun sisällön, kuten videoiden, TV-ohjelmien, sovellusten, verkkosivustojen, podcastien jne. Eston avaamisen. Sen avulla voit tarkastella sisältöä, jota ei vielä ole saatavana maassasi.

Opas VPN-palvelujen määrittämiseen ja määrittämiseen iPhonessa ja iPadissa

  • Kuinka lisätä ja määrittää VPN-yhteys iPhonessa ja iPadissa
  • Kuinka lisätä ja määrittää VPN manuaalisesti iPhonessa ja iPadissa
  • Yhdistä ja katkaise yhteys VPN: ään

Kuinka lisätä ja määrittää VPN-yhteys iPhonessa ja iPadissa

Vaihe 1. Lataa a VPN-sovellus valinnastasi. App Storessa on paljon. Meillä on myös luettelo parhaista VPN-sovelluksista iPhonelle. Käytän parempaa VPN: ää.

 Vaihe # 2. Käynnistä VPN-sovellus. Suurin osa VPN-sovelluksista edellyttää, että kirjaudut sisään tai rekisteröidyt ennen kuin voit käyttää niitä. Jos sovelluksesi pyytää sinua tekemään niin, napauta rekisteröitymistä ja suorita prosessi loppuun. Tässä esittelyssä käytän Parempi VPN joka ei vaadi pakollista rekisteröitymistä tai kirjautumista.

Vaihe # 3. NäpäytäHyväksyä. Sulje ponnahdusikkuna, jossa sinua pyydetään ostamaan tilaus.

 Vaihe # 4. Napauta ympyrä se osoittaa "IRROTETTU. ” Napauta Hyväksy ja jatka jos kysytään.

 Vaihe # 5. Yhden tai kahden sekunnin kuluttua näet iOS-ponnahdusikkunan, joka pyytää lupaasi lisää VPN-määritykset. NäpäytäSallia.

 Vaihe # 6. Syötä sinuniPhone-salasana. IPhoneissa, joissa on Touch ID, voit käyttää myös sormenjälkitodennusta.

Salasanan (tai Touch ID: n) jälkeen sinut ohjataan takaisin VPN-sovellukseen. Nyt näetYhdistetään…" ja sitten "LIITETTY." Sinä olet nyt yhdistetty VPN: ään!

Oletuksena selauksesi reititetään VPN-palvelinten kautta optimaalisessa paikassa. Halutessasi voit myös napauttaa mitä tahansa maata alla olevasta luettelosta. Tämä reitittää yhteytesi kyseisen maan palvelimien kautta. Nyt käyttämäsi sivustot ja sovellukset luulevat käyttävänsi sitä valitusta maasta.

Katkaise yhteys käynnistämällä Parempi VPN-sovellus ja napauta ympyrä se sanoo tällä hetkellä LIITETTY. Muodosta yhteys seuraavan kerran Käynnistä sovellus uudelleen ja napauta samaa rengas. Voit myös avata Asetukset-sovellus iPhonen ja napauta VPN-vaihto. (Henkilökohtaisen kokemukseni mukaan tämä on ajoittain osuma tai epäonnistuminen. Käytä sen sijaan sovellusta.)

Kuinka lisätä ja määrittää VPN manuaalisesti iPhonessa ja iPadissa

Yllä oleva menetelmä oli yksinkertainen ja suoraviivainen. Voit kuitenkin lisätä ja määrittää VPN-asiakkaan myös manuaalisesti. Tätä varten tarvitset asennustiedot, kuten palvelimen, etätunnuksen, käyttäjänimen ja salasanan. Saat tämän järjestelmänvalvojalta, yrityksesi tekniseltä tuelta tai kysy VPN-palveluntarjoajalta. (Jos sinulle toimitetaan nämä varmennetiedostot sähköpostitse, voit tuoda ne postista tai Safarista napauttamalla.)

Olettaen, että sinulla on tarvittavat tiedot, jatka.

Vaihe 1. Tuoda markkinoilleasetukset iPhonellasi.

Vaihe # 2. NäpäytäKenraaliVPNLisää VPN-määritykset.

 Vaihe # 3. NäpäytäTyyppi ja valitse VPN-tyyppisi joukostaIKEv2IPsecL2TP. Napauta valinnan jälkeen Takaisin.

 Vaihe # 4. Anna tiedot, kuten Kuvaus, palvelin, etätunnus ja paikallinen tunnus (valinnainen).

Vaihe # 5. Anna nyt todennuksen kirjautumistiedot, kuten käyttäjänimi (tai todistus) ja Salasana.

Vaihe # 6. Napauta jokoManuaalinen taiAuto jos käytät välityspalvelinta. Napauta sittenTehty.

Vaihe # 7. Kytke lopuksi tilakytkin alla VPN-kokoonpano.

Yhdistä ja katkaise yhteys VPN: ään

Se on suoraviivaista. Kun olet määrittänyt VPN-kokoonpanosi, VPN: n kytkeminen päälle ja pois päältä on kakkukävely.

Menetelmä # 1. Jos käytät a VPN-sovellus, voit yksinkertaisesti käynnistää sovelluksen ja napauttaa Yhdistä / katkaise yhteys

Menetelmä 2. Käynnistä Asetukset-sovellus ja vaihda VPN-kytkin päälle / pois päältä (Mobiilidatan alapuolella).

Menetelmä # 3. Käynnistä Asetukset-sovellus ja mene KenraaliVPN ja napauta päälle / pois päältä. Jos sinulla on useampi kuin yksi VPN-määritysprofiili, joudut napauttamaan sitä, jota haluat käyttää.

Käärimistä…

Vaikka en käytä VPN-sovellusta koko ajan, käytän sitä aina, kun mielestäni on välttämätöntä pitää yksityiset tietoni turvassa. Onneksi iPhonelle on paljon VPN-sovelluksia, jotka tekevät verkon selaamisesta turvallisen niin suoraviivaisen. Hyväksytty, mikään ei voi olla 100% turvallista. Kuitenkin, mitä paremmin olet suojattu roskapostittajilta, sitä parempi se on.

Haluat ehkä lukea…

  • Ivacy VPN -sovellus: Suojaa digitaalinen läsnäolo
  • Aloha-selain iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat tietoturvasovellukset iPhonen ja iPadin suojaamiseksi

Uusimmat viestit