Hätätilannetunnuksen määrittäminen iPhonessa ja iPadissa

Oletan, että te kaikki tunnet melko hyvin iPhonessa saatavilla olevan Health-sovelluksen. Parasta hätätilanteen henkilöllisyystodistuksen asettamisessa on, että kukaan muu kuin sinä pääsee helposti, on suoraan lukitusnäytöltä. He voivat saada käsityksen terveysongelmistasi ja yrittää auttaa mahdollisimman pian. Jos et ole vielä asettanut lääkärintodistusta, on oikea aika tehdä se. Prosessi on yksinkertainen ja kestää tuskin muutaman minuutin. Katsotaanpa!

Kuinka asettaa hätätilannetunnus iPhoneen

Vaihe 1. Käynnistä Health-sovellus iPhonen aloitusnäytöltä.

Vaihe # 2. Napauta oikeassa alakulmassa olevaa lääketieteellistä henkilötodistusta → napauta sittenLuodaLääketieteellinenHenkilötunnus”Aloittaaksesi terveystietojesi lisäämisen.

Vaihe # 3. Kirjoita seuraavaan näyttöön kaikki lääketieteelliset tietosi, mukaan lukien allergiat, terveydentila, hätäyhteystiedot ja mahdolliset erityiset huomautukset. Tästä on hyötyä hätätilanteessa, ja kuka tahansa ympärilläsi voi nopeasti käyttää näitä tietoja.

Vaihe # 4 Kun olet lisännyt tiedot, vaihda PÄÄLLE "Näytä lukittuina". Tämä ominaisuus on valinnainen, mutta erittäin suositeltava. Syynä on, että kaikki antamasi tiedot näkyvät muille, vaikka iPhone olisi lukittu salasanalla.

Siinä kaikki; voit nyt poistua Health-sovelluksesta ja lukita iPhonen. Voit vahvistaa, toimiiko se vai ei, pyyhkäisemällä ylös Salasana ja napauttamalla sitten Hätä mitä seuraa napauttaminen LääketieteellinenHenkilötunnus. Vaikka tämä ominaisuus on valinnainen, suosittelemme vahvasti sen asentamista, jos sinulla on vakavia vammoja tai terveysongelmia.

Kerro meille palautteesi yllä olevasta artikkelista kommentoimalla alla.

Uusimmat viestit