Paras rengaspidike iPhone 7: lle vuonna 2021

Kuvittele, että iPhone 7 luiskahtaa vahingossa käsistäsi, kun olet liikkeellä tai olet kuvaamassa selfietä. Eikö se olisi tuskallista? Se olisi. Miksi kutsua ongelmia? Valitse tämä upea kokoelma parhaita iPhone 7 -rengaspidikekoteloita ostaaksesi älypuhelimeesi vahvan puvun! Paremman pidon lisäksi nämä rengaskotelot tarjoavat mukavamman handsfree-kokemuksen. Upean profiilin ja kauniin muotoilun ansiosta ne asettuvat sulavasti. Lisäksi he pystyvät puolustamaan älypuhelinta naarmuilta. Tutkitaan kokoelmaa!

 • OCYCLONE-rengaspidike
 • JETechin kirkas rengaspidike
 • Magneettinen rengaskotelo ATUSIDUNilta
 • Amuoc sotilaallisen luokan rengaspidike
 • VEGOn tyttöjen rengaspidike jalustakotelo
 • ICONFLANG rengaspidike kotelo magneettisella autotelineellä
 • Imikoko Slim Ring Grip -kotelo
 • DESOF 360 asteen pyörivä rengaspidike
 • Qissy erittäin ohut renkaanpidike
 • MACBOU: n peilikotelo peilillä

1. OCYCLONE-rengaspidike

Tämän renkaanpidikekotelon kimallus ja kimallus lumoavat sinut varmasti. Tässä tapauksessa on niin paljon kimallusta, että tuskin ohitat huomaamatta missä tahansa. Pidä vain iPhone 7 kädessäsi.

Koteloa on saatavana seitsemässä kuohuviinissä. Se on vähintään arvokas koru sinulle. Ocyclone on asettanut pala kimaltelevaa paperia kotelon takaosaan. Suojaamiseksi Ocyclone on käyttänyt iskunkestäviä ilmatyynyn kulmia.

USP: Ilmatyynyn kulmat

Tutustu Amazoniin

2. Poista JETechin rengaspidike

Tämä JETechin ohut rengaspidike näyttää niin vaikuttavalta. TPU- ja PC-materiaalilla valmistettu renkaanpitimen kotelo tarjoaa luotettavan suojan äkillisiltä putoamisilta. Sen ilmapehmustetut kulmat kestävät iskuja ja naarmuja.

Sisäänrakennetun jalustan avulla voit saada optimaalisen katselukulman. Voit helposti käyttää kaikkia laitteen portteja ja hallintalaitteita. Viimeinkin tapaus on myös täysin musta.

Hinta: Iskunvaimennus

Tutustu Amazoniin

3. ATUSIDUN magneettirengaspidike

Hemmottele iPhone 7: n puhdasta väriä kristallinkirkkaalla, naarmuuntumattomalla ja UV-säteilyn kestävällä taustalla. Ulkoasun parantamiseksi kulmat, napit ja rengas on päällystetty kirkkailla väreillä, kullasta siniseen.

Tässä kotelossa on säädettävä integroitu 180 ja 360 asteen vaihdetta pyörivä rengassormipidike, joka estää iPhonea vahingossa putoamasta ja liukastumasta. Sisäänrakennetun metallilevyn ansiosta kotelo voidaan kiinnittää yhteensopivaan magneettiseen autotelineeseen.

USP: Korotetut kehykset

Tutustu Amazoniin

4. Amuocin sotilasluokan rengaspidike

IPhone 7 on taipuvainen liukastumaan onnettomuuksiin? Pue se sitten Amuoc-koteloon. Military Grade 810.1-G Compliancyn avulla se voi kestää jopa 15 jalkaa. tippaa. Lisäksi iskun hajotustekniikka varmistaa, että laitteesi ei lyö.

Se tarjoaa myös integroidun 360 ja 180 asteen pyörivän renkaan, jonka ansiosta voit käyttää useita handsfree-katselukulmia. Ohut muotoilu ja tyylikkäät värit varmistavat, että laitteesi pysyy aina tyylikkäänä.

USP: Raskas suoja

Tutustu Amazoniin

5. VEGO-renkaanpitimen jalustakotelo tytöille

Lisää bling-vaikutusta iPhoneesi asentamalla tämä kuohuviini tekojalokivi fancy söpö kotelo renkaanpitimen jalustalla. Tämän tapauksen muotoilu ja ulkonäkö väittävät nopeasti naisellisen yhdistyksensä; täydellinen lahja tyttärellesi, vaimollesi tai tyttöystäväsi. Katso kahta reikää oikealla puolella; Voit asettaa narun kuljettamaan iPhonea mukavasti kädessäsi.

Vaikka tämä kotelo on valmistettu kolmesta kerroksesta, VEGO on onnistuneesti säilyttänyt kotelon ohuen profiilin, jota voidaan kääntää 360 astetta ja taittaa 180 astetta. Suojaa iPhonea kotelon sisään sijoitetuilla takakipinöillä; Pidä premium-laitteesi poissa suoraan koskettavasta pinnasta.

USP: Tekojalokivi kimallus

Tutustu Amazoniin

6. ICONFLANG-renkaan pidikekotelo magneettisella autotelineellä

ICONFLANG on luonut yhteensopivan mallin, joka sopii tarkasti iPhone 7: een. Huomaa, että kotelo ei tue langatonta latausta; Jos haluat ladata iPhonen langattomasti, sinun on poistettava kotelo. Tässä iskunkestävässä kotelossa on 0,4 mm korkeampi reuna kuin iPhone-näytössä, joka suojaa sitä naarmuilta ja karheelta pinnalta.

Voit kääntää iPhonea 360 astetta saadaksesi laitteen helposti handsfree-käyttöön. Tämän tapauksen monipuolisuuden avulla voit muuntaa iPhonen mini-mediakeskukseksi. Kaksikerroksinen polykarbonaatti ja TPU tarjoavat vankan suojan kolhuilta ja pudotuksilta.

USP: Yhteensopiva magneettisen autotelineen kanssa

Tutustu Amazoniin

7. Imikoko Slim Ring Grip -kotelo

Imikoko-koteloiden uber-tyylikäs estetiikka parantaa laitteen eleganssia. Rengaspidike on älykkäästi suunniteltu tuntemaan itsensä todelliseksi renkaaksi. Kaikki sinkkunaiset!! Saitko vihjeen, laita sormus siihen!

Sisäänrakennettu metallilevy takaa myös magneettisen autotelineen yhteensopivuuden. Ensiluokkaisista materiaaleista valmistettu kotelo nosti myös kehykset kameran ja näytön ympärille varmistaen kestävyyden ja suojan.

USP: Saatavana useita malleja

Tutustu Amazoniin

# 8. DESOF 360 asteen pyörivä rengaspidike

DESOF-rengaspidike iPhone 7: lle on monikäyttöinen suojus. Tyylikäs, ohut runko antaa mukavan otteen, ja älykäs renkaanpitimen kotelo on helppo käyttää yhdellä kädellä. Lisäksi hihna-aukot ja upotettu magneettilevy laajentavat käytettävyysmahdollisuuksia.

360 ja 150 astetta kiertämällä handsfree-kokemuksesi paranee eksponentiaalisesti. Kaksikerroksinen ja kattava muotoilu suojaa iPhonea naarmuilta, kolhuilta ja tahattomilta pudotuksilta.

USP: Monitoiminen kotelo

Tutustu Amazoniin

9. Erittäin ohut renkaanpitimen suojus Qissyltä

Kiiltävä, värikäs ja tyylikäs ulkopinta antaa muodin lausunnon. Jos rakastat värejä, kuten ruusukulta, sininen ja musta, tämä kaunis rengaspidike voi olla teekuppi.

Edistyksellisen iskunvaimennustekniikan avulla se tarjoaa tehokkaan suojan iskuilta, naarmuilta, naarmuilta ja kolhuilta. Hyvä osa on, että se on erittäin kevyt.

USP: Luistamaton pito

Tutustu Amazoniin

10. MACBOU rengaspidike kotelo peilillä

Jos pidät häikäisevästä profiilista, MACBOU voi olla syytä antaa laukaus. Upea timanttisuunnittelu lisää sen kauneutta ja tekee siitä näyttävän.

Laadukas pehmeä silikonimateriaali antaa sille hienostuneen tunnelman, kun taas bling-tekojalokivi lisää karmia koteloon. Galvanoitu puskuri vahvistaa rakennetta auttaen sitä selviytymään pienistä kolhuista.

Sormus varmistaa, että sinulla on haluttu pito pitäen iPhonea. Voit myös hyödyntää kätevää rengasta katsellaksesi videoita haluamassasi asennossa.

USP: Heijastava selkä

Tutustu Amazoniin

Suosikkisi?

Kumman olet valinnut pariksi älypuhelimesi kanssa? Luulen, että se on kuohuviini. Olisi mukavaa tietää tapauksen nimi, jonka olet valinnut tästä erityisestä luettelosta.

Älä missaa:

 • Parhaat iPhone 7 -telineet
 • iPhone 7 -kotelot
 • Parhaat iPhone 7 -kotelot
 • iPhone 7 Nahkakotelot

Uusimmat viestit