Parhaat iPad Mini 5 -kotelot vuonna 2021

iPad mini on lopulta saanut päivityksen. Vaikka tablet-laitteessa ei ole huippuluokan teknisiä tietoja, Apple Pencil (1. sukupolvi), A12 Bionic -suoritin ja edistyksellinen Retina-näyttöpaneeli tukevat sitä tyylikkäästi ja tehokkaammin kuin koskaan ennen. Jos olet päättänyt hankkia tämän erittäin kannettavan tabletin, on todennäköistä, että saatat jo tutkia parhaita iPad mini 5 -koteloita esitelläksesi laitteellesi vaikuttavan puvun. Tarkasteltuamme tarkasti monia kilpailijoita olemme valinneet joitain arvostetuimmista kuoreista, jotka on suunniteltu näyttämään hyvältä vuoden 2020 iPad Minissä. Joten, selataan kokoonpanossa ja valitsemme sopivimman kumppanin pienikokoiselle laitteellesi!

1. Ztotop

Ztotop on keksinyt tyylikkään folio-kotelon iPad mini 5: lle. Kotelo on pehmeän synteettisen nahan ulkopinta ja siisti käsityö.

Liukastumattoman sisävuoren ansiosta tabletti pystyy torjumaan vaivatta säännöllisiä kolhuja ja naarmuja. On useita uria, jotta voit sijoittaa iPadisi haluttuun kulmaan.

Siinä on myös sisäänrakennettu järjestäjätasku, jossa kortit ja asiakirjat voivat levätä turvallisesti. Lisäksi voit käyttää joustavaa hihnaa pitämään laitetta mukavasti.

USP: Vintage-muotoilu

Tutustu Amazoniin

2. Apple Smart Cover

Applen “Smart Cover” on 39 dollaria, ja se on luultavasti kallein tyylikäs kotelo iPad mini 5: lle. Tyylikästä profiilia tarkasteltaessa näyttää kuitenkin hyvältä mahdollisuudelta erittäin kannettavalle tabletillesi.

Yksittäisestä polyuretaanikappaleesta valmistettu kansi voi tarjota laitteellesi perusturvan. Useiden katselukulmien ansiosta Smart Cover varmistaa, että sinulla on paljon parempi kirjoitus ja handsfree-mediakatselukokemus.

Lisäksi tämä ohut kansi toimii luotettavasti myös automaattisen lepotilan / herätystoiminnon kanssa varmistaen, ettei siinä ole tarpeetonta virrankulutusta. Kaiken lisäksi Apple tarjoaa tämän tapauksen useilla värivaihtoehdoilla, mukaan lukien papaija, hiiliharmaa, valkoinen ja vaaleanpunainen hiekka.

USP: Vaikuttava ohut muotoilu

Tarkista Apple

3. ESR Urban Premium

Anna iPadille tyylikäs profiili näyttämään arvovaltaiselta. ESR Urban Premium on eräänlainen tapaus, joka antaa vintage-ilmeen iPadillesi.

Mikä tekee siitä ihastuttavan valinnan, on Oxford-materiaali, jossa on neulottu kudos. Lisäksi siinä on myös vankka PC-kotelo kolhujen kestämiseksi.

Katselukokemuksesi parantamiseksi on pari liukastumista estävää uraa. Vahvojen magneettien ansiosta Urban Premium toimii johdonmukaisesti automaattisen lepo- / herätystoiminnon kanssa.

USP: Ammattimainen suunnittelu

Tutustu Amazoniin

4. ESR Yippee

Haluatko mieluummin minimalistisen profiilin? Jos kyllä, ESR Yippee voisi olla hyvä vaihtoehto erittäin kannettavalle tablet-laitteellesi.

Kotelossa on selkeä muotoilu ja ulkopinta kestävällä polyuretaanilla. Sisällyttämällä pehmeän mikrokuitupäällysteen voit odottaa, että tämä tyylikäs kansi vastustaa naarmuja.

Himmeän pinnan ja tarttuvan muotoilun ansiosta kätesi tuntuu mukavammalta pitää Mini. Lopuksi, aukot ja painikkeet näyttävät olevan kohdakkain, jotta voit hallita laitettasi vaivattomasti.

USP: Selkeä muotoilu

Tutustu Amazoniin

5. Snugg

Jos haluat valita huippuluokan näppäimistökuoren 2019 iPad mini -laitteellesi, sinun on pidettävä mielessä tämä Snuggin tarjous. Siinä on erittäin tukeva rakenne ja 360 ° kääntyvä muotoilu.

Monikulmaisten säätöjen ansiosta saat mukavamman median katselun ja kirjoittamisen. Avaimet ovat reagoivia ja antavat tarvittavan kosketuspalautteen kirjoittamisen nopeuttamiseksi.

Lopuksi Snugg väittää, että kotelon näppäimistökotelo tarjoaa pitkän akun käyttöiän. Joten sinun ei tarvitse käynnistää sitä liian usein.

USP: 360 ° käännettävä muotoilu

Tutustu Amazoniin

6. AVIDET

Vielä yksi selkeä kotelo iPad mini 5: lle. Pääosin melko pehmeän materiaalin takia tämä kansi tarjoaa paljon paremman pidon. Muotoon sopivan rakenteen ansiosta se kiertyy tabletin ympärille täydellisesti.

Vaikka se on uskomattoman tyylikäs, kannen pitäisi pystyä pitämään laite suojattuna naarmuilta. Lopuksi, aukot on tehty tarkkoiksi, jotta pääset helposti Lightning-porttiin ja kaiuttimiin.

USP: Erittäin kirkas muotoilu

Tutustu Amazoniin

7. Veco

Farkkumalliston muotoilu luo vahvan vaikutelman Vecon iPad-minikoteloon. Eleganssin ja muodin yhdistelmä antaa tyylikkään ilmeen; melkein kirja-tyylinen ulkonäkö. Veco on luonut naarmuuntumattoman, liukastumattoman, rypistymisen ja hikoilun kestävän kotelon mini-tabletillesi.

PU-nahka suojaa naarmuilta vahingoittamasta iPadiasi. Suojaksi iskuilta, pudotuksilta ja iskuilta Veco on käyttänyt pehmeää TPU-takakantta ja mikrokuitua.

USP: Farkkumallin jäljitelmä

Tutustu Amazoniin

8. DTTO

DTTO tarjoaa ensiluokkaisen nahkakotelon Apple Pencil -pidikkeellä mini iPad 2019 -malliin. Tämän kotelon monikäyttöisessä suunnittelussa on sisäänrakennettu nahkainen hihna, kynänpidike ja järjestäjätasku. Käsihihnan avulla voit pitää iPadisi mukavimmassa asennossa, kun käytät tablettia. Järjestäjätasku tallentaa joitain välttämättömiä juttuja, kuten käyntikorttisi, valuutan setelit jne.

DTTO on valmistanut tämän kotelon kestävästä, korkealaatuisesta synteettisestä nahasta valmistetusta ulkopinnasta ja sisäpuolelta pehmeästä TPU: sta. On joitain sisäisiä aukkoja vaakasuorien jalustakulmien asettamiseksi FaceTime-puheluille, elokuvien katseluun ja pitkien tekstiviestien kirjoittamiseen.

USP: Järjestäjä tasku

Tutustu Amazoniin

9. Hocase

Hocase tuo kukkakuvion PU-nahkaan ja luo älykkään kotelon 5. sukupolven iPad mini -laitteellesi. Tämä mikrokuituvuoren kovakantinen kansi on ainutlaatuinen mandala-kukkakuvio, joka lisää naisellista charmia koteloon.

Yhdessä päivässä kohtaat paljon haasteita; iPadin tulisi olla valmis kohtaamaan kaikki toimet. Kestävä polyuretaaninahka ja mikrokuituvuori suojaavat iPad miniä monilta vaaroilta.

USP: Mandala kukka kuvio

Tutustu Amazoniin

10. JUQITECH

JUQITECH käyttää hunajakennoristikkoa tässä tapauksessa lämmön johtamiseen. Tämä on olennainen ominaisuus kaikille iPad-tapauksille, koska ammattikäyttäjät työskentelevät iPadillaan pitkien tuntien ajan. Tarkat aukot mahdollistavat täydellisen pääsyn kaikkiin ominaisuuksiin, mukaan lukien painikkeet, kaiuttimet ja kamerat.

Kiireisen aikataulun aikana saatat unohtaa kantaa omaa kynääsi; tästä syystä JUQITECH antaa erillisen korttipaikan kynän asettamiseen. Siksi voit käyttää Apple Pencil -laitettasi milloin haluat, ja premium-lyijykynäsi ei koskaan eksy.

USP: Hunajakennokuvioinen ristikko

Tutustu Amazoniin

11. TiMOVO

Apple esittelee Apple Pencil -tuen uusimmassa iPad mini 2019 -ohjelmassaan. Tämä on innoittanut monia vanhempia ostamaan tämän minitabletin lapsilleen. Mutta ilman tukevaa tapausta lapset eivät voi käyttää kynää. TiMOVO täyttää tämän aukon ohuella ja pehmeällä kotelollaan. Kotelo voidaan muuntaa kolminkertaiseksi jalustaksi, joten lapset voivat käyttää lyijykynää iPadissaan.

Läpikuultava himmeä selkäsuoja suojaa laitettasi naarmuilta. Tämä ohut ja kevyt kotelo ei lisää mitään irtotavaraa iPadiin, joten voit helposti kuljettaa tablettiasi missä tahansa.

USP: Vakaa kolminkertainen jalusta

Tutustu Amazoniin

Ole hyvä! Kai iPadisi on vihdoin saanut ansaitun kannen. Haluatko jakaa muutaman pienen palan siitä?

Pysy kuulolla lisää ...

Kun aiomme tarkastella useita lisävarusteita iPad Minille, pysy kuulolla kanssamme, jotta et menetä niitä. Voit olla varma, että lisäämme myös arvokkaampia kansia tähän kokoonpanoon heti, kun ne ovat saatavilla.

Saatat myös pitää kiinni näistä viesteistä:

  • Parhaat 12,9 tuuman iPad Pro 2018 -kotelot
  • Parhaat 11 tuuman iPad Pro 2018 -kotelot
  • 12,9 tuuman iPad Pro 2018 -näppäimistökotelot
  • Parhaat 11 tuuman iPad Pro 2018 -nahkakotelot

Uusimmat viestit