Parhaat iPad Pro -nahkakotelot 2,9 tuumalle vuonna 2021

Applen iPad Pro on epäilemättä tablettiteollisuuden mestariteos. Siten sen suojaaminen normaaleilta iskuilta ja kaatumisilta on listan kärjessä meille kaikille. Ottaen huomioon tämän tarkoituksen, olemme aiemmin antaneet luettelon iPad Pro -kuorista, jotka koostuvat folio- ja näppäimistökoteloista. Tämän päivän yhteenvedossa olemme valinneet parhaat 12,9 tuuman iPad Pron nahkakotelot, jotka suojaavat paitsi iPad Prota myös jättävät huomattavan tyylin vaikutuksen minne ikinä menetkin.

Applen iPad Pro on epäilemättä tablettiteollisuuden mestariteos. Siten sen suojaaminen säännöllisiltä iskuilta ja kaatumisilta on listan kärjessä meille kaikille. Ottaen huomioon tämän tarkoituksen, olemme aiemmin antaneet luettelon iPad Pro -koteloista, joka koostuu folio- ja näppäimistökoteloista. Tämän päivän yhteenvedossa olemme valinneet parhaat 12,9 tuuman iPad Pron nahkakotelot, jotka suojaavat paitsi iPad Proa myös vaikuttavat merkittävästi tyyliin missä tahansa.

1. rooCase

Koe synteettisen nahan runsas tunnelma, joka näyttää joustavalta kivikkorakenteelta. Tämä Executive-tapaus kiinnittää huomion kokoushuoneessa pehmeällä pehmusteella ja vahvoilla ompeleilla. Laatu ja hienostuneisuus kulkevat käsi kädessä. Korkean tason tuottavuuden saavuttamiseksi rooCase tarjoaa sisäänrakennetun käsirannekkeen takana. Tämä tarjoaa suojaa iPadillesi ja voit käyttää laitettasi tehokkaasti yksin.

Voit säätää iPad Prota ja käyttää tätä koteloa katselutelineenä YouTube-videoiden, elokuvien ja muun visuaalisen sisällön katseluun. Käytä sen kiinnityssilmukkaa ja nautit siitä täydellisestä kuvamuodosta.

USP: Tyylikäs ja monipuolinen

Tutustu Amazoniin

2. Ztotop

Hunajakennoinen ristikkokuvio on merkittävä piirre Ztotopin iPad Pro -nahkakotelossa. Tämä kuvio vapauttaa yli 80% lämpöä ja pitää iPad Pron viileänä. Ilmatyyny ei ainoastaan ​​paranna laitteen suorituskykyä, vaan myös suojaa sitä iskuilta. Koko kehon suojaamiseksi Ztotop on käyttänyt kestävää PU-nahkaa.

Automaattinen lepo- / herätystoiminto säästää iPadin akkua; sen magneettinen älykotelo herättää laitteen automaattisesti ja nukuttaa sen, kun suljet kannen.

USP: Hunajakennoruudukon kuvio

Tutustu Amazoniin

3. ProCase

ProCase-nahkakotelo iPad Prolle on varustettu neljällä eri värillä, ja se on valmistettu korkealaatuisesta koostumusnahasta. Pehmeä sisustus takaa suojan naarmuilta; Lisäksi sillä on myös useita paikkoja, joita voit katsella iPad Prollasi eri enkeleillä. Muu ominaisuus koostuu magneettisesta sulkemisesta ja automaattisesta herätys / lepotilasta. Tarkat leikkaukset antavat sinulle pääsyn kaikkiin portteihin ja toimintoihin nopeasti.

USP: Tyylikäs folio-tapaus

Tutustu Amazoniin

4. FYY

FYY tuo aina jotain uutta iPhonen ja iPadin käyttäjille. Tämä iPad Pro -kuori on valmistettu aidosta nahasta, mutta tätä aitoa nahkaa käytetään vain ulkotiloissa. Sisustukseen FYY on käyttänyt PU-nahkaa. Tehokas muotoilu on tämän tapauksen räikeä piirre; kaksi yhdessä -rakenne on ainutlaatuinen ja käytännöllinen.

Voit käyttää tätä koteloa toimistoon ja matkustamiseen, koska kotelossa on suuri kapasiteetti tallentaa iPad-lisävarusteita, kuten latauskaapeli, handsfree, AirPodit ja paljon muuta. Tutustu sen monitoimiseen suunnitteluun, jonka avulla voit tallentaa luotto- / maksukortteja ja valuuttaa. Koteloa on saatavana neljänä kirkkaana värinä: musta, ruskea, punainen ja syaani.

USP: Kaksi yhdessä -rakenne

Tutustu Amazoniin

5. VORI

Tämän iPad-nahkakotelon hihna on täydellinen esimerkki älykkäästä suunnittelusta. Kun et käytä laitettasi, aseta hihna etukanteen. Hihna pitää tiukasti kiinni kannessa niin, että iPad Pro on suojattu pölyltä ja tahattomilta putoamisilta. Tarkkojen aukkojen avulla voit käyttää tablet-laitteen tärkeitä portteja ja painikkeita.

Vorin iPad Pro -kotelo antaa sinulle kolme paikkaa, joilla voit säätää katselukulmaa katsellessasi videoita ja elokuvia. Suunnittelussa on huomattavaa hienostuneisuutta; tämä hienostuneisuus saavutetaan erinomaisella ammattitaidolla korkealaatuisella synteettisellä nahalla.

USP: Hienostunut muotoilu

Tutustu Amazoniin

6. iVAPO

iVAPO tuo yksinkertaisen muotoilun tähän iPad Pro -nahkakoteloon, joka huokuu uni-body-muotoilua. Tämä kevyt ja ohut iPad-kotelo on paras ystäväsi missä tahansa. Sen klassinen rakenne parantaa laitteen kauneutta. Tarkista, että magneettisuljin, joka mahdollistaa automaattisen lepo- / herätystoiminnon, säästää iPad Pron akkua.

Pidä Apple Pencil lähelläsi käyttämällä kotelon sisäänrakennettua kynänpitintä. Et koskaan menetä kynääsi, kun pidike tarttuu tukevasti Apple-lyijykynään. Kun haluat käyttää lyijykynää, työnnä kynääsi vain reikistä.

USP: Uni-rungon muotoilu

Tutustu Amazoniin

7. MoKo

MoKo on yksi johtavista tuotemerkeistä, jotka valmistavat korkealaatuisia iPhone- ja iPad-koteloita. Tämä PU-nahkakotelo on ohut ja kevyt; sen kovakantinen suojaa kuitenkin iPad Prota tahattomilta putoamisilta ja naarmuilta. Tässä tapauksessa irtotavarana on vähimmäismäärä, joten kannattaa pitää iPadia käsissä.

MoKon iPad Pro -kotelo tarjoaa kätevän jalustan, jonka avulla voit kirjoittaa sisältöä ja katsella elokuvia / videoita suurella laitteellasi.

USP: Mikrokuituliina

Tutustu Amazoniin

8. Alston Craig

Yksi liittyminen premium-klubiin; Alston Craig on valmistettu käsityönä aitoa vintage nahkaa. Siinä on magneettinen sulkemisominaisuus, joka tukee myös automaattista herätystä ja lepotilaa. Jos puhumme esteettömyydestä, se tukee monia erilaisia ​​katseluvaihtoehtoja. Se ei ole vain tapaus; se on ylellisyyttä. Tämä on yksi parhaista nahkakoteloista iPad Prolle.

USP: Käsintehty

Tutustu Amazoniin

9. Vivefox

Ison näytön iPad Pron käyttäminen näppäimistöllä on monia etuja. Vivefoxin nahkakotelon kanssa sinun ei tarvitse ostaa ylimääräistä näppäimistöä, vaan se tulee pakkaukseen. Näppäimistö on irrotettava ja voit käyttää vain iPad Prota kotelon kanssa. Sen lisäksi kotelon tarkat leikkaukset antavat sinulle täydellisen pääsyn kaikkiin portteihin ja painikkeisiin.

Folio-muotoilu mahdollistaa myös useita katselupaikkoja sisäänrakennetun jalustan avulla. Se tukee myös automaattista herätys- ja lepotilaa magneettisen sulkumekanismin ansiosta. Viimeisenä on neljä värivaihtoehtoa.

USP: Mukana irrotettava näppäimistö

Tutustu Amazoniin

10. KOTELOT

COCASES esittelee älykkään kotelon kannen, joka sopii täydellisesti iPad Pro 12.9 (2017) -puhelimeesi. Säädä tämän kotelon jalustaa ja voit käyttää sitä handsfree-tilassa. Rasituksen vähentämiseksi COCASES on suunnitellut tämän kotelon kirjoittamisen, sähköpostin lähettämisen, pelaamisen ja videoiden katselun helpottamiseksi.

Tässä toimeenpanokotelossa on korttipaikkoja luottokorttien, SD-kortin ja käteisen tallentamiseksi taskuun. Voit myös lisätä laskuja ja asiakirjoja tässä tapauksessa. Kynäteline tarttuu tukevasti kynääsi.

USP: Monitoimikotelo

Tutustu Amazoniin

Uusimmat viestit