Parhaat Dolby Atmos -äänikaiuttimet Apple TV 4K: lle

Dolby Atmos -tuki on epäilemättä tvOS 12: n suurin kohokohta. Vielä parempi, se tekee Apple TV 4K: sta ainoan digiboksin, joka tukee sekä 4K: ta että Atmosia. Lisäksi se tekee iTunesista suurimman alustan, jolla on tuki Dolby Atmos -tuotteille. Haluatko kokea elokuvan äänen? Olemme asettaneet hienoimmat soundbarit Dolby Atmosin kanssa Apple TV 4K: lle.

Se on ensisijaisesti tilaäänitekniikka, joka on suunniteltu toimimaan jopa 128 ääniraidan kanssa. Lisäksi se sallii myös niihin liittyvät spatiaalisen äänen kuvauksen metatiedot, kuten sijainti- tai panorointitiedot.

Joten mikä tekee Dolby Atmosista niin jännittävän? Tästä uuden aikakauden äänitekniikasta on paljon pidettävää. Tämä liikkuva ääni täyttää huoneesi merkittävällä äänellä ja virtaa saumattomasti ympärilläsi, mikä muuttaa mediaaikasi täysin!

# 1. Sony X9000F

Hyödynnä Dolby Atmos -peliä 2.1-kanavaisella soundbarilla! Äänenlaadun osalta Sony X9000F on aivan huipulla. Jos olet audiofiili, haluat varmasti pitää sen tutkan alla.

4K HDR -tuen ansiosta se varmistaa, ettei laatu menetä lähteestä toiseen. Vankoilla kaiuttimilla varustettu ääni tarjoaa korkean resoluution äänen. HDMI: n, HDMI eARC: n ja HDMI ARC: n saatavuus tekee siitä käyttäjäystävällisemmän.

USP: HDMI-, HDMI ARC- ja eARC-tuki

Tutustu Amazoniin

# 2. Soundcore

Jos olet valmis ostamaan erittäin edullisen, mutta kunnollisen soundbarin, siirry Soundcoreen. Vaikka se ei pysty vastaamaan edellä mainittujen tuotteiden äänenlaatua, se on tarpeeksi hyvä elämään merkin mukaan.

Tämän soundbarin avulla saat 2,1 kanavan selkeän äänen. Lisäksi soundbar on 4K-valmis, ja voit liittää sen yhteensopivaan laitteeseen nauttiaksesi elokuvamaisesta äänestä kotona. Lopuksi se tarjoaa myös monipuoliset tulovaihtoehdot: HDMI, HDMI ARC, HDMI eARC ja Bluetooth 5.0.

USP: Laaja valikoima liitäntävaihtoehtoja

Tutustu Amazoniin

# 3. Samsung HW-K950

Samsung HW-K950 / ZA on yksi markkinoiden hienoimmista soundbar-kaiuttimista. Sen tekee erottuvaksi 15 voimakasta kaiutinta, jotka tarjoavat kristallinkirkkaan äänen. Paahtimessa on neljä ylöspäin suuntautuvaa kuljettajaa, jotka vahvistavat äänen laatua entisestään.

Kolmiulotteisella äänellä se jännittää sinut ytimeen ja tekee elokuvista elokuvamaisen kokemuksen. Se tuottaa erinomaisen 5.1.4-kanavaisen äänen, joka ympäröi sinut kaikilta puolilta.

Toinen tämän soundbarin merkittävä piirre on, että se dekoodaa DTS-sisällön DTS 2.0: ksi ja hyödyntää sitten ylivoimaisen surround-äänitekniikan etua sekoittamalla signaalin mukaansatempaavan äänen tuottamiseksi.

USP: 5.4.1-kanavainen ääni

Tutustu Amazoniin

# 4. LG SK10Y

Kun puhut parhaista soundbar-kaiuttimista, LG: n SK10Y on aivan siellä. Meridian-äänitekniikka auttaa sitä tuottamaan upean äänenlaadun. Se pystyy toistamaan häviöttömän stereoäänen jopa 24-bittisellä / 192 kHz: n laadulla.

Suuremmat näytteenottotaajuudet ja bittisyvyys tarjoavat korkean resoluution äänen. On vielä yksi merkittävä laatu, joka tekee siitä premium-soundbarin - kyvyn syöttää ja lähettää 4K-signaalia ilman laadun heikkenemistä. Siksi nautit katsomasta 4K-sisältöä Apple TV: lläsi.

USP: Meridian-äänitekniikka

Tutustu Amazoniin

# 5. Sony ST5000

Ota kaikki irti Dolby Atmosista 7.1.2-kanavaisella 800 W: n soundbarilla! Äänenlaadun osalta Sony ST5000 on aivan huipulla. Jos olet audiofiili, haluat varmasti pitää sen tutkasi alla.

4K HDR -tuen ja HDCP 2.21 -tuen ansiosta se varmistaa, ettei laatu menetä lähteestä toiseen. Vankoilla kaiuttimilla varustettu ääni tarjoaa korkean resoluution äänen. Kolmen HDMI-tulon ja HDMI ARC: n saatavuus tekee siitä käyttäjäystävällisemmän.

USP: Korkean resoluution ääni

Tutustu Amazoniin

# 6. Pioneer FS-EB70

Jos haluat ostaa erittäin edullisen, mutta kunnollisen soundbarin, valitse Pioneer FS-EB70. Vaikka se ei pysty vastaamaan edellä mainittujen tuotteiden äänenlaatua, se on tarpeeksi hyvä elämään merkin mukaan.

Tämän soundbarin avulla saat 3.1.2-kanavan selkeän äänen. Siinä on melko tyylikäs AV-keskus monikanavaisella vahvistuksella. DTS Play-Fi -palvelun avulla voit suoratoistaa musiikkia saumattomasti yhteensopivista laitteista.

Käyttämällä sen “DTS Play-Fi” -sovellusta, voit höyryttää useita Play-Fi-yhteensopivia kaiuttimia kerralla luodaksesi upean monihuonejärjestelmän. Lisäksi on myös kätevä refleksioptimointityökalu, jonka avulla voit hallita korkeustehosteita.

USP: Reflex-optimoija

Tutustu Amazoniin

Entä Soundbarin mukana tulevan 4K-television ostaminen? On olemassa muutama merkittävä nimi, jotka haluan mainita tässä luettelossa.

Parhaat 4K-televisiot Soundbarilla

# 1. Sony KD70X690E 4K -televisio ja Soundbar

Sony KD70X690E on täydellinen paketti - 70-tuumainen 4K LED-TV ja 2,1-kanavainen soundbar, jossa on Dolby Atmos. Parasta siinä on kuitenkin se, että hinta (1511) ei ole liian korkea, kun otetaan huomioon, mitä saat koko paketista.

Jos olet leikkii ajatuksella saada sekä huippuluokan 4K-televisio että soundbar, tämän on oltava yksi parhaista vaihtoehdoista. Se näyttää upean kuvanlaadun suurella kontrastilla, väreillä ja yksityiskohdilla.

Mitä tulee soundbariin, se on perustettu tuottamaan mukaansatempaava äänenlaatu. Urheilullinen tyylikäs ja trendikäs muotoilu, se voi helposti tulla toimeen kauniin kodinsisustuksesi kanssa.

USP: Mukaansatempaava ääni

Tutustu Amazoniin

# 2. LG 55SK8000PUA, 2.1-kanavainen Soundbar

LG 55SK8000PUA -laadulla erotettava laatu on kyky näyttää eloisampaa kuvanlaatua. Tyylikäs näyttö, joka täydentää tahrattomasti super-UHD-nanosolunäyttöä, joka tukee väritarkkuutta laajemmalla väriskaalalla.

Tämä edistyksellinen näyttö paljastaa 64 kertaa rikkaammat värit kuin tavallinen televisio. Se on täynnä seitsemää edistynyttä prosessoria, jotka vähentävät videomelua ja näyttävät huomiota herättävän HDR-kuvan. 2.1-kanavainen soundbar tuottaa korkean resoluution Dolby Atmos -ääntä. Kaiken kaikkiaan kannattaa antaa vakava ilme.

USP: Seitsemän edistynyttä prosessoria

Tutustu Amazoniin

Siinä se, ihmiset!

Valintasi?

Nyt kun olet vilkaissut kaikkia huippukilpailijoita, kerro meille, kumpi näyttää lupaavammalta juuri sinun vaatimuksellesi? Sitä paitsi, kerro meille myös se, jonka haluat nähdä yllä olevassa yhteenvedossa.

Voit olla varma, että lisäämme edelleen lisää äänipalkkeja tähän kokoonpanoon. Joten, pysy kuulolla.

Haluat kurkistaa:

  • Käytä Apple TV: tä kokoushuoneen näyttönä
  • Kotijaon määrittäminen ja käyttäminen Apple TV: ssä
  • Parhaat 4K-näytöt Apple TV 4K: lle

Uusimmat viestit