Parhaat iPhone- ja iPad-pelit esikoululaisille vuonna 2021

Kun opetuksessa on hauskaa rakastava elementti, oppimisesta tulee automaattisesti iloinen. Joten sen sijaan, että pakottaisimme lapsia oppimaan, meidän on tehtävä sekä opetustyyli että aihe mielenkiintoisiksi, jotta oppijat voivat todella nauttia oppitunneista.

Vanhempana, jos on hieman vaikeaa saada pieni mestari oppimaan perusasioita, kuten numeroita, muotoa, värejä ja muuta, on korkea aika ottaa käyttöön parhaat esikouluikäisten iOS-pelit. Mielenkiintoisen pelattavuuden ja pulmien avulla nämä lapsisovellukset paitsi viihdyttävät myös kehittävät monia kognitiivisia taitoja.

Puhumattakaan siitä, upea palkintojärjestelmä, joka pitää pikkulapsesi motivoituneena ja nälkäisenä erityisten herkkujen, kuten katseenvangitsevien tarrojen, suhteen. Tutkitaan pyöristystä ilman mitään lisätoimia!

1. Dirty Farm

Jos on aika tutustua tuotantoeläimiin hauskasti, "Dirty Farm" on kätevä ensimmäinen valinta esikoulupeli. Ja on paljon hyviä syitä valita se heti.

Ensinnäkin tämä sovellus tarjoaa miellyttävän käyttöliittymän ja tekee oppimisesta erittäin kiehtovaa. Koska monia minipelejä on tulossa, vauva haluaa palata tilalle toistuvasti.

Lehmien lypsäminen, aina ihastuttavien lampaiden leikkaaminen, kanien ruokinta ja hevosen hampaiden puhdistaminen ovat toimintoja, jotka pitävät pienokaisen koukussa. Ja oi, lapsellasi on myös mahdollisuus ajaa traktoria pellolla ja työskennellä kovemmin korjatessa maissia.

Hinta: Ilmainen / 1,99 dollaria täysversiolle

ladata

2. Taaperoikäisten oppimispelit

Täynnä tonnia jännittäviä koulutuspelejä, tästä voi tulla vaivattomasti nopeasti kasvavan pikkulapsesi suosikki. Sama!

Peliin osallistumisen aikana vauva saa tiedon muodoista, numeroista, väreistä, ABC: stä ja paljon muuta. Kuorma-autojen rakentaminen ja eläinten kanssa leikkiminen ovat jotain, josta vauva nauttii paljon.

Ja sekoituksessa on paljon pulmia, oppiminen tuntuu aina houkuttelevalta. Puhumattakaan, esikoululaiset saavat myös mahdollisuuden tehdä omat upeat maatilat ja hullut tarrat.

Hinta: Ilmainen / 5,49 dollaria kuukausitilaukselle

ladata

3. Esikoulupelit - Zoolingo

Anna lapsesi olla pallo animoituja eläimiä! “Zoolingo” on saanut runsaasti temppuja hihassaan.

Valtavan peliluettelon ja palapelien avulla tämä esikoulusovellus opettaa useita tärkeitä asioita, kuten aakkoset, laskemisen, numerot, eläinten nimet esikoululaisille ja päiväkodeille. Tasoja on yli 200, ja kukin niistä on suunniteltu opettamaan paitsi uusia asioita myös eri tavalla.

Ääni- ja tekstiohjeiden ansiosta sekaannusten syntyminen on vähemmän mahdollista. Kaiken kaikkiaan Zoolingo tukee 16 kieltä, jotta lapsi voi oppia haluamallasi kielellä.

Hinta: Ilmainen / 6,99 dollaria pro-versiolle

ladata

4. Kids Academy lahjakas ja lahjakas

"Kids Academy" on suunniteltu hoitamaan useita keskeisiä asioita, kuten käden ja silmän koordinaation parantaminen, lukutaito, mielen terävöittäminen ja paljon muuta. Siinä on yli 5000 koulutuspeliä ja ammattitaitoisesti laadittuja videoita, jotka auttavat lapsia hallitsemaan perusteet helposti.

Lapsesi kiinnostuksen mukaan voit parhaiten luokitella, lajitella tai sovittaa pelejä. Lisätyn todellisuuden pohjaiset laskentataulukot lisäävät aivan uuden ulottuvuuden oppimiseen.

Kaunis näköinen ympäristö ja animaatiohahmot lisäävät korkkiisi lisää höyheniä. Palkitsemisjärjestelmällä pidetään lisäksi pitkä tie pitää lapsi motivoituneena antamaan parasta.

Hinta: Ilmainen / 2,99 dollaria koko ABC: lle

ladata

5. Lasten palapelien lajittelu

Valitse tämä opettaaksesi lapsellesi, kuinka lajitella ja luokitella tuotteet täydellisesti. Peli sisältää 12 upeaa ympäristöä, ja se voi myös parantaa monia muita tärkeitä asioita, kuten käsi-silmä-koordinaatiota, keskittymistä, visuaalista havainnointia ja sanastoa.

Olipa kyseessä sitten hullun koiran näyttö, hilpeä oravien näyttö tai kotipaikkani, pelissä on paljon herkkuja, jotka pitävät lasten kiinnostuksen ennallaan pitkään. Minipelilaudat ovat todella jännittäviä pelata ja perustuvat nousevaan vaikeustasoon. Joten, kun lapsesi jatkaa pelejä, vaikeus kasvaa vähitellen.

Lisäksi se tarjoaa tuikeaa peliaikaa sekä vanhemmille että lapsille, jotta oppimisesta tulee miellyttävä kokemus.

Hinta: Ilmainen / 4,99 dollaria kaikkien lautojen avaamiseen

ladata

6. Esikoulupelit - lasten oppiminen

Kun käytössäsi on paljon kauniisti muotoiltuja pelejä, kognitiivisten taitojen kehittäminen samalla kun viihdytät pienien kasvien sydäntä, ei ole koskaan iso juttu. Tässä on yksi suosituimmista pikkulasten iOS-sovelluksista.

Iloisten pelien ja tietokilpailujen avulla sovellus voi kehittää useita tärkeitä taitoja, kuten ongelmanratkaisu, matematiikka, huomio ja kuuntelu, jne. Rajoittamattoman pelin ja suuren palkintojärjestelmän ansiosta se varmistaa, että lapset eivät koskaan saa tarpeeksi peliä.

Koska se on täysin muokattavissa, voit hienosäätää kaiken lapsesi maun mukaan niin, että pelattavuus on houkuttelevampi. Lisäksi se tarjoaa hyödyllisiä äänikomentoja jopa 12 eri kielellä.

Hinta: Ilmainen / 4,99 dollaria pääsyyn 16 esikoulupeliin ja mainosten poistamiseen

ladata

7. ABC-aakkosten äänet

Haluatko, että vauvasi hallitsee ABC: n nopeasti? Suosittelen sinua kokeilemaan tätä sovellusta.

Pidän eniten tästä esikoululaisille tarkoitetusta opetussovelluksesta, että se on täysin muokattavissa. Voit esimerkiksi lisätä oman äänesi ja sisällyttää jopa omia suosikkikohteitasi. Täydellinen, jos haluat aina oppimisprosessin olevan kiehtova.

Toinen tämän lapsen sovelluksen merkittävä piirre on, että se säätää vaikeustason automaattisesti niin, ettei yhtään mahdollisuutta ole yhtäkkiä.

Hinta: Vapaa

ladata

8. Laske 100: een lapsille, pikkulapsille

Koska nimi itsessään tekee siitä kristallinkirkkaan, "Count To 100 For Kids" on suunniteltu auttamaan pikkulapsia ja esikoululaisia ​​oppimaan numero välillä 1-100. Peli on melko yksinkertainen ja tekee numeroiden oppimisesta hauskaa.

Pelin suhteen on kyse pisteiden yhdistämisestä oppia asioita, kuten laskenta, aakkoset, muoto, ajoneuvo ja eläin. Siellä on myös hieno visuaalinen peli, jossa lapsesi oppii vertailun ja ymmärtää suuremman, pienemmän ja yhtä suurten merkityksen.

Sopivan musiikin ja huomiota herättävän animaation avulla se tekee koko pelin iloisesta kokemuksesta. Lisäksi se tarjoaa upeita lahjoja, jotta lapset eivät koskaan pidä peliä tylsänä.

Hinta: Ilmainen (3,99 dollaria täysversiolle)

ladata

9. Munien lukeminen - Opi lukemaan

Jos yrität saada lapsesi oppimaan lukemaan nopeammin, "Munien lukeminen" olisi paljon parempi valinta. Se tarjoaa asiantuntevasti suunniteltuja kursseja 2-13-vuotiaille lapsille.

Hauskojen aktiviteettien ja pelien ansiosta lapsesi voi oppia helposti asioita. On olemassa useita huolella luotuja videoita, jotka tuovat enemmän iloa oppimiseen ja pitävät ikävystymisen kurissa.

Lisäksi ääneen luetut kirjat auttavat pikkulapsia lukemaan nopeasti, mutta tarjoavat myös foneemista tietoisuutta ja aakkoset. Vielä parempia, reaaliaikaiset edistymisraportit varmistavat, että olet täysin tietoinen siitä, kuinka hyvin lapsesi oppii ja millä alueilla hänen on vielä parannettava.

Hinta: Ilmainen / 9,99 dollaria Premium-versiolle

ladata

10. Esikoulun oppimispelit Lapset

On avoin salaisuus, että lapset nauttivat hauskaa rakastavista ja kiinnostavista peleistä. Ja tämän sovelluksen avulla pienellä mestarillasi on pääsy kahdeksantoista mukavaa peliä eri luokkiin, mukaan lukien värit, aakkoset, numerot, muodot ja koot.

Sen lisäksi, että tarjoaa paljon iloa, se auttaa lapsesi oppimaan monia tärkeitä asioita visuaalinen havaitseminen, luovuus ja päättely. Se motivoi lasta tekemään paremmin ja tarjoaa myös paljon palkintoja. Lisäksi lapsi kerää paljon hienoja tarroja saatuaan korkeita pisteitä.

Hinta: Ilmainen / 1,99 dollaria Pro-versiolle

ladata

Ole hyvä!

Mitkä ovat mestarisi suosituimmat kuvat?

Lyön vetoa, että olet valinnut hienoja sovelluksia vauvallesi, vai mitä? Tutkalla on niin monia kiehtovia vaihtoehtoja, että pikkulapsellasi on tarpeeksi vaihtelevuutta paitsi pelata sydämen mieltymysten mukaan myös kehittää monia elintärkeitä taitoja. Ota siis kaikki irti niistä ja ota itsesi mukaan pelaamiseen, jotta oppimisesta tulee hauskempaa.

Ota kiinni myös näistä sovelluskokonaisuuksista:

  • Parhaat numeropelit iPhonelle ja iPadille
  • Oppisovellukset iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat iPad-sovellukset opettajille
  • Parhaat sanakirjaohjelmat iPhonelle ja iPadille

Uusimmat viestit