Valokuvien määrittäminen iPhone-yhteystietoihin

Rakkaasi valokuvan näkeminen iPhonen / iPadin näytöllä voi olla sinulle tyydyttävä kokemus, varsinkin kun olet poissa perheestäsi. Tämä voi olla yksi syy, miksi käyttäjät rakastavat määrittää valokuvia kontakteilleen. Jos mietit, miten valokuvia määritetään iPhone / iPad-yhteystiedoille, annamme sinulle kaksi tapaa määrittää valokuvia kontakteihisi.

Valokuvien määrittäminen iPhone- tai iPad-yhteystietoihin Photos-sovelluksen avulla

Vaihe 1. Ensinnäkin, napauta Kuvat-sovellusta iPhonessa / iPadissa.

Vaihe # 2. Valitse valokuva Camera Roll, My Photo Stream tai mistä tahansa muusta albumista.

Vaihe # 3. Napauta nyt Jakopainike.

Vaihe # 4. Napauta Määritä yhteyshenkilölle alemmasta valikkovaihtoehdosta.

Tämä johtaa kaikkiin yhteystietoihin.

Vaihe # 5. Valitse kontakti, jolle haluat määrittää valokuvan.

Vaihe # 6. Sijoita valokuva haluamallasi tavalla ympyrän sisään ja napauta Valitse.

Jos haluat tarkistaa, miltä kuva näyttää, pyydä yhteyshenkilöäsi soittamaan sinulle.

Jos yllä oleva menetelmä ei toimi kunnolla laitteessasi, voit myös valita toisen menetelmän, jolla valokuva voidaan määrittää yhteystiedoille iPhonen ja iPadin Yhteystiedot-sovelluksella.

Valokuvien määrittäminen iPhone- tai iPad-yhteystietoihin Yhteystiedot Sovellus

Vaihe 1. Käynnistä Puhelin-sovellus iPhonessa / iPadissa.

Vaihe # 2. Napauta Yhteystiedot alhaalta.

Vaihe # 3. Napauta yhteystietoa, jolle haluat määrittää kuvan.

Vaihe # 4. Napauta nyt Muokkaa oikeassa yläkulmassa.

Vaihe # 5. Napauta Lisää valokuva.

Alhaalta avautuu valikko: Ota valokuva, Valitse valokuva ja Peruuta.

Vaihe # 6. Napauta Valitse valokuva, jos haluat määrittää valokuvan albumistasi.

Jos napautat Valitse valokuva, valitsemasi valokuva määritetään tietylle yhteyshenkilölle.

TAI

Vaihe # 7. Napauta Ota valokuva, jos haluat määrittää viimeisimmän kuvan.

Tämä avaa Kamera-sovelluksen iOS-laitteellasi. Ota kuvia esineestä tai henkilöstä edessäsi; kun napsautat kuvaa, sinua pyydetään valitsemaan joko Ota uudelleen tai Käytä valokuvaa. Voit siirtyä valokuvan käyttämiseen tietylle yhteyshenkilölle siirtymällä kohtaan Käytä valokuvaa. Uudelleenvalinta-vaihtoehto käynnistää Kamera-sovelluksen uudelleen laitteellasi.

Jaa palautteesi kanssamme alla olevaan kommenttikenttään.

Uusimmat viestit