Paras pikkulasten iPhone-koulutuspeli vuonna 2021

Lapset rakastavat hauskojen pelien pelaamista ja nauttivat löytämistään asioista. Kun he keksivät loistavasti kehitettyjä pelejä, he oppivat paljon asioita, joita he eivät voi oppia käymällä vain koulussa. Siksi on tärkeää esitellä heille mukavia pelejä. Pelit, jotka voivat paitsi kehittää tietämystään nopeasti, myös auttaa heitä viettämään hauskaa. Tässä on paras iPad tai iPhonen koulutuspelit jota lapsesi rakastavat leikkiä. Et ole enää kiinnostunut aivottomista peleistä, jotka eivät tunnu auttavan pikkulapsiasi, haluat tarkistaa valintamme. Sukelletaan eteenpäin katsomaan nopeasti!

1. Tähtikävely

Tämä on yksi parhaimmista koulutuspeleistä lapsellesi. Tämä sovellus opettaa lapsellesi planeettoja ja tähtiä erittäin hienolla tavalla; Pidä laitettasi taivaalla, ja sovellus alkaa käyttää sisäänrakennettua gyroskooppia sovittamaan ruudulla näkyvän kartan sijaintisi tähtiin.

Ystävällinen kertojan ja kartonkityylinen käyttöliittymä tekee siitä erittäin viihdyttävän oppia tähdistä ja avaruudesta. On paljon muita ominaisuuksia, ja se on pakollinen sovellus, jos lapsesi rakastaa avaruuden tutkimista.

Hinta: Vapaa

ladata

2. Lingokidit

Lingokids ei ole tarkalleen täynnä pelisovellus, mutta se on suunniteltu opettamaan englantia leikkisästi. Ja se tekee siitä niin erikoisen.

Parasta tästä sovelluksesta on kokoelma tuhansia aktiviteetteja, jotka tekevät oppimisesta paitsi helppoa myös hauskaa. Lisäksi siinä on yli 3000 sanaa oppia ja harjoitella.

Sovelluksessa on useita tasoja ja sen mukana tulee offline-tila. Joten lapsesi voi aloittaa perustason ja oppia englantia jopa offline-tilassa. Toinen merkittävä ominaisuus on viikoittainen raportti, jonka avulla voit helposti seurata lapsesi suorituskykyä.

Hinta: Vapaa

ladata

3. Lasten kappaleet

Kids Songs on ehdoton viihdyttävä sovellus lapsille. Siinä on 130 laulettavaa kappaletta, kuten aakkoset, bussi, tikkari ja paljon muuta. Lapset nauttivat laulamisesta ja tanssimisesta yhdessä hauskojen hahmojen kanssa. Tässä sovelluksessa on myös 90 musiikillista tarinakirjaa, kuten piparkakku mies, prinsessa ja sumu.

Uusia kappaleita ja tarinoita päivitetään jatkuvasti. Joten on aina jotain uutta etsimistä. Lasten laulut on suunniteltu kouluttamaan lapsia ja tarjoamaan heille loputonta hauskaa. Värikäs käyttöliittymä ja houkutteleva muotoilu varmistavat, että lapsesi ei koskaan saa tarpeeksi.

Hinta: Vapaa

ladata

4. Bitsboard

Bitsboard on erinomainen lasten peli. Tämä sovellus tarjoaa 25 erittäin vaikuttavaa minipeliä. Voit tehdä vaivattomasti omat opintosarjat ja pysyä kotitehtävissäsi. Voit myös ladata opintosarjoja luokkatovereiltasi tai opettajiltasi.

Tämän sovelluksen avulla voit käyttää Bitsboard-luetteloa, joka sisältää uskomattomia muistikortteja ja monia vaurioita, jotka kattavat satoja aiheita. Se auttaa myös kielten oppimisessa ja erittäin vahvassa sanavarastossa. Voit jopa muokata tätä sovellusta haluamallasi tavalla.

Hinta: Vapaa

ladata

5. Esikoulun ja päiväkodin tilkka matematiikka

Tämä peli on suunniteltu erityisesti opettamaan lapsille matematiikkaa erittäin hauskalla tyylillä. Se sopii parhaiten 3--6-vuotiaille lapsille. Lapset oppivat laskemisen, yhteenlaskemisen, vähentämisen, mittaamisen ja paljon muuta kevyesti. He oppivat myös geometrian käsitteen tunnistamalla 2D / 3D-muodot ja -hahmot sekä sijaintisanat.

Koko pelin ajan lapset nauttivat, eikä heillä ole koskaan tylsää hetkeä. Jos haluat lapsesi aloittavan matematiikan ja rakastavan sitä, tämä peli tarjoaa sinulle parhaan vaihtoehdon.

Hinta: Vapaa

ladata

6. myBlee Math

Tämän lapsen sovelluksen on suunnitellut opettajat, jotta se olisi lupaavampi. Pelisovellus tarjoaa yli 1000 askel askeleelta oppituntia K-6-matemaattisista aiheista. Matematiikka on aihe, jota kaikki pelkäävät, mutta pelin kaltaisella sovelluksella oppia on helpompi ymmärtää. Tätä myBlee-matematiikka tekee. Sovellusta käyttää jo miljoona lasta kotona ja koulussa.

Hinta: Vapaa

ladata

7. Ensimmäiset sanat vauvalle

Uusien sanojen opettamiseksi lapsille hauskasti "First Words for Baby" näyttää olevan parempi valinta. Vauvan muistikorttien avulla sovellus helpottaa jokapäiväisten esineiden oppimista. Sujuvan oppimisen takaamiseksi kaikki muistikortit on jaettu 11 luokkaan, mukaan lukien syömisaika, lelut, vaatteet ja paljon muuta.

Kauniisti suunnitelluilla kuvilla on tarkoitus opettaa yli 120 yleistä sanaa. Ammattimainen ääntäminen varmistaa, että lapsesi pystyy ääntämään sanat oikein. Lisäksi huomiota herättävät animaatiot ja eläinten, vauvojen ja ajoneuvojen todelliset äänet tekevät oppimisesta todellista iloa.

Hinta: Vapaa

ladata

8. Kirjeiden esittely

Kirjainten esittely on hämmästyttävä sovellus, jolla opetetaan lapsellesi kirjainten ääni ja nimet. Oletuksena sovellus tukee englannin, ranskan, saksan ja espanjan kieltä; mutta sisäänrakennetulla studiolla voit tallentaa mitä tahansa ja käyttää sitä sovelluksessa. Sovellus ei ole ilmainen, mutta on helpompaa opettaa pieniä lapsia iPadilla kuin opettaa heitä suullisesti, koska grafiikat ovat aina mielenkiintoisempia kuin yksinään.

Hinta: $3.99

ladata

9. Music4Kids

Menestyminen elämässä ei ole pakollista olla matemaatikko tai tiedemies; jotkut lapset ovat Jumalalle lahjakkaita taiteellisilla kyvyillä. Music4Kids-sovelluksen avulla pieni artistisi oppii säveltämään musiikkia.

Myös 140 haastetta on, mikä kannustaa lapsia jatkamaan oppimista. Koska sovellus on tarkoitettu lapsille, sen käyttö on todella yksinkertaista ja ymmärrettävää.

Hinta: $2.99

ladata

10. Montessorium: Johdanto Yhdysvaltoihin

Todellisen kansalaisen perustyö on tietää maastaan, ja tämä sovellus tekee työnsä erittäin hyvin. Lapset oppivat tunnistamaan kaikki 50 osavaltiota. Sen lisäksi he oppivat myös tunnistamaan eläimen jokaisesta osavaltiosta. Kun sinusta tuntuu, että lapsesi on saanut tiedon, voit siirtyä tietokilpailuun ja testata tietoa. Sinun on käytettävä muutama dollari, mutta kaikki on maan arvoista.

Hinta: Vapaa

ladata

Se on melkein kaikki! Joten nämä ovat suosituimpia lapsille suunnattuja koulutuspelejä.

Valintasi?

Pienien lasten opettaminen edellyttää, että olet innovatiivisempi ja varmista, että ikävystyminen ei koskaan pääse sisään. Siksi näissä sovelluksissa on harkitusti suunnitellut luvut, jotka houkuttelevat lapsia paljon. Kerro minulle palautteesi heistä ja ehdota joitain suosikkisovelluksiasi.

Haluat ehkä lukea myös nämä viestit:

  • Parhaat älypelit iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat sanapelit iPhonelle ja iPadille
  • Numeropelit iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat sanakirjaohjelmat iPhonelle ja iPadille

Uusimmat viestit