Parhaat iPhone-siivoojat Macille ja Windowsille

Kuorma-autosovellusten hallinta, "asiakirjojen ja tietojen", salaperäisten "muiden" tiedostojen ja suuren mediakirjaston kokoaminen on liian aikaa vievää kaikille. Joten, miten voit käsitellä näitä junkies ilman viettää paljon aikaa? No, haluan aina mieluummin käyttää hienoimpia työpöydälle tarkoitettuja iPhone-tallennustilojen puhdistusohjelmia, jotta turhaa tiedostoa löydetään ja poistetaan vaivattomasti, kun asiat eivät näytä toimivan yksinkertaisilla hakkeroilla.

Jos iOS-laitteellasi on mennyt hieman vaikeaksi massiivisen tarpeettomien tiedostojen vuoksi, iPhonen puhdistussovellukset voivat olla erittäin käteviä. Mitä he pohjimmiltaan tekevät, on skannata koko laitteesi selvittääkseen kaikki junkit, jotka tylsistävät tonnia tilaa ja antavat sinun puhdistaa ne yhdellä napsautuksella; Näin voit palauttaa paljon arvokasta tallennustilaa iOS-laitteellesi.

Parhaat iPhone Storage Cleaner -työkalut

1. PhoneClean

Kun pidät iPhonen poissa tarpeettomasta datasta, PhoneClean on epäilemättä paras. Se on erinomainen laitteen skannauksessa ja tarpeettomien tiedostojen jäljittämisessä, jotka voidaan poistaa.

Se on kehitetty selaimen välimuistista, sovellusvälimuistista, offline-tiedostoista osittaisiin latauksiin, jotta se eliminoi helposti monenlaisia ​​narkomaaneja. Voit hankkia sekä Macille että Windowsille. Jos haluat tietää enemmän tästä tunnetusta iPhone-puhdistusaineesta, mene tänne.

 • Osta PhoneClean Pro for Windows (29,99 dollaria)
 • Osta PhoneClean Pro for Mac (29,99 dollaria)

2. iCareFone

TenorSharen iCareFone on jo pitkään ollut suosikki suosikkimme yhdessä PhoneCleanin kanssa. Se on suunniteltu erittäin käteväksi iOS-laitehallinnaksi, jonka avulla voit hallita hyödyttömiä tiedostoja ja jopa tehdä vianmäärityksen useisiin yleisiin ongelmiin, kuten kaatumiseen, jumittumiseen jne.

Mitä todella ihailen tässä iPhone-puhdistusaineessa, on taito antaa sinun löytää kaikki tiedostot, joista ei ole hyötyä, ja ampua ne erittäin helposti. Olipa kyseessä valokuvavälimuisti, kaatumislokit tai sovelluksen välimuisti, iCareFone on täysin varustettu poistamaan ne niin tahattomasti kuin haluat.

Hyödyttömien tiedostojen poistamisen lisäksi tämän ohjelmiston avulla voit päivittää tai päivittää iOS-laiteohjelmiston menettämättä tietoja. Lisäksi iCareFone on yhteensopiva sekä Macin että Windows PC: n kanssa. Vieraile osoitteessa TenorShare.com saadaksesi lisätietoja.

 • Osta iCareFone (39,99 dollaria Windowsille)
 • Osta iCareFone (59,95 dollaria Macille)

3. iMyFone

iMyFone Umate Pro on erittäin luotettava iPhone-tallennustilan puhdistustyökalu iOS-laitteille. Se skannaa laitteesi perusteellisesti ja kertoo kuinka paljon käytettyä tilaa voidaan puhdistaa. Ja vain yhdellä napsautuksella voit poistaa kaikki tarpeettomat tiedostot.

iMyFone näyttää jopa 30 erilaista roskapostia ja väliaikaista tiedostoa. Toinen tämän työkalun merkittävä piirre on kyky pakata valokuvasi laadun heikkenemättä. Näin voit säästää jopa 75% valokuvatilaa - loistava iPhone-laitteille, joissa on vähemmän tallennustilaa! Viimeiseksi Umate Pro on suunniteltu toimimaan saumattomasti macOS: n ja Windowsin kanssa.

 • Osta iMyFone (29,99 dollaria Macille)
 • Osta iMyFone (29,99 dollaria Windowsille)

4. dr.fone - Poista

Kun on kyse tiedostojen hallinnasta ja tarpeettomien tietojen pitämisestä loitolla, “dr.fone - Erase” on luotettava nimi. Ohjelmisto voi auttaa sinua optimoimaan laitteesi puhdistamalla kaikki turhat tiedot. Se voi myös jäljittää yksityiset tiedostot ja poistaa ne, jos niitä ei enää tarvita.

Tarvittaessa voit käyttää sitä pysyvästi laitteen tyhjentämiseen aloittaaksesi kaiken tyhjästä. Siinä on erittäin käyttäjäystävällinen käyttöliittymä, joka varmistaa navigoinnin helpottamisen.

Siksi voit hallita työkalua helposti. Viimeiseksi "dr.fone - Erase" on saatavilla ilmaiseksi, mutta voit myös halutessasi päivittää premium-versioon (19,95 dollaria) käyttääksesi kaikkia ominaisuuksia ilman rajoituksia. Mene tänne saadaksesi lisätietoja siitä.

 • Löydä lisätietoja

# 5. Cisdem iPhone Cleaner

“Cisdem” on hyvin harkittu iPhone-puhdistusaine, joka väittää suorittavansa jopa 40% nopeamman skannauksen kuin muut kollegansa. Kokeilun jälkeen voin turvallisesti sanoa, että se on yksi taitavimmista työkaluista.

Ohjelmisto tunnistaa vaivattomasti piilotetut junkit ja välimuistin. Ja kun heidät on jäljitetty, niiden kaikkien puhdistaminen tuskin kestää hetken.

Lisäksi se sisältää myös kaikki tallennustiedostot, joita käytetään harvoin tai joille on annettava vakava ilme. Näin voit helposti päättää, mitä tehdä näille suurille tiedostoille ja noutaa tonnia arvokasta tallennustilaa iPhonellesi. Katso lisää siitä, mitä sillä on tarjota. (Saatavana vain Macille)

 • Löydä lisätietoja

6. Macgo iPhone -puhdistin

Macgo iPhone Cleaner on suunniteltu tarjoamaan tarvitsemasi hallinta vanhentuneisiin ja roskapostitiedostoihin. Siksi niiden hallinta ei ole koskaan iso juttu sinulle.

Se diagnosoi iOS-laitteesi täydellisesti löytääksesi tarpeettomasti tilaa vievät tiedostot. Sen avulla voit puhdistaa laajan valikoiman tietoja, kuten puheluhistoriaa, muistutuksia, viestejä, valokuvia ja muuta.

Lyhyesti sanottuna Macgo on paikalla, kun se tulee optimoida iOS-laitteesi suorituskyvyn parantamiseksi. Se ei ole kaikki, se toimii täydellisesti sekä Windows- että macOS-käyttöjärjestelmissä.

 • Osta MacGo (Macille 39,95 dollaria)
 • Osta MacGo (Windows)

# 7. MobiKin

“MobiKin” lupaa pitää iOS-laitteesi täysin häiriöttömänä. Ja tarkastelemalla sen tehokkuutta voin sanoa, että ohjelmisto voi toimittaa tavarat.

Tämä iOS-laitteen puhdistaja suorittaa perusteellisen tarkistuksen selvittääkseen kaikki hyödytön tiedostot, mukaan lukien tallennustilat. Sitten sinun tarvitsee vain katsoa kaikkia syyllisiä ja päättää pitääkö heidät vai pyyhkiä ne välittömästi.

Ja kun olet poistanut kaikki tarpeettomat tiedot, laitteesi voi paitsi saada takaisin runsaasti tallennustilaa myös alkaa toimia sujuvasti. Lisäksi MobiKin toimii jopa vanhempien iPhone-laitteiden kanssa, kuten iPhone 3GS ja iPhone 4. Mene tänne tietääksesi enemmän.

 • Löydä lisätietoja

# 8. iMazing

Olen huomannut, että iMazing on erittäin tehokas tiedostojen hallinnassa iOS-laitteellasi. Voit käyttää sitä valokuvien siirtämiseen edestakaisin iPhonen ja tietokoneen välillä. Sen avulla voit hallita musiikkia myös ihanteellisesti.

Voit varmuuskopioida laitteen, jotta kaikki tietosi ovat turvassa. Voit tallentaa, viedä ja jopa tulostaa viestejäsi. Tarkista puheluhistoriasi, äänimuistiinpanosi, vastaajasi ja hallitse niitä täydellisesti. Lisäksi iMazing on valmiina sekä PC- että Mac-tietokoneisiin.

 • Löydä lisätietoja

# 9. CleanMyPhone

Kun tarpeeton data näyttää peittävän iPhonen nopeuden ja käyttökokemuksen, käytännöllinen muistinpuhdistustyökalu, kuten “CleanMyPhone”, voi olla hyödyllinen useista syistä. Ensinnäkin se suorittaa perusteellisen tarkistuksen saadakseen yleiskuvan siitä, kuinka paljon tallennustilaa laitteessa on jäljellä.

Ja toiseksi, sinulla on myös mahdollisuus tarkistaa kunkin tiedostotyypin, kuten videoiden, musiikin, valokuvien ja muun, kuluttama tila. Siksi tarpeettomien tiedostojen saaminen ei ole koskaan iso juttu.

Kun olet selvittänyt, kuinka paljon tilaa hyödyttömät tiedot kuluttavat, ei-toivottujen poistaminen on helppoa. Ja vain siinä tapauksessa, että haluat kaivaa hieman syvemmälle, voit porata kaikki sovellusten tallentamat tiedot ja päästä eroon roskapostista helposti.

Lisäksi se tekee myös suurten tiedostojen sieppaamisesta helppoa, jotta sinun ei tarvitse viettää paljon aikaa vähemmän hyödyllisten tietojen pyyhkimiseen.

 • Lataa Macille
 • Lataa Windowsille

# 10. Syncios

Syncios on tehokas iTunes-vaihtoehto, jonka avulla voit siirtää enintään 12 tiedostotyyppiä, kuten valokuvia, videoita, yhteystietoja, viestejä ja muuta, tietokoneen ja iOS-laitteen välillä. Voit käyttää sitä poistamaan ei-toivotut sovellukset ja myös niiden asiakirjat ja tiedot ilman vaivaa.

Tarkista musiikki, TV-ohjelmat, podcastit ja soittoäänet ja poista sitten ne, joita et halua enää pitää laitteessasi. Tämän iPhonen tallennustilan puhdistusohjelmiston avulla voit varmuuskopioida ja palauttaa laitteesi nopeasti. Ja kyllä, on myös mahdollisuus poimia tietoja iTunes-varmuuskopiosta. Syncios on täysin optimoitu toimimaan Macin ja Windows PC: n kanssa.

 • Löydä lisätietoja

Siinä se, ihmiset!

Valintasi?

Koska käytettävissä on niin monia toteuttamiskelpoisia vaihtoehtoja, hieno valinta iPhonelle ei ehkä ole ollut vaikea kysymys. Kerro meille, mikä yllä olevista puhdistustyökaluista on läpäissyt testisi?

Haluat vilkaista näitä viestejä Kuinka muuttaa telakan väriä macOS: ssa

Uusimmat viestit