Kuinka muuttaa sovellus- ja kansiokuvakkeita macOS: ssa

macOS tarjoaa paljon mukautusvaihtoehtoja, ja yksi niistä on muuttaa sovelluksia ja kansiokuvakkeita. Eikä ole epätoivoista tarvetta tehdä niin, mutta on hyvä pitää asiat haluamallamme tavalla. Se palvelee myös ihmisten hämmennystä, jos sinulla on työtovereita tai ystäviä, jotka käyttävät Maciasi ilman lupaasi. Tässä on selitetty yksityiskohtainen opas siitä, miten voit muuttaa sovelluksen ja kansion kuvakkeita Macissa helposti.

Kuinka muuttaa sovellus- ja kansiokuvakkeita macOS: ssa

Mitä tulee tähän oppaaseen, käytämme Desktop-kansiota esimerkkinä, mutta älä huoli, koska prosessi pysyy samana muissa kansioissa, sovelluksissa tai jopa verkkosivustojen kirjanmerkeissä.

Vaihe 1. Ensimmäinen asia mitä sinun tarvitsee tehdä, on valita haluamasi kuva ja kopioida se leikepöydälle kaksoisnapsauttamallakuva avata se sisään Esikatselu. Napsauta nyt MuokataValitse kaikki. Paina seuraavaksi Komento + C kopioida kuva leikepöydälle.

Vaihe # 2. Jos haluat etsiä Työpöytä-kansion, varmista, että olet Finderissa ja paina Vaihto + komento + H. Vaihtoehtoisesti voit myös napsauttaa Mennä yläpalkista ja napsauta sitten Koti.

Vaihe # 3. Napsauta hiiren kakkospainikkeella Työpöytä-kansion kuvaketta / nimeä ja valitseSaada tietoa“.

Vaihe # 4. Valitse kansion tietopaneelista Napsauta kansiokuvaketta sijaitsee vasemmassa yläkulmassa.

Vaihe # 5. Sinun tarvitsee vain liittää kopioitu kuva ensimmäisessä vaiheessa painamalla Komento + V.

Voit toistaa saman prosessin mille tahansa kansiolle. Palauta alkuperäinen kuva noudattamalla vaihetta # 3, vaihetta # 4 ja painamalla nyt Komento + X leikata kuvaa ja se palauttaa alkuperäisen oletuskuvan automaattisesti.

Jos haluat vaihtaa sovelluskuvaketta Macissa, sinun on käytettävä Sovelluskansiota etsimällä sitä Finderista ja valitsemalla sitten sovellus, jolle haluat mukauttaa kuvaketta. Sen jälkeen jatka Vaihe # 3.

merkintä: Sisäänrakennetun sovelluksen (kuten Safari) kuvakkeen vaihtamiseksi sinun on annettava Macin salasana.

Käärimistä…

On monia verkkosivustoja, joiden avulla voit ladata kuvakkeita ja kuvakepaketteja Macille. etsi niitä. Jos muutat verkkosivuston pikakuvaketta, yksi hyvä idea on ladata verkkosivuston logo ja käyttää sitä.

Katso nämä viestit:

  • Aseta oma kuva Finder Dock -kuvakkeeksi macOS: ssä
  • 17 Mac-asetusta, jotka sinun pitäisi muuttaa heti!
  • Kuinka muuttaa telakan väriä macOS: ssa
  • 3 tapaa tarkistaa kansion koko Macissa

Mikä on äärimmäinen mukautustaso, jonka olet koskaan tehnyt Macillasi? Jaa palautteesi meille kommenttiosassa.

Uusimmat viestit