Parhaat iPhone- ja iPad-matematiikkapelit vuonna 2021

Jos olet matematiikkafriikki, sinun on kokeiltava näitä parhaita iPhone- ja iPad-pulmapelejä. Ne on muotoiltu siististi ja niillä on kaikki ainesosat pitämään ajatuksesi ja kiehtovuutesi tuntikausia. Sen lisäksi, että tylsistät tylsyytesi ja lisäävät iloa vapaa-aikaan, ne voivat myös terävöittää matematiikkataitojasi. Joten kutsu ystäväsi haastamaan sinut, kerää runsaasti saatavilla olevia kolikoita, pisteitä, kultaa tai mitä muuta on tartuttava, tuhota vastustajasi ja hyppää jokaisesta olemaan paras pelaaja. Ja pidä meidät ajan tasalla uskomattomasta juoksustasi huipulla!

1. Sudoku

Jos pidät klassisesta matematiikkapulmasta, älä missaa "Sudokua!" Peli on muotoiltu älykkäästi sekä aloittelijoille että edistyneille käyttäjille. Rajoittamattomilla ruudukoilla, mielenkiintoisella konseptilla, s: llä ja nopealla animaatiolla se pitää sinut kiehtovana tuntikausia hauskaa.

Kuusi vaikeustasoa vaihtelevat helposta monimutkaiseen sen varmistamiseksi, että sinulla on tarpeeksi lajikkeita kokeilla. Mukautettavan syötteen ja näytön avulla voit mukauttaa sudoku-peliä. Voi, sovellus pitää sinut viihdyttämässä soittamalla myös suosikkimusiikkiasi!

Hinta: $4.99

ladata

2. KenKen Classic

KenKen Classic on matematiikkapeli-cum-palapeli, joka on järjestetty ruudukkomuodossa. Peli on suunniteltu parantamaan ajattelu-, päättely- ja keskittymisosaamistasi. Palapeliruudukot vaihtelevat välillä 3X3 - 9X9, missä edelliset ovat helppoja ja toiset vaikeita.

Saat 50 ilmaista pulmia oppia ja tutkia. Palapelissä on muita hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten vihjeitä, kumouksia, palautusten tarkistuksia ja tauko.

Kilpaile ystäviesi kanssa ja hallitse tulostaulukoita. Ja kyllä, julkaise tulos Twitterissä, jotta kaikki tietävät, kuinka hyvin suoritat. Jos haluat joskus rikkoa kahleet ja haluat käyttää sovellusta ilman rajoituksia, avaa lisää ominaisuuksia sovelluksen sisäisen oston avulla.

Hinta: Vapaa

ladata

3. Matematiikan kuningas

“Math of Math” on nopeatempoinen matematiikkapeli. Pelin matematiikkataso sisältää lukion / lukion. Pelaat peliä mies- tai naisviljelijänä. Sitten sinun on tasoitettava hahmosi vastaamalla matemaattisiin kysymyksiin ja vahvistamaan kokonaispisteitäsi.

Pelin mukana tulee kymmenen tasoa uutta hahmasuunnittelua ja musiikkia. Kerää paljon aloituksia ja tartu ainutlaatuisiin saavutuksiin. Vertaa myös pisteitäsi kavereihisi nähden, niin saat selville missä olet.

Hinta: Vapaa

ladata

4. Numtris

Numtris on yksi mielenkiintoisimmista peleistä, joita olen koskaan pelannut iPhonellani. Pelissä on kaksi yksinkertaista sääntöä: numeron poistamiseksi sinun on liitettävä niin monta kappaletta kuin numerossa näkyy. Ja jos liität useita numeroita etkä noudata sääntöä 1, ne lasketaan yhteen.

Voit pelata jopa 300 tasoa ilmaiseksi ja osallistua viikoittaisiin turnauksiin saadaksesi paljon palkintoja. Lisäksi voit synkronoida sen iCloudin kanssa saadaksesi saumattoman kokemuksen kaikilla laitteillasi.

Hinta: Vapaa

ladata

5. GREG

GREG on valmis testaamaan sekä nopeutesi että matemaattiset taitosi. Se on yksinkertainen matemaattinen peli, joka yhdistää ruudukon numerot vastaamaan annettuja. Ja mitä pidemmälle edet, sitä vaikeampaa peli tulee.

Pelaa hyvin ja voita tonnia kultaa. Ja jos joskus jää jumiin, käytä ansaittua kultaa vihjeen ottamiseen. Kutsu ystäviäsi lukitsemaan sarvet kanssasi ja käynnistämään moninpelitila lisääksesi jännitystä.

Peli tarjoaa 35 erilaista saavutusta ja tarjoaa sinulle mahdollisuuden hallita tulostaulukoita. Lisäksi GREG on yhteensopiva kolmen kielen kanssa, mukaan lukien englanti, japani ja yksinkertaistettu kiina.

Hinta: $0.99

ladata

6. Ottelu 10: Ilmainen matematiikkapeli

Ottelu 10 on terve aivojen liikuntapeli kaikille. Sinun on sovitettava numerot, jotta saat 10, kuten nimi menee. Numerot, joita käytät 10: een, ovat pisteitä, jotka saat siitä. Mutta voit käyttää vain summafunktiota eikä muita matemaattisia yhtälöitä.

Osta vihjeitä, pelihalleja ja muita lisävoimia sovelluksen sisäisistä ostoksista, jotka vaihtelevat välillä 0,99 - 2,99 dollaria.

Hinta: Vapaa

ladata

7. Bedtime Math

Jos etsit hauskaa rakastavaa matematiikkapeliä lapsellesi, sinun ei pitäisi katsoa pidemmälle kuin "Bedtime Math". Sovellus tarjoaa matematiikkapulsseja nukkumaanmenotarinoiksi, joiden ratkaisemisesta lapsesi todella nauttii.

Se ehdottaa mukavaa matemaattista ongelmaa joka päivä. Lisäksi voit tutustua valtavaan 1600 ongelmakirjastoon erilaisilla mielenkiintoisilla aiheilla, kuten ankeriaat ja suklaalastut, vuoristorata ja flamingot.

Jokaisella ongelmalla on kolme haastetasoa: Wee Ones, Little Kids ja Big Kids. Peli ei koskaan näytä olevan tylsää lapsellesi, sillä siinä on suuri joukko vaikeita ja helppoja kysymyksiä.

Hinta: Vapaa

ladata

8. Matemaattinen palapeli

Ensisijainen syy, miksi arvostan matematiikkaa, on sen rajoittamaton hauska elementti, jonka se tuo oppimiseen. Pelatessasi pulmapelejä terävöität aivosi huolella muotoilluilla haittapuolilla. Vaikka pelisäännöt ovat melko yksinkertaisia, pelaaminen ei kyllästy.

Mukana on myös hienoja taustoja hauskojen elementtien lisäämiseksi. Vaikka sovellus on saatavilla ilmaiseksi, voit päivittää pelin premium-versioon (1 dollaria.) Päästäksesi kaikkiin ominaisuuksiin ilman rajoituksia.

Hinta: Vapaa

ladata

9. Matemaattinen palapeli

"Matematiikka" on se, mitä sinun pitäisi valita mielesi terävöittämiseksi. Pelissä on melko yksinkertaiset säännöt, ja se pitää kiinnostuksesi ennallaan pitkään. Vaihda numeroita älykkäästi pulman ratkaisemiseksi. Koska aikarajaa ei ole, esiintymiseen ei liity painetta.

Valitse eri taustoista mukauttaminen peliin. Mukauttamisen lisäksi voit avata loputtoman avun sovelluksen sisäisillä ostoksilla (2,99 dollaria). Lisäksi sovellus tukee kahta kieltä, kuten englanti, venäjä.

Hinta: Vapaa

ladata

10. Numeropeli!

"Numbers Game" on erittäin koukuttava pulmapeli. Pelillä on kaksi erittäin kiehtovaa tasoa. Tasot-tilassa sinun on soitettava kiihkeästi kuuden albumin läpi, joissa on yhä vaikeampia kysymyksiä.

Ota käyttöön "Time Attack" -tila ratkaistaksesi pulmia nopeasti. Ja jos joskus kohtaat vaikeuksia, käytä kolikoita saadaksesi apua. Ansaitse parhaasi ansaitaksesi paljon pisteitä hallitaksesi tulostaulukoita. Vielä parempi, Numbers Game on yhteensopiva useiden kielten kanssa, mukaan lukien englanti, arabia, katalaani, tšekki, tanska, hollanti, suomi, ranska, saksa, kreikka ja paljon muuta.

Hinta: Vapaa

ladata

Tässä kaikki tältä erää!

Mikä on valinta?

Tiedän, että jotkut näistä matematiikkapulmista ovat kiinnittäneet katseesi. Mitkä he ovat? Kerro meille jotain heistä kommenteissa!

Voit myös lukea:

  • Parhaat älypelit iPhonelle / iPadille
  • Kahden pelaajan pelit iPhonelle / iPadille
  • Parhaat numeropelit
  • Parhaat strategiapelit iPhonelle ja iPadille

Uusimmat viestit