Parhaat iPhone-käyntikortinlukijat ja -skannerit vuonna 2021

IPhonen käyntikortinlukija- / skannerisovellukset voivat olla hyvä tapa säästää aikaa, kun lisäät yhteystiedon osoitekirjaasi. Yhdistäminen iPhonen tehokkaan kameran kanssa todella hyvään merkkien tunnistamiseen / tekstin skannaukseen voi olla hyödyllistä, ja käyntikorttien skannaussovellukset tekevät niin.

 1. Kortinlukija yhteystietoihin + OCR
 2. Videokortti
 3. ScanBizCards
 4. Käyntikortinlukija-sam Pro
 5. ABBYY Business Card Reader Pro
 6. CardKeeper
 7. FoxCard
 8. Ota yhteyttä Snapperiin
 9. Käyntikortinlukija Pro
 10. Kortinlukija
 11. WorldCard Mobile
 12. Kahdeksan

1. Kortinlukija yhteystietoihin + OCR

Onko sinulla vaikeuksia käyntikorttien hallinnassa kiireisen aikataulun mukaan? Card Scanner to Contacts + OCR -sovellus on sinua varten. Skannaa käyntikorttisi vaivattomasti; sovellus lukee käyntikorttien tiedot (OCR). Se täyttää sanat automaattisesti, joten käyntikorttien lisääminen puhelinluetteloon on vaivatonta. Jaa skannatut käyntikortit vaivattomasti.

Kaikkien näiden ominaisuuksien lisäksi ominaisuus, josta pidimme eniten, ja mikä tekee sovelluksesta erityisen, on mahdollisuus viedä käyntikorttisi Exceliin. Skannaa käyntikortit, jotka saat tapahtuman tai työmatkan jälkeen, ja Card Scanner to Contacts + OCR -sovellus luo sinulle Excel-tiedoston. Pilvisynkronoinnin ansiosta käyntikorttisi synkronoidaan pilveen, vaikka puhelimesi olisi rikki tai varastettu, et menetä käyntikorttejasi.

Hinta: 3 päivän ilmainen / tilaus 19,99 USD

ladata

2. Videokortti

Voitettuasi 100 miljoonan käyttäjän luottamuksen CamCard on vakavan tarkastelun arvoinen, jos haluat pitää kontaktisi siistinä. Ohjaa käyntikorttisi ilman stressiä ja pidä osoitekirjasi järjestyksessä ilman stressiä. Yksinkertaisella käyttöliittymällä se varmistaa, että hallitset korttejasi nopeasti ja vaivattomasti. Voit skannata ja tallentaa kortteja virheettömästi.

Jos et halua unohtaa tärkeitä asioita, lisää muistiinpanoja ja muistutuksia kontakteihisi. Se lähettää sinulle yhteyshenkilön päivitykset, jotta et onnistu lähettämään onnittelut. Lopuksi, 17 kielen tuki (perinteinen kiina, yksinkertaistettu kiina, tanska, hollanti, suomi, korea, norja) tekee CamCardista ihanteellisen yhteyshenkilön.

Hinta: Vapaa

ladata

3. ScanBizCards

ScanBizCards on yksinkertainen, tyylikäs ja siisti käyntikorttiskanneri. Usean palvelun, kuten Salesforcen, SugarCRM: n, postilaatikon ja Oracle Fusionin, integroinnin avulla CRM voidaan päivittää helposti. Sovelluksen avulla voit nopeasti lisätä yhteystietoja iPhone-osoitteeseesi ja viedä ne myös CSV-tiedostoina.

Saat vaihtoehdon joko luoda uusia yhteystietoja tai yhdistää skannaukset olemassa oleviin tietueisiin. ICloud-varmuuskopioinnin avulla voit synkronoida yhteystietosi laitteiden välillä. Lisäksi ScanBizCards on lite-versio, jota voit kokeilla ennen siirtymistä pro-versioon.

Hinta: $1.99

ladata

4. Käyntikortinlukija-sam Pro

Verrattuna tässä luettelossa mainittuihin kilpailijoihin, SamCard Prolla ei ole liikaa tyylikkäitä ominaisuuksia. Se kuitenkin skannaa kortit moitteettomasti. Ravistamisen estävä valokuvausmenetelmä varmistaa, että kaikki korttien tiedot kaapataan tarkasti.

Sen avulla voit kuvata sekä vaaka- että pystysuunnassa. Lisäksi SamCard Pro on yhteensopiva seitsemän kielen kanssa, kuten englanti, ranska, saksa, italia, espanja, portugali ja ruotsi.

Hinta: $5.99

ladata

5. ABBYY Business Card Reader Pro

”Business Card Reader Pro” on salamannopea ja kykenee skannaamaan kortteja ehdottoman tarkasti. Se tunnistaa kortin kaikki reunat automaattisesti ja poistaa vialliset reunat.

Käyttämällä puhelimen automaattista normalisointia sekä alanumeroita se laittaa puuttuvat osat vedessä. Lisäksi se voi jopa korjata kaikki kirjoitusvirheet ja täyttää puuttuvat osoitteet sen varmistamiseksi. Lisäksi Business Card Scanner Pro tukee 25 kieltä, mukaan lukien saksa, italia, portugali, venäjä, yksinkertaistettu kiina ja espanja.

Hinta: $39.99

ladata

6. CardKeeper

CardKeeper on yksinkertainen mutta erittäin tehokas käyntikortinlukija iPhonellesi. Se pystyy skannaamaan kortit halutulla tuloksella. Kun olet skannannut minkä tahansa kortin, voit lisätä sen helposti osoitekirjaasi.

Sovelluksen avulla voit hallita korttejasi ilman vaivaa. Lisäksi voit myös jakaa korttisi nopeasti AirDropsin kautta. Lisäksi useiden kielten tuki tekee CardKeeperistä käyttäjäystävällisemmän.

Hinta: Vapaa

ladata

7. FoxCard

Yli 100 miljoonan käyttäjän FoxCard Pro on yksi alan parhaista, kun haluat skannata ja tallentaa kortteja vaivattomasti kontakteihin. Huippuluokan OCR-tekniikalla varustettu laite pystyy sieppaamaan kaikki hienovaraiset yksityiskohdat täysin selkeästi.

Tarvittaessa voit lisätä valokuvia, tekstiä ja huomautuksia kortillesi. Lisäksi FoxCard Pro tukee 9 kieltä, kuten englanti, ranska, saksa, italia, espanja, portugali, ruotsi, suomi ja tanska.

Hinta: Vapaa

ladata

8. Ota yhteyttä Snapperiin

“Contact Snapper” on poikkeuksellisen käyttäjäystävällinen ja täydellinen sovellus niille, jotka etsivät korkealaatuista käyntikortinlukijaa. Mikä erottaa sen muista, on kyky tukea yli 200 kieltä. Optimoidun OCR-tekniikan avulla voit muuntaa kuvat helposti tekstiksi.

Tärkeät ominaisuudet, kuten QR-koodintunnistus ja mahdollisuus määrittää ryhmiä useille kontakteille, lisäävät profiilin arvoa. Sen avulla voit viedä osoitekirjasi PDF-tiedostona tai Excel-tiedostona Dropboxiin, iCloudiin, Google Driveen. Käyntikorttiskannerin avulla voit skannata vain kolme korttia ilmaiseksi, minkä jälkeen sinun on päivitettävä sovellus.

Hinta: Vapaa

ladata

9. Käyntikortinlukija Pro

Ehkä kaikkein vankka, käyntikortinlukija Pro on todella kallis asia 6,99 dollaria, mutta se on myös yksi tarkimmista kortinlukijoista iPhonelle. Sovelluksella on paljon ominaisuuksia, kuten taustakuvien käsittely, jotta voit skannata joukon kortteja nopeasti, tärinänvaimennukset kompensoimaan huonoa kuvanlaatua (käsien täriseminen) ja paljon muuta.

Sovelluksessa on myös kunnollinen lajittelu-, suodatin- ja hakutoiminto (mikä on varsin hyödyllistä, koska sovellus toimii yhteystietojen hallinnoijana). Voit viedä tiedot Evernoteen, SalesForceen ja VCardiin. Muokkaa korttejasi helposti, pidä ne järjestyksessä ja varmuuskopioi ne iCloudiin, jotta ne pysyvät turvallisina ja käytettävissä mistä tahansa.

Hinta: $6.99

ladata

10. Kortinlukija

Arvostan Card Scanneria erittäin hyvin sen toimivuuden perusteella. Mikä tekee vaikutuksen tästä käyntikortinlukijasta, on kyky tunnistaa 14 kieltä, mikä tekee siitä erittäin kätevän.

Voit pyytää Siriä antamaan sinun etsiä käyntikortteja koskevia valokuvia nopeasti. Lisäksi korttiskannerin avulla voit synkronoida yhteystietoja Google Driven, Salesforcen, Zoho CRM: n, Zoho-laskun, Zoho Bookin ja Zoho Deskin kanssa.

Hinta: Vapaa

ladata

11. WorldCard Mobile

WorldCard Mobile on voittanut useita palkintoja ja sijoittunut numeroyrityssovellukseksi Yhdysvaltain App Storessa, joka on sisällytetty yrityskategorian kymmenen parhaan sovelluksen joukkoon 194 maassa ja jolla on yli 20 miljoonaa käyttäjää maailmanlaajuisesti. Sovellus käyttää kehittynyttä OCR (Optical Character Recognition) -tekniikkaa siirtääksesi tietoja nopeasti käyntikortilta iPhone-yhteystietoihisi.

Sen avulla voit helposti lajitella tietoja, kuten sijainti, nimi, yritys, faksinumero, puhelinnumero, osoite tai muut kentät. Voit soittaa puhelun, lähettää tekstiviestejä ja sähköpostia kontakteillesi suoraan sovelluksesta.

Yhteensopivuus 25 kielen, kuten englannin, ranskan, saksan ja muiden, kanssa tekee siitä erittäin kätevän käyttäjille. Vielä parempi, tämän yrityskontaktilukijan avulla voit myös synkronoida yhteystietoja Google-yhteystietojen kanssa ja hallita niitä helposti.

Hinta: $6.99

ladata

12. Kahdeksan

Mikä antaa ”kahdeksalle” pienen edun moniin muihin käyntikortinlukijoihin nähden, on erittäin tarkka. Yritys väittää, että käyntikortinlukija tuottaa 99,9% tarkkuuden hyödyntämällä edistynyttä tekstintunnistusta ja ihmisen transkriptiota.

Käyntikorttien tarkan lukemisen lisäksi Eight tarjoaa paremman tavan järjestää digitaaliset kortit. Voit esimerkiksi lisätä muistiinpanoja ja tunnisteita profiileihin paitsi pitääksesi ne täydellisessä synkronoinnissa myös löytää ne helposti.

Mitä tulee freemium-muunnokseen, sillä on suurin osa perusominaisuuksista, jotka voivat melko huolehtia yksinkertaisista tarpeistasi. Mutta jos haluat täysimittaisen käyntikortinlukijan, voit päivittää Eightin premium-versioon avaamalla monia käteviä ominaisuuksia, kuten tietojen vienti ja käyntikorttien tehokkaampi digitalisointi.

Hinta: Ilmainen / Premium-versio on 3,99 dollaria (aloitushinta)

ladata

Siinä kaikki!

Kirjautua ulos

Olen varma, että olet valinnut yhden näistä käyntikortinlukijasovelluksista, jotta korttien skannaaminen ja yhteystietojen hallinta olisi yksinkertaisempaa. Mitkä ovat tärkeät ominaisuudet, jotka haluat nähdä iOS-käyntikortinlukijasovelluksessa? Kerro siitä meille alla olevissa kommenteissa.

Haluat ehkä vilkaista myös näitä viestejä:

 • Parhaat QR-skannerisovellukset iPhonelle ja iPadille
 • Parhaat projektinhallintasovellukset iPhonelle
 • Parhaat faksisovellukset iPhonelle ja iPadille
 • Paras SD-kortinlukija iPhonelle

Uusimmat viestit