Asiakirjojen skannaaminen Files-sovelluksella iOS 13: ssa ja iPadOS: ssa

Asiakirjojen skannaaminen ja tallentaminen PDF-tiedostoihin ei ollut niin helppoa, kun käyttäjillä oli iOS 10 iPhonessa ja iPadissa. Sitten tuli asiakirjan skannausominaisuus Notes App -sovelluksessa iOS 11 -päivityksessä, ja ollakseni rehellinen, se oli kokonaisuutena pitkä prosessi. Ja tässä on iOS 13 -päivitys, joka muutti asiakirjan skannaustapaa Files App -sovelluksella.

Kyllä, kuulit sen oikein! Sinun ei tarvitse käyttää Notes-sovellusta asiakirjojen skannaamiseen ja tallentamiseen PDF-tiedostona iOS 13: lla toimivaan iPhoneen. Sen sijaan itse Tiedostot-sovelluksessa oleva uusi ominaisuus tekee työn puolestasi! Joten tänään aion näyttää sinulle, kuinka skannata asiakirja Files App -sovelluksella iOS 13: ssa iPhonessa tai iPadissa.

Kuinka skannata asiakirjoja suoraan Files-sovellukseen iPhonessa tai iPadissa

Kiireisessä elämässä menetät asiakirjat usein väärin ja joskus jopa unohdat ne kannettavaksi, kun tarvitset eniten. Noudata seuraavia ohjeita varmistaaksesi, että kaikki asiakirjat on tallennettu iPhoneen PDF-tiedostona. Nyt sitä mennään!

Vaihe 1.Avata Tiedostot-sovellus iPhonessa ja napauta Selaa vaihtoehto näytön alareunasta, jos olet Viimeaikaiset-osiossa.

Vaihe # 2.Napauta nyt ellipsikuvaketta (•••) oikeassa yläkulmassa. Napauta ponnahdusikkunassa Skannaa asiakirjat vaihtoehto.

Vaihe # 3.Yläpalkista löydät salama-vaihtoehto ja tietyt suodattimet salamakuvakkeen vieressä. Voit valita valaistusolosuhteisiin sopivan vaihtoehdon tai antaa sen olla automaattitilassa ja jättää loput kameraan.

Vaihe # 4. Aseta tarvittavat asiakirjat kameran alle ja siepaa se. Muuta reunaa säätämällä laatikkoa siten, että se sopii asiakirjan täydelliseen muotoon! Kun olet valmis, napauta Jatka skannausta näytön alareunasta ja napauta Tallenna ja sen jälkeen kansio, johon haluat tallentaa.

Jos haluat muokata nykyistä kuvakaappausta sen sijaan, että tallennat sen suoraan, siirry seuraavaan vaiheeseen.

Vaihe # 5.Näpäytä pikkukuvakuvakaappauksesta otettu näytön vasemmassa alakulmassa.

Vaihe # 6. Löydät nyt vaihtoehtoja kulmien vetämiseen, tiettyjen suodattimien käyttämiseen ja asiakirjan kiertämiseen näytön alareunassa. Tee tarvittavat muutokset tarpeidesi mukaan ja napauta Valmis → Näpäytä Valmis uudelleen. Nyt napauta Tallenna näytön alareunasta oikealle haluamaasi kansioon.

Se siitä! Olet nyt skannannut asiakirjan onnistuneesti Files-sovelluksella tarvittavien muokkausten avulla.

Pro-vinkki: Avaa kansio, johon olet tallentanut tiedoston, paina pitkään kyseistä tiedostoa ja napauta Info. Näet, että tiedosto tallennetaan automaattisesti PDF-tiedostona ilman ylimääräisiä prosesseja. Painamalla tiedostoa pitkään, voit lisätä merkinnän avulla myös allekirjoituksen asiakirjaan tarvittaessa. Lisäksi voit myös siirtää tai kopioida tiedoston toiseen kansioon ja myös nimetä tiedoston tarvittaessa uudelleen käyttämällä samaa pitkää painallusta.

Yhteenvetona…

Toivon, että tämä muuttaa tapaa skannata asiakirjoja iPhonessa. Unohda muistiinpanot ja hanki uusi Files-sovellus, jotta voit tallentaa asiakirjat PDF-muodossa murto-osassa!

Suositeltavat viestit, jotka sinun on luettava nyt!

  • Sarakenäkymän käyttäminen iPadOS Files -sovelluksessa
  • Parhaat iPhone File Manager -sovellukset
  • Parhaat PDF-editorisovellukset iPhonelle ja iPadille
  • Kuinka käyttää tiedostoja iCloud Drivesta iPhonessa ja iPadissa

Olet varma, että haluat skannata asiakirjoja sormenpäilläsi tämän iPhonen Files App -sovelluksen ominaisuuden avulla. Kokeitko tätä ominaisuutta vielä iPhonessa? Jaa kokemuksesi kanssamme kommenttiosassa.

Uusimmat viestit