Pilottikieli kääntämällä kuuloke iPhonelle

Matkustaminen on ollut intohimoni lapsuudesta lähtien. Vierailu historiallisissa paikoissa, tapaaminen ulkomailla ja uusien asioiden tutkiminen on kiehtonut minua enemmän kuin mikään muu. Vaikka nautin todella vuorovaikutuksesta eri maista tulevien ihmisten kanssa, eräs tärkeä este, joka aina pitää minut takaisin, on eri kielten ymmärtäminen. Tämän seurauksena en pysty kommunikoimaan heidän kanssaan oikein.

Kielimuurin poistamiseksi olin etsinyt edistynyttä kielenkääntäjää, kunnes sain tietääLentäjä”. IPhone-kuulokkeen kääntävä kieli on varustettu kääntämään kieliä käyttäjien välillä, jotka puhuvat toistensa kanssa reaaliajassa.

Suunniteltu tyylikkääksi

Kuulokkeen on pohjustettu ylivoimaiseksi useita käteviä tekniikoita, kuten matala Bluetooth-energia, NFMI-tekniikka, kaksoiskohinanvaimennusmikrofonit, digitaalinen signaaliprosessori, ARM-prosessori, korkean suorituskyvyn stereo melunvaimennuksella, ladattava Li-on-akku 4-6 tunnin puheaika ja ergonominen muotoilu, jotka mahdollistavat toivotun tuloksen.

Olipa kyseessä kyky kääntää eri kieli keskeytyksettä tai tyylikäs muotoilu, näyttää siltä, ​​että se on melko hyvä kaikilta osin.

Kuinka lentäjä toimii

Erityisesti kehitettyjen kaksoiskohinanvaimennusmikrofonien avulla Pilot suodattaa ympäröivän melun puheesta. Myöhemmin puhe siirretään sovelluksen sekä konekäännöksen, puheen synteesin ja puheen tunnistamisen kerrosten läpi. Lopulta käännetty kieli lähetetään toiselle henkilölle ilman minkäänlaisia ​​keskeytyksiä.

Suloinen toiminnallisuus

Sen mukana tulee toissijainen kuuloke, jotta voit suoratoistaa musiikkia langattomasti tai jakaa sen kanssa, jonka kanssa puhut. Sen mukana tuleva älypuhelinsovellus vaihtaa kieliä ja lataa ne kuulokkeeseen. Voit käyttää tätä sovellusta myös fraasikirjana käännöksen perustoiminnassa.

Konferenssitilaa käyttämällä monet ihmiset voivat liittyä samaan keskusteluun eri kielistä huolimatta. Lisäksi voit käyttää älypuhelimen kaiutinta kaiuttimena lähettämään puhesi.

Kielipaketit

Kuulokkeen valmistajan Waverly Labsin mukaan siinä on neljä kieltä: englanti, espanja ja italia. Muut kielet otetaan käyttöön maksullisina latauksina. Aluksi se on kytkettävä verkkoon käynnistyshetkellä. Myöhemmin se voi tallentaa kielitietokantansa offline-tilaan.

Hinta ja saatavuus

Varhaislintujen erikoistarjoukset alennettuun hintaan on jo myyty loppuun. Tällä hetkellä sitä myydään $199 ennakkotilauksena joukkorahoitussivustolta IndieGogo.com.

Paketti sisältää kaksi kuuloketta, kannettavan laturin ja kolme erikokoista korvanippaa. Muiden taustatasojen mukana tulee joukko ylimääräisiä Pilot-kuulokkeita sekä mahdollisuus tavata Waverly Labs -tiimi.

Kuuloketta kääntävä kieli voisi saapua aikaisintaan jouluna. Yhtiö kertoo kuitenkin aloittavansa toimintansa keväällä 2017.

Uusimmat viestit