Parhaat USB-C-laturit iPhone Xs Maxille ja XR: lle vuonna 2021

Suuresta odotuksesta huolimatta Applen vuoden 2018 iPhonet eivät ole keksineet USB-C-porttia. Koska ne ovat yhteensopivia pikalatauksen kanssa, olisi ollut sopivaa tuoda tämä kauan odotettu ominaisuus. On kuitenkin tarpeetonta itkeä vuotaneen maidon yli. Olettaen, että olet halukas omaksumaan turboahtimen, olemme tarkastelleet markkinoiden parhaimmat saatavilla olevat USB-C-laturit iPhone Xs Maxille, XS: lle ja iPhone XR: lle.

Pikalatauksen jatkaminen edellyttää myös USB-C - Lightning -kaapelia (sekä USB-C-tukilaitetta). Käytettävissä on useita laadukkaita vaihtoehtoja, joten valinta, joka kestää korkeita vaatimuksiasi, on yksinkertainen asia. Katso, mikä seuraavista USB-C-seinälaturista on suunniteltu valitsemallesi!

1. Anker 5-porttinen laturi

“Anker” on suosittu hienoimpien laturien valmistuksessa. Joten odotan tämän 5-porttisen USB-C-laturin huippuluokkaa kaikissa osastoissa.

Se näyttää melko kompaktilta ja antaa sinun ladata useita laitteita nopeasti. Naarmuuntumattomalla muotoilulla se pystyy säilyttämään kiillonsa pitkään.

Tarjolla olevan ennakkosuojajärjestelmän ansiosta laturi varmistaa, että iPhonesi on suojattu useilta yleisiltä uhilta, kuten oikosulku ja ylikuormitus. Lisäksi seinälaturilla on tavallinen 18 kuukauden takuu.

USP: Erittäin tehokas lataus

Tutustu Amazoniin

2. AUKEY

“AUKEY” on myös ollut yksi johtavista lataustarvikkeiden valmistajista. Tässä USB-C-sovittimessa on kiinnittänyt huomioni siihen tehokkuuteen, jolla se sulauttaa yhteensopivat laitteet.

Laturissa on kaksi porttia, joiden avulla voit mehuttaa useita laitteita samanaikaisesti. Sisäänrakennettujen turvatoimien ansiosta se suojaa älypuhelinta säännöllisiltä vaaroilta, kuten ylivirta, varmistaakseen, että laitteesi latautuu tarvittavalla turvallisuudella.

Taitettavan pistokkeen avulla se voi liukastua helposti taskuusi. Siksi voit kantaa sitä mukavasti. Lisäksi AUKEY-seinälaturilla on 24 kuukauden takuu.

USP: Taitettava pistoke mukavaa kantamista varten

Tutustu Amazoniin

3. Anker PowerPort II

PowerPort II on jälleen yksi Ankerin seinälaturi, joka on ansaitusti kävellyt tähän kokoonpanoon. Vaikka se ei välttämättä ole yhtä pätevä kuin sisaruksensa (mainittu edellä), se voi olla vakavan harkinnan arvoinen, jos etsit hieman edullisempaa vaihtoehtoa.

PowerPort II: ssa on kaksi porttia, jotka tuottavat yhteensä 49,5 W: n tehon, joka on riittävän hyvä lataamaan laitettasi nopeasti. Moniprojektijärjestelmän avulla laturi tarjoaa tinkimätöntä turvallisuutta laitteellesi. Se on hyvin rakennettu ja kevyt. Lisäksi tällä kannettavalla iPhone-laturilla on 18 kuukauden takuu.

USP: Erittäin kannettava muotoilu

Tutustu Amazoniin

4. PD (virransyöttö)

PD on pienikokoinen laturi, joka tukee USB-C-liitäntää. Se on erityisesti optimoitu iPhonellesi lataamaan laite nopeasti; 30 minuutin sisällä tämä seinälaturi voi ladata puhelimen akun 50 prosenttiin. Oletko myöhässä toimistoon tai kokoukseen? Ei huolia; lataa iPhone PD: llä muutamassa minuutissa.

Tämän USB-C-laturin kompakti muotoilu tekee siitä matkanystävällisen. Tuote vie vähän tilaa matkalaukussa tai fanipakkauksessa. Pikalatauksen lisäksi saat 100% rahat takaisin -takuun vuodeksi.

USP: Underwriters Lab -sertifioidut tuotteet

Tutustu Amazoniin

5. CHOETECH

CHOETECH ei ehkä ole iso nimi kuten monet sen kilpailijat. Laadukkaiden laturien tuotannossa se voi kuitenkin antaa pitkän aikavälin liiketoiminnan parhaalle.

Puhuminen tästä laturista; siinä on yksi USB-C-portti, joka tarjoaa 3-ampeerisen lähdön, joka riittää lataamaan älypuhelimesi nopeasti. Turvallisuuden osalta se tekee melko hyvää työtä estääkseen yleiset vaarat, kuten oikosulku pitkällä etäisyydellä. Suunnittelun kannalta mielestäni se on melko yksinkertainen ja kestää pieniä kolhuja.

Jos olet valmis hankkimaan edullisen laturin yhdellä USB-C-portilla, tämä on parempi vaihtoehto.

USP: Sisäänrakennetut suojavarusteet

Tutustu Amazoniin

6. LENTION

LENTION tuo täydellisen matkakumppanin maailmanmatkaajille, jotka lentävät mantereiden yli. Pidä tämä USB-C-laturi iPhonellasi mukanasi ja voit ladata iOS-laitteesi missä tahansa. Sen taitettavan pistokkeen avulla voit laittaa laturin helposti matkalaukkuun.

USB-C-latauksen lisäksi tässä seinälaturissa on myös kaksi USB-A-latausporttia virran kytkemiseksi muihin matkan aikana mukana oleviin laitteisiin. Voit käyttää kaikkia kolmea porttia samanaikaisesti kannettavan tietokoneen / Macin, iPhonen ja iPadin lataamiseen. Sisäänrakennetun älykkään shuntin avulla tämä laturi voi säätää lämpötilaa ja suojaa laitettasi oikosululta ja muilta vaurioilta.

USP: Monitoiminen lataus

Tutustu Amazoniin

7. RND-virtalähteet

Jos haluat ajatella yksinkertaista yhden portin laturia, “RND Power Solutions” voi olla yksi suurimmista kilpailijoista vaatimuksellesi. Aivan kuten useimmat kollegansa, se on myös kevyemmällä puolella. Tämän seurauksena löydät sen täysin sopivaksi pitkälle matkallesi.

Tuettujen laitteiden lataamisen suhteen tämän seinälaturin ei pidä pettää sinua. Tarkoitan, että saat haluamasi tehokkuuden ja nopeuden älypuhelimesi akun parantamiseksi huippuluokan nopeudella. Lisäksi RND Power Solutions -laturilla on yhden vuoden takuu.

USP: Hieno ja edullinen vaihtoehto

Tutustu Amazoniin

8. Quntis

Quntis tarjoaa paremman suorituskyvyn kuin Applen toimittama alkuperäinen kaapeli. Jos olet jo ostanut USB-C-salamakaapelin, tarvitset tämän PD-seinälaturin, joka voi ladata iOS-laitteesi nopeasti. Kun lataat laitettasi, Quntis-monitoimiturvajärjestelmä suojaa älypuhelimia ja tabletteja täysin.

Se on Applen sertifioima laturi, joten saat alkuperäisen Apple-sirun Quntis-laturin ja -kaapelin sisälle; tämä siru tunnistaa laitteen automaattisesti ja toimittaa virtaa vastaavasti.

USP: Monipotentti turvajärjestelmä

Tutustu Amazoniin

9. ESR

ESR on suosittu iPhone- ja iPad-lisävarusteiden tuotemerkki. Näytönsuojusten ja koteloiden lisäksi ESR valmistaa myös lataustarvikkeita. Tämä USB-C-seinälaturi kuluttaa 50% laitteesi akusta vain 30 minuutissa. Tämän laturin mukana tulee älykäs IC-siru, joka tunnistaa laitteesi automaattisesti ja tarjoaa optimaalisen latauksen.

Laturissa on kaksi USB-C-porttia, joten voit ladata kaksi USB-C-laitetta samanaikaisesti. Pienikokoisen ja kannettavan muotoilun ansiosta voit viedä tämän laturin mihin tahansa. Laturi on kolme kertaa nopeampi kuin Applen varastossa oleva 5 W: n sovitin.

USP: Älykäs IC-siru

Tutustu Amazoniin

10. MARKKINAT

Jos sinulla ei ole USB-C - USB-C -kaapelia, sitä ei tarvitse ostaa erikseen. Tämän laturin mukana toimitetaan 6,6 jalan johto. Siinä on myös pieni sininen LED, joka osoittaa latauksen. Suunnittelu on ohut, kompakti, edustava. Lisäksi se on tarpeeksi mukava kantaa farkkutaskussa.

Lisäksi se on varustettu kansainvälisillä turvallisuusstandardeilla sekä FCC- ja CE-sertifikaateilla. Viimeiseksi, se on ystävällinen myös lompakossa.

USP: Mukana 6,6 jalan kaapeli

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki, ihmiset!

Mikä on paras panoksesi?

Niin monien laadukkaiden ja nopeiden laturien ansiosta työn valitsemisen ei olisi pitänyt olla sinulle iso juttu. Vaikka tunnetuilla nimillä on aina parempia vaihtoehtoja, jotkut vähemmän tunnetut valmistajat ovat keksineet lippulaivamurhaajia. Potentiaalisena ostajana haluat, että sinulla on enemmän vaihtoehtoja valita luotettavampi, joka on edelleen helppo.

Katso myös nämä muut lisävarusteluettelot:

  • Parhaat telakointiasemat iPhonelle
  • Langattomat virtapankit iPhonelle
  • Langattomat laturit iPhonelle
  • Parhaat USB-C-virtalähteet iPhone 12 Prolle ja 12 Pro Maxille

Minkä yllä olevasta laturista olet valinnut iPhonellesi? Olisi hienoa tietää valintasi alla olevissa kommenteissa.

Uusimmat viestit