15 vinkkiä iPhone-kuulokkeiden käyttämiseen puheluihin, Siriin ja muuhun!

Vaikka langattomat AirPodit ovat valloittaneet areenan myrskyn myötä, tämä ei tee langallisista Apple EarPod -laitteista vanhentuneita. Ne sopivat edelleen erinomaisesti musiikkiin, puheluihin jne. Onko sinulla 3,5 mm: n kuulokeliitäntä tai Lightning-liitin, voit tietää, miten niitä voidaan käyttää ammattilaisena. Tässä oppaassa haluan näyttää sinulle 15 vinkkiä ja temppuja, jotta saat parhaan mahdollisen hyödyn iPhone-kuulokkeistasi, kun käytät niitä puheluihin, Siriin, musiikkiin ja muuhun.

Tapoja käyttää iPhone-kuulokkeita kuin Pro

EarPods-kaukosäätimen painikkeita voidaan käyttää useisiin toimintoihin. Tässä on parhaat luokitellut sopiviin otsakkeisiin. Huomaa, että suurin osa alla olevista toimista voidaan suorittaa myös kaikilla maineikkailla, MFi-sertifioiduilla kaukosäätimellä varustetuilla kuulokkeilla.

Musiikki

1. Toista tai Tauko: Paina kuulokkeiden kaukosäätimen keskipainiketta. Tämä keskeyttää toistettavan kappaleen ja päinvastoin. Se toimii minkä tahansa äänisignaalilla varustetun media-sovelluksen kanssa, kuten musiikki, Spotify, Podcasts, Video, YouTube, VLC, Safari jne.

2. Äänenvoimakkuuden lisäys ja vähennys: Paina (+) ja () -painikkeita tämän työn suorittamiseksi. Tämä toimii järjestelmänlaajuisesti mille tahansa sovellukselle.

3. Siirry seuraavaan kappaleeseen: Kaksoisnapsauta keskipainiketta nopeasti toistaaksesi seuraavan kappaleen. Podcast-sovelluksen avulla voit mukauttaa tätä toimintoa. Tätä varten avaa Asetukset-sovellus → Podcastit → ULKOISET OHJAIMET -kohdassa Seuraava / Edellinen tai Ohita eteen / taakse. Merkintä: Jos nykyisessä podcastissa on lukuja, se siirtyy seuraavaan lukuun ‘Toistaminen seuraavaksi’ -kohdan sijaan.

4. Käynnistä nykyinen kappale uudelleen alusta tai Palaa edelliseen kappaleeseen: Toista nykyinen kappale alusta alkaen nopeasti kolminkertaisesti painamalla keskipainiketta. Seuraavaksi, jos painat jälleen nopeasti kolmesti keskipainiketta (luulen 5 sekunnin kuluessa), vaihdat kappaleeseen, joka toistetaan ennen nykyistä.

5. Pikakelaus eteenpäin: Kaksoisnapsauta pitkään kappaleen, podcastin jne. Eteenpäin

6. Kelaa taaksepäin: Kelaa materiaalia kelaa painamalla kolmesti. Tämä on vastakohta yllä olevalle kärjelle.

Puhelut

7. Nosta saapuva puhelu: Paina keskipainiketta kerran.

8. Lopeta käynnissä oleva puhelu: Lopeta käynnissä oleva puhelu painamalla keskipainiketta kerran.

9. Hylkää saapuva puhelu: Kun iPhone saa puheluilmoituksen, pidä keskipainiketta painettuna, kunnes kuulet kaksi äänimerkkiä. Puhelu hylätään (ja lähetetään tarvittaessa vastaajaan).

10. Aseta nykyinen puhelu pitoon: Oletetaan, että puhut jonkun kanssa, ja saat toisen puhelun. Tässä tilanteessa, jos painat keskipainiketta kerran, nykyinen puhelu menee pitoon ja uuteen saapuvaan puheluun vastataan.

11. Vaihda puheluiden välillä: Oletetaan, että olet useissa puheluissa kerralla. Paina tällaisessa tilanteessa keskimmäistä kaukosäätimen painiketta asettaaksesi nykyisen puhelun pitoon ja vaihda seuraavaan puheluun.

12. Lopeta yksi monista puheluista: Oletetaan, että sinulla on useita aktiivisia puheluita. Jos pidät keskipainiketta painettuna, se lopettaa nykyisen puhelun ja vaihdat automaattisesti seuraavaan puheluun.

Siri

13. Kutsu Siri: Soita Assistantille pitämällä keskipainiketta painettuna.

14. Sulje Siri: Poistu Sirin näytöltä painamalla keskipainiketta yhdellä kertaa.

Kamera

15. Käytä langallisia kuulokkeita kameran kaukosäätimenä: Kun olet Kamera-sovelluksessa, paina kytkettyjen langallisten iPhone-kuulokkeiden joko äänenvoimakkuuden lisäyspainiketta (+) tai äänenvoimakkuuden vähennyspainiketta (-). Tämä napsauttaa kuvaa tai aloittaa videotallennuksen tai panoraaman. Lopeta videotallennus painamalla joko (+) tai (-) painiketta.

Kirjautua ulos!

Näin voit käyttää langallisten kuulokkeiden painikkeita useiden toimintojen suorittamiseen. Nyt on syytä huomata, että voit tehdä suurimman osan näistä, jopa iPadilla tai iPod touchilla. Lopuksi voit myös nauttia joistakin ohjaimista, kuten toisto, tauko jne. Macissa, kun käytät iPhone EarPodeja QuickTime Playerissa, Music-sovelluksessa jne.

Lähetetty viesti…

  • 15 parasta AirPod- ja AirPods 2 -vinkkiä
  • Kuinka havaita väärennetyt AirPodit?
  • Vain iPhone-kuulokkeet tai AirPodit toistetaan yhdessä korvassa? Kuinka korjata se
  • Kuinka korjata jumissa oleva iPhone kuuloketilassa

Uusimmat viestit