Hei Sirin määrittäminen ja aktivointi Apple Watchissa

Ajan myötä Siristä on tullut paljon älykkäämpi ja sitä on saatavana muilla Apple-laitteilla paitsi iPhone ja iPad. Apple Watchin Siri on tyylikäs lisäys, ja nyt voit kutsua sen vain sanomalla, Hei Siri. Älykäs henkilökohtainen avustaja kommunikoi nyt luonnollisemmin kuin koskaan ennen. Seuraa tätä pikaohjetta asentaaksesi ja aktivoidaksesi Hey Siri Apple Watchissa.

Nopea pääsy:

  • Hei Sirin asentaminen Apple Watchiin
  • Sirin aktivoiminen Apple Watchissa

Hei Sirin asentaminen Apple Watchiin

Vaihe 1. LehdistöDigitaalinen kruunu Apple Watchissa ja avaa Asetukset.

Vaihe # 2. Selaa alaspäin ja napauta Siri.

Vaihe # 3. Kytke päälle Kuuntele "Hei Siri"

Kun olet täällä, varmista, että vaihdat Nosta puhumaan ja Paina Digital Crown ovat päällä. Lisätietoja tästä lopussa.

Jos et halua käyttää Hey Siriä älykellossasi, voit sammuttaa kytkimen samoilla tavoilla kuin yllä on mainittu.

Sirin aktivoiminen Apple Watchissa

Jos haluat aktivoida Sirin Apple Watchissasi, nosta ranteesi tai napauta näyttöä ja sano: "Hei Siri" seuraa mitä sinun on kysyttävä.

Merkintä: Hei Sirin käyttämisestä iPhonessa ei ole väliä onko se kädessäsi vai tasaisella pöydällä. Mutta jotta Hey Siri toimisi Apple Watchissa, sinun on nostettava ranteesi tai napauta näyttöä herättääksesi sen. Mielestäni tämä on harkittu sisällyttäminen.

Kutsu Sirin käyttäminen Digital Crownin avulla Apple Watchissa

Etkö halua käyttää ääntäsi Sirin esiin tuomiseen? Ei ongelmaa. Voit myös aktivoida Sirin Digital Crown -sovelluksella. Tee niin pitämällä Digital Crownia. Kun näet kuuntelun ilmaisimen, kysy kyselysi.

Pro-vinkki: Kun näet näytöllä Sirin kuuntelun ilmaisimen, voit vapauttaa painalluksen Digitaalinen kruunu. Kun Siri uskoo, että olet suorittanut lauseesi, se antaa vastauksen. Mutta entä jos olet hidas puhuja? No, jos pidät Digital Crownia (tai painiketta, kun käytät Siriä iPhonessa), voit viedä lauseen niin kauan kuin haluat. Siri jatkaa kuuntelua.

Käytä Siriä sanomatta ”Hei Siri” tai mitä tahansa painiketta painamatta

Voit ottaa Raise to Speak -ominaisuuden käyttöön Apple Watch Series 3: ssa ja uudemmissa, kun käytössä on watchOS 5 tai uudempi. Sen jälkeen ei tarvitse sanoa "Hei Siri" tai painaa mitään painiketta saadaksesi Sirin huomion. Voit nostaa ranteesi ja tuoda sen lähelle suustasi ja puhua Sirille käyttämättä Hey Siri -komentoa. Tämä toimii melko hyvin.

Nyt saatat kysyä, miksi minun pitäisi ottaa esiin puhuminen? No, jos sinulla on HomePod tai muu Hey Siri -laite, myös he voivat laukaista PÄÄLLÄ, kun yrität puhua vain Apple Watchille Hey Siriä käyttämällä. Joten, nouse puhumaan kellossa on poistaa tarpeen käyttää tätä pikasanaa.

Käytä Siriä lisäämällä se kellotauluusi

Jos päätät käyttää Sirin kellotaulua, sinulla on mahdollisuus lisätä Sirin komplikaatio. Sen jälkeen voit käyttää Siriä napauttamalla kellonäyttöä.

Kirjautua ulos…

Näin voit ottaa Hey Sirin käyttöön Apple Watchissa ja käyttää sitä. On kätevää, että ranteessa on ääniavustaja pikakomentojen suorittamiseksi. Mitä ajattelet siitä? Jaa ajatuksesi alla olevissa kommenteissa.

Haluat ehkä katsoa…

  • Nopean liikenteen määrittäminen ja käyttäminen Apple Paylla iPhonessa ja Apple Watchissa
  • Parhaat virtapankit Apple Watchille

Uusimmat viestit