Kuinka nimetä Apple Magic Mouse uudelleen Macissa

On olemassa muutamia esimerkkejä, kun sinun on ehkä nimettävä Apple Wireless -osoitinlaitteet, kuten hiiri, näppäimistö tai ohjauslevy. Olitpa myymässä yhtä laitteista tai et yksinkertaisesti enää pidä vanhasta nimestä, meillä on kiertotapa.

Itse asiassa kaikki tehdään Järjestelmäasetuksissa ja Bluetooth-vaihtoehdossa, mutta koska useimmat ihmiset kysyvät, kuinka nimetä Apple Magic Mouse -hiiri uudelleen, otamme sen esimerkkinä ja jatkamme.

Kuinka nimetä Apple Magic Mouse uudelleen Macissa

Ennen kuin jatkat, varmista, että langaton laite, jonka aiot nimetä uudelleen, on liitetty Maciin. Jos olet valmis, noudata näitä helppoja vaiheita, niin saamme työn puolestasi.

Vaihe 1. Napsauta Omenavalikosta Järjestelmäasetukset.

Vaihe # 2. Sieltä siirry kohtaanHiiri ja napsauta Määritä Bluetooth-hiiri.

Vaihe # 3. Napsauta hiiren kakkospainikkeella yhdistetyn laitteen luettelosta laitetta, jonka haluat nimetä uudelleen. Meidän tapauksessamme sen hiiri.

Vaihe # 4. Valita Nimeä uudelleen näkyviin tulevasta ponnahdusikkunasta.

Vaihe # 5. Kirjoita uusi nimi (se ei voi olla tyhjä) ja tallenna valitsemalla Nimeä uudelleen.

Voit myös siirtyä näihin asetuksiin napsauttamalla valikkorivin Bluetooth-kuvaketta ja avaamalla sitten Bluetooth-asetukset. Vaihtoehtoisesti voit valita Bluetooth Järjestelmäasetuksista.

Ja ennen kuin käytät tätä hiirtä lukemaan muita mahtavia viestejä iGeeksBlogissa, tässä on vinkki:

Jos myyt laitetta, suosittelen, että nimeät laitteen uudelleen Apple Wireless Device -laitteeksi. Voit poistaa sen tietokoneeltasi napsauttamalla hiiren kakkospainikkeella laitteen uutta nimeä ja valitsemalla Poista.

Uusimmat viestit