15 parasta AirPods 2 -vinkkiä ja vihjeitä kaiken hyödyntämiseksi

AirPodit ovat itsessään ainutlaatuisia. Mikä tekee langattomista kuulokkeista paremman tarjouksen, on kyky noudattaa merkkiä useimmissa asioissa. Ja 144 dollaria, nappikuulokkeet eivät myöskään ole liian kalliita.

Kun olen käyttänyt Bluetooth-kuulokkeita yli kahden vuoden ajan ja tutustunut jokaiseen pieneen hakkerointiin, olin suunnitellut jakavansi joitain hienoja AirPod- ja AirPods 2 -vinkkejä ja vihjeitä kanssasi pitkään. Olen todella iloinen voidessani vihdoin heittää niistä papuja tänään.

Olitpa juuri ostanut Applen nappikuulokkeet tai et ole vielä saanut niistä parhaansa, nämä hakkeroinnit voivat auttaa parantamaan kokemustasi. Ja oi, jotkut heistä voivat myös auttaa suojaamaan pieniä helmiäsi!

15 parastaAirPodit ja AirPodit 2 Vinkkejä

# 1. Nimeä AirPodit uudelleen

Yksi hienoimmista tavoista mukauttaa kuulokkeet on antaa heille sopiva nimi. Se ei vain lisää henkilökohtaista kosketusta, vaan tuo myös hieman hauskaa elementtiä.

Olen nimittänyt omani "audiofiileiksi", koska ne kuulostavat minulta hyvältä. Voit antaa AirPod-laitteillesi yhtä suuren nimen siirtymällä pariliitetyn iPhonen Asetukset-sovellukseen. Napauta sitten Bluetooth → napauta ”i” -painiketta kuulokkeiden nimen vieressä → napauta nimeä → kirjoita nimi → lopuksi napauta Valmis lopettaaksesi.

# 2. Mukauta kaksoisnapautustoiminto Siristä Toisto / Tauko-toimintoon

Kun napautat AirPodeja kahdesti, Siri aktivoidaan oletusarvoisesti. Mutta riippuen siitä, miten haluat käyttää niitä, voit mukauttaa kaksoisnapautustoimintoa. Voit esimerkiksi hienosäätää toistoa / taukoa koskevia asetuksia kaksoisnapauttamalla vasenta AirPodia. Samoin voit määrittää sen siirtymään edelliseen kappaleeseen napauttamalla kahdesti oikeaa kuuloketta.

Voit tehdä sen avaamalla Asetukset-sovelluksen iPhonessa → Bluetooth → napauttamalla i-painiketta AirPod-nimen vieressä → napauttamalla Kaksoisnapauta AirPod-osiota, napauttamalla Vasen / Oikea-vaihtoehtoa ja valitsemalla haluamasi vaihtoehto.

# 3. Ota kaikki irti Siristä

Kokemukseni perusteella voin kertoa, että Siri toimii tyylikkäästi musiikin ohjauksessa, puheluiden soittamisessa ja monissa muissa asioissa. Joten, älä koskaan jätä hyödyntämättä henkilökohtaista avustajaa saadaksesi työsi nopeammin.

Tarkista alla olevat kätevät komennot:

  • "Soita musiikkia."
  • "Siirry seuraavaan kappaleeseen."
  • "Lisää / vähennä äänenvoimakkuutta."
  • "Toista suosikkini soittolista."
  • "Kuinka pääsen täältä kotiin?"
  • "Soita [yhteyshenkilön nimi]"

# 4. Tarkistaa AirPods ’Batteri mehu

Haluan aina nähdä, että AirPod-laitteeni ovat päällä ja valmiina pitkää musiikkiautoa varten. Siksi pidän silmällä heidän akkua. Onneksi AirPodien akun seuraaminen on melko helppoa. Ja voit tehdä sen paitsi iPhonestasi myös Apple Watchistasi.

Oletetaan, että AirPodit on kytketty iOS-laitteeseesi ja olet jo lisännyt akun widgetin Tänään-näkymään. Jos sitä ei lisätä, pyyhkäise oikealla iPhonella päästäksesi Tänään-näkymään. Selaa sitten alas ja napauta Muokata → Etsi paristot ja paina “+” -painike sen vasemmalla puolella → napauta Tehty vahvistaa.

Tarkista nyt widget-sivu. Akut-widget näyttää paitsi iOS-laitteesi myös Apple Watchisi tehon.

Pyyhkäise Apple Watchilla ylös päästäksesi Ohjauskeskukseen. Napauta nyt akkukuvaketta. Sinun pitäisi nähdä sekä älykellon että kuulokkeiden kunto.

Ja kyllä, voit myös käynnistää Sirin selvittääksesi kuulokkeiden nykyisen akun. Kaksoisnapauta vain AirPodia kutsuttaaksesi Sirin ja sanoaksesi: "Kuinka AirPod-laitteiden akku on?"

# 5. Tarkista AirPods-laiteohjelmaversio

Parantaakseen langattomien kuulokkeiden suorituskykyä Apple julkaisee usein ohjelmistopäivityksen niitä varten. Ja kun liität kuulokkeet iPhoneen, ne päivittyvät automaattisesti.

Voit tarkistaa AirPod-laitteiden version valitsemalla Asetukset → Yleiset → Tietoja → napauttamalla kuulokkeiden nimeä → seuraavalla näytöllä, sinun pitäisi nähdä laiteohjelmistoversio yhdessä muiden vaihtoehtojen kanssa, kuten mallinumero, sarjanumero ja paljon muuta.

# 6. Yhdistä AirPod-laitteet Apple Watchin, iPadin, Macin ja Apple TV: n kanssa

Heti kun liität AirPodit iPhoneen, ne muodostavat automaattisesti pariliitoksen Apple Watchin, iPadin ja Macin kanssa synkronoituna saman iCloud-tilin kanssa. Voit kuitenkin yhdistää ne myös manuaalisesti.

Toisin kuin muut Apple-laitteet, Apple TV ei muodosta yhteyttä AirPod-laitteisiin automaattisesti. Mutta ei vaivaudu; prosessi on melko yksinkertainen. Voit tehdä tämän noudattamalla tätä käytännön opasta.

# 7. Hienosäädä AirPod-ohjaimia Macissa

Samalla kun hyödynnät joitain suosikkikappaleitasi Macilla, haluat yhtäkkiä mukauttaa asetukset makusi mukaan. Sinun ei tarvitse etsiä iPhoneasi, jos voit tehdä sen suoraan Maciltasi.

Säädä asetuksia avaamalla JärjestelmäasetuksetBluetooth → napsauta Vaihtoehdot kuulokkeiden nimen vieressä.

Nyt, määritä se vaatimuksesi mukaan.

# 8. Vaihda äänen välillä

Voit vaihtaa ääntä iOS-laitteellasi. Tuo esiin Ohjauskeskus → kosketa ja pidä äänikorttia painettuna → napauta pientä äänenvaihtokuvaketta ja valitse sitten haluamasi laite.

Macissa: Klikkaa äänikuvake → valitse haluttu tulostuslaite.

# 9. Yhdistä Airpodit muihin kuin Applen laitteisiin

Tietysti AirPodit on suunniteltu toimimaan tyylikkäästi Apple-laitteiden kanssa. Mutta se ei tarkoita, etteivät he voi tulla toimeen Android-laitteiden, Windows PC: n tai muiden kuin Applen laitteiden kanssa. Asut vain Applen ekosysteemin ulkopuolella; Voit yhdistää langattomat kuulokkeet laitteisiisi melkein kuin mikä tahansa Bluetooth-laite.

Varmista, että kuulokkeet ovat latauskotelossa. Avaa sitten kansi ja paina kotelon takapuolella olevaa pientä painiketta, kunnes LED-valo alkaa vilkkua. Siirry nyt Bluetooth-asetuksiin ja liitä kuulokkeet tavalliseen tapaan.

Jos Android-laitteesi rokkaa Oreo- tai Pie-sovellusta, voit käyttää samoja napautussäätimiä toistamaan / keskeyttämään, siirtymään seuraavalle raidalle tai siirtymään takaisin edelliseen kappaleeseen. Valitettavasti Siri-toiminto ei aktivoi Google Assistantia. Tästä huolimatta voit silti nauttia musiikista.

# 10. Määritä mikrofoni tiettyyn AirPodiin

Vaikka molemmissa AirPod-laitteissa on sisäänrakennettu mikrofoni, ne pitävät vain yhden mikrofonin aktiivisena kerrallaan. Mukavuutesi perusteella voit asettaa vasemman tai oikean AirPodin käyttämään mikrofonia.

Voit tehdä sen avaamalla Asetukset-sovellusBluetooth → napauta "Minä" -painike → napauta Mikrofoni → valitse Aina vasemmalla tai Oikea AirPod.

# 11. Käytä Live-kuuntelua AirPod-laitteiden kanssa

iOS 12: ssa on erittäin kätevä ominaisuus nimeltä "Live Listen", jonka avulla voit muuttaa pariksi liitetyn iPhonen mikrofoniksi. Haluatko kuunnella salaa pienen lapsesi keskustelua tai haluatko kuulla kaiuttimesi mukavasti suuressa salissa, tämä esteettömyysominaisuus tulee esiin todella hyvin.

Aloita avaamalla Asetukset-sovellus iOS-laitteellasi → Ohjauskeskus → Mukauta säätimiä → napauttamalla Kuuntelun vasemmalla puolella olevaa + -painiketta.

Seuraavaksi, kun AirPodit ovat aktiivisia → tuo esiin CC → napauta Live Listen -kuvaketta → napauta Live Listen ja olet valmis menemään! Jos haluat lisätietoja tästä ominaisuudesta, siirry tähän ennakko-oppaaseen.

# 12. Älykäs tapa säästää AirPod-akkuja

Vaikka en kutsu sitä temppuksi, on tapa saada kuulokkeet kestämään pidempään. Ja se on käyttää vain yhtä niistä kerrallaan. Kun käytät AirPodia, aseta toinen koteloon, jotta saat mehua. Lataustapauksen tunteminen voi tuottaa useita latauksia yli 24 tunniksi, on todennäköistä, että musiikkiaikasi tuskin pysähtyy.

# 13. Löydä väärin sijoitetut AirPodit

Vie usein AirPodit väärin? Löydät helposti paitsi heidän sijaintinsa myös soittaa heille voimakkaan äänen. Jos haluat tietää enemmän siitä, miten se toimii, siirry tänne.

# 14. Pidä AirPod-laitteesi puhtaana pehmeällä liinalla

Aivan kuten muutkin gadgetit, myös AirPodit tarvitsevat tarvittavaa hoitoa. Siksi muista puhdistaa kuulokkeet säännöllisesti, jotta vältetään tahran tai lian muodostuminen.

Älä käytä kovaa tai hankaavaa materiaalia kuulokkeiden puhdistamiseen. Suosittelen, että käytät melko pehmeää mikrokuituliinaa, koska se ei vain anna sinun päästä eroon tahrasta helposti, vaan myös estää naarmuja.

Jos haluat ostaa korkealaatuista mikrokuituliinaa, tutustu MagicFiberiin ja Elite Tech Geariin.

# 15. Paranna kokemustasi käyttämällä parhaita lisävarusteita

Halusitpa sitten käyttää AirPod-laitteita turvallisesti tai haluat suojata niitä naarmuilta, sopiva lisävaruste voi olla suuri apu. Olemme tehneet muutamia pyöristyksiä AirPods-lisävarusteista, kuten hienoimmista nahkakoteloista, huippuluokan hihnoista ja langattomista latauskoteloista. Katsokaa heitä tarkasti, jotta voit valita paremman kumppanin kuulokkeillesi.

Ole hyvä!

Ota kantaa…

On useita ominaisuuksia, kuten pidempi akun käyttöaika, vedenpitävä toiminnallisuus ja ergonominen muotoilu, jotka voivat tehdä AirPod-laitteista entistä parempia. Siksi pidän sormeni ristissä toisen sukupolven AirPodien suhteen. Raporttien mukaan Applen uskotaan pakkaavan monia jännittäviä ominaisuuksia seuraavan sukupolven langattomissa nappikuulokkeissa. Kerro minulle niistä, jotka haluat nähdä heissä.

Haluat ehkä lukea:

  • Langattomat latauskotelot AirPod-laitteille
  • Parhaat nahkakotelot AirPod-laitteille
  • AirPods-mikrofoni ei toimi? Tässä on korjauksia!

Uusimmat viestit