Hotspot Shield VPN iPhonelle, Androidille, Macille ja Windowsille

Joka toinen päivä luimme uutisia, joissa ilmoitettiin, että Instagram on hakkeroitu, tai hakkerit varastivat käyttäjätietoja Facebookista. Internetin vallankumous on suuri, mutta siihen liittyy varmasti paljon riskejä. Samalla emme voi katkaista siteitämme Internetistä; se on osa elämäämme nyt. Aina kun muodostat yhteyden Internetiin, olet alttiina kyberhyökkäyksille, ja VPN, kuten Hotspot Shield, voi auttaa sinua paljon.

Vaikka et vierailisi millään verkkosivustolla, mutta pidät Windows-, Mac-, iPhone- tai Android-verkkoyhteyden, altistat tietosi hakkereille. Tämä johtuu siitä, että kun muodostat yhteyden Internetiin, lähetät IP-osoitteesi, ja hakkerit voivat käyttää sitä tunkeutumaan laitteeseesi ja saamaan haluamansa.

Ehkä olen täällä hieman liian innoissaan; ei ole niin helppoa hakkeroida laitettasi pelkästään IP-osoitteella, eivätkä hakkerit myöskään kohdista tavallisille käyttäjille. Lisäksi iPhonella, Macilla, Windowsilla ja Androidilla on tarpeeksi suojausta kestääkseen suurimman osan tällaisista kyberhyökkäyksistä. Se vaatii erityisiä ponnisteluja päästäksesi laitteeseesi.

Kyse ei ole vain hakkeroinnista, tiedonlouhinta on myös iso yritys, eikä se ole mikään salaisuus. Vierailet monilla verkkosivustoilla Internetissä, ja ne keräävät paljon tietoa ostoasetuksestasi, selausasetuksistasi jne. VPN: n, kuten Hotspot-kilven, avulla tämä voidaan poistaa. Jos tämä on herättänyt huomiosi tähän mennessä, pysy kanssani koko tämän viestin ajan ja ymmärrät VPN: n tärkeyden.

Hotspot Shield VPN - tarkistus

1. Salaus ja Ei kirjautumista -käytäntö

Internetissä lähettämäsi tiedot ovat alttiita hyökkäyksille. Jos sitä ei ole salattu, olet todennäköisesti menettämässä tietoja jollekin ilkeälle Nigerian prinssille. Tästä syystä on parempi, että sinulla on kunnollinen VPN, joka salaa kaikki tietosi riippumatta siitä, mitä teet Internetissä.

Toinen syy Hotspot Shield VPN: n saamiseen on se, että kun surffaat verkossa, annat hakukoneille mahdollisuuden seurata sinua ja kerätä selaushistoriaasi, mieltymyksiäsi ja paljon muuta. Näiden tietojen perusteella sinulle kohdistetaan tiettyjä mainoksia missä tahansa Internetissä. Jos sinulla on VPN, tämä poistetaan, koska alkuperäinen IP-osoitteesi on piilotettu, nämä seurantalaitteet eivät voi mitenkään seurata sinua. Sen lisäksi Hotspot Shield käyttää sotilastason salausta, joka suojaa kaikkia tietojasi.

Nyt saatat jo miettiä, että jos VPN suojaa sinua hakukoneilta, niin tietysti VPN: llä on tietosi. Se on totta, mutta Hotspot Shieldillä on ei-lokikäytäntö. Tämä tarkoittaa, että antamiasi tietoja ei ole tallennettu mihinkään yrityksen palvelimelle. Sitä käytetään vain reaaliaikaiseen käsittelyyn.

2. Ohita maantieteelliset rajoitukset

Olet ehkä päässyt tilanteeseen, kun napsautat YouTube-videolinkkiä ja näet viestin, jonka mukaan video ei ole käytettävissä maassasi. Tämä johtuu siitä, että sisällöntuottajalla on rajoitettu pääsy tiettyyn maahan.

Tällaisessa tilanteessa Hotspot Shield VPN voi antaa sinun käyttää georajoitettua sisältöä ongelmitta. Tämä on mahdollista, koska yrityksellä on tuhansia palvelimia ympäri maailmaa, sinun on valittava maa sovelluksen sisällä olevasta luettelosta, ja voit käyttää kyseistä sisältöä ongelmitta.

3. Rajoittamaton kaistanleveys

Yksi yleisimmistä väärinkäsityksistä VPN: stä on, että ne vähentävät Internet-nopeutta. Mutta näin ei ole Hotspot Shield VPN: n tapauksessa. He ovat optimoineet palvelimet antamaan sinulle parhaan mahdollisen nopeuden. Tämän lisäksi tilillesi ei ole asetettu ylärajaa. Jotkut VPN-palveluntarjoajat sallivat täyden nopeuden muutamalle MB: lle tai Gt: lle, mutta silloin nopeus on kuollut.

Hotspot Shield VPN tarjoaa mittaamattoman kaistanleveyden koko ajan. Kun olen kokeillut sitä henkilökohtaisesti, voin sanoa, ettet edes huomaa pienintäkään nopeuseroa. Mutta jälleen kaikki riippuu enimmäkseen natiivista Internet-nopeudesta. Jos sinulla on mitattu kaistanleveys, mikään VPN ei voi antaa sinulle täyttä nopeutta, koska loppujen lopuksi Internet-yhteys on hidas.

4. Puhutaan numeroista

Hotspot Shieldillä on 2500 palvelinta 25 eri maassa. Tämä tarkoittaa 100 palvelinta maata kohden. Mitä tämä tarkoittaa sinulle? Tämä tarkoittaa riippumatta siitä, mihin maahan olet yhteydessä; saat täyden nopeuden ilman viivettä. Sen lisäksi yrityksellä on yli 30 patenttia VPN-nopeuksien optimointiin.

Turvallisuuden osalta yhtiö on patentoinut VPN-protokollan, jota 70% maailman suurimmista turvallisuusyrityksistä käyttää. Suorituskyvyn ja turvallisuuden suhteen yritys väittää olevansa listalla ykkönen.

Hotspot Shield VPN -käyttäjäkanta koostuu 200 maasta, yhteensä 650 miljoonasta Windows-, Mac-, iOS-, Android- ja Chrome-käyttäjästä. Se on merkittävä luku.

Hinnoittelu

Hotspot Shield VPN on saatavana Mac-, Windows-, iOS-, Android- ja Chrome-selaimille. Edellä mainituille alustoille on saatavana myös ilmainen versio, mutta rajoitetulla toiminnalla tai rajoitetun ajan. Jos päätät tilata, alla ovat käytettävissä olevat suunnitelmat:

  • Kuukausitilaus - 12,99 dollaria
  • Vuositilaus - 5,99 dollaria kuukaudessa
  • 3 vuoden tilaus - 2,99 dollaria / kk

Osta nyt

Hotspot Shield VPN on saatavilla myös yrityksille, jonka avulla voit suojata toimistosi, ja heidän hinnoittelunsa mainitaan alla:

  • Yhden kuukauden tilaus - 39,99 dollaria
  • Kuuden kuukauden tilaus - 29,99 dollaria / kk
  • Yhden vuoden tilaus - 19,99 dollaria / kk

Osta nyt

Lisätietoja on osoitteessa HotspotShield.com

Tässä kaikki tältä erää!

Käärimistä…

Hotspot Shield VPN on kokeillut useita VPN-sovelluksia eri alustoilla, ja se on uskottava ja toimittaa luvatulla tavalla. Tämän lisäksi heidän tukensa on nopeaa ja he osaavat ratkaista ongelman. Tämä saa minut tarttumaan heidän palveluihinsa. Ainoa asia on, että heillä ei ole mitään natiivisovellusta Ubuntulle.

Käytätkö mitään VPN-sovellusta Internetissä surffatessasi? Jos kyllä, kumpi? Jaa se kommenteissa.

Uusimmat viestit