iStrap Apple Watch Band

Minulla on valtava taipumus funky-tyylisille kellorannekkeille. Kuitenkin kauniisti muotoillut nahkarannekkeet houkuttelevat minua eniten. Ne, joilla on sileä nahkarakenne, ovat aina ensimmäinen valinta. Tämä on tärkein syy, miksi iStrap Apple Watch Band katsoi valintani paikalle heti ensi silmäyksellä.

Kun olen käyttänyt iStrap-nahkahihnaa noin viikon ajan, aion jakaa ajatukseni siitä. Onko urbaanin näköinen hihna onnistunut täyttämään kaikki korkeat vaatimukset? Sukella ympäri saadaksesi selville, että…

iStrap Apple Watch Band -sarjoille 1, 2 ja 3

Ammattimainen muotoilu

iStrap Watch -nauhassa on ammattimaisen näköinen muotoilu, joka antaa älykellolle ylimmän ilmeen. Ollakseni rehellinen, aloin pitää sen hienostuneesta profiilista heti siitä, kun laitoin käteni bändiin. Lyhyen vuorovaikutuksen jälkeen en voinut olla parittamatta sitä kelloni kanssa.

Tässä nahkanauhassa erottui pari asiaa. Vaikka yksi on yksinkertaisuus, toinen on siisti työ.

Kuten joku, joka on pitkään ollut suuri fani vanteista, joilla on vintage-muotoilu, löysin sen suoraan rahasta. Ihmiset, jotka rakastavat yksinkertaisuutta ja vintage-profiilia, pitävät sitä erittäin arvokkaana.

Korkealaatuinen vasikannahka

Huippulaadukkaasta vasikan nahasta veistetty kellohihna esittelee rikkaita käsityötaitoja. Näkyvä ompeleminen antaa sille klassisen ilmeen. Pehmeän nahkarakenteen ansiosta hihna tuntuu melko mukavalta. Siksi tunnet olosi mukavaksi käyttää sitä pitkään.

Vedenpitävä vuori parantaa edelleen käyttökokemusta ja vahvistaa samalla rakennetta. Sileä nahka pitää hiki poissa ja varmistaa, että pitkällä aikavälilläsi kellon kanssa purjehdus jatkuu. Tämä on täsmälleen se, mitä haluaisit saada, jos vihaat poistaa puettavaa laitetta ranteestasi.

Saumaton malli

IStrap-nahkahihna muodostaa sopivan ottelun Apple Watchin kanssa. Lukko lukittuu kelloon tiukasti jättämättä aukkoa.

Lisäksi voit asentaa ja poistaa sen ilman vaivaa. Se on yksi tärkeimmistä ominaisuuksista, jonka tarkistan ostaessani ranneketta kelloon. Ja voin vakaasti sanoa, etten ole tuntenut siitä pettymystä.

Ruostumattomasta teräksestä valmistetun soljen mukana sinulla on tarvittava vapaus säätää nauha kokonaan mukavuutesi mukaisesti.

Useita värivaihtoehtoja

Riippumatta siitä, kuinka viileä tietty väri näyttää, se ei sovi kaikkiin asuihin ja sopii kaikkiin tilanteisiin. Siksi kannattaa olla mahdollisuus valita useista merkittävistä värivaihtoehdoista.

Olen todella iloinen nähdessäni jopa 9 houkuttelevaa värivaihtoehtoa. Makuustasi tai vaatimuksestasi riippuen voit valita älykellolle ihastuttavan kumppanin.

Haluat ehkä mennä ruskean ja sinisen kanssa, jotta pukeutuva laite näyttää tyylikkäältä. Mutta jos aiot esitellä tyyliäsi juhlissa, sinun kannattaa harkita sekoituspunainen tai sekoitussininen variantti.

Tuomio:

iStrap on melko vaikuttava ja rehellisesti sanottuna en ole vielä löytänyt siinä vikaa. Yhtyeellä on korkealaatuisesta vasikannahasta huippuluokan käsityötaitoihin kaikki ylistävät ominaisuudet. Lisäksi se ei ole myöskään hinnoiteltu (24,99 dollaria).

Jos pidät yksinkertaisuudesta ja klassisesta muotoilusta, sinun on tarkasteltava tätä vakavaa nahkavyötä vakavasti. Olen varma, ettet voi koskaan mennä pieleen siinä.

Lisäksi voit hankkia tämän nauhan sekä 38 mm: n että 42 mm: n Apple Watch -malleille. Se sopii kaikkiin kellon malleihin, kuten sarjoihin 1, 2 ja 3. Koska saatavilla on useita värivaihtoehtoja, sopivan parin löytämisen kellolle ei pitäisi olla suuri kysyntä.

Tutustu Amazoniin

Uusimmat viestit