Parhaat iPhone-kaupankäynnin sovellukset vuonna 2021

Elinkeinonharjoittajana sinun on aina oltava synkronoituna markkinoiden kanssa varmistaaksesi, että jokainen tuleva tilaisuus tai vaara käsitellään älykkäästi. Kun minkäänlaista lempeyttä ei ole, sinun on oltava koko ajan maksullinen suurten kauppojen käteistä nostamiseksi ja järkyttävien pomppijoiden torjumiseksi. Hyödynnä tätä elit-luetteloa parhaista iPhonen ja iPadin kaupankäyntisovelluksista parhaalla mahdollisella tavalla maksimoidaksesi profiilisi ja vähentäessäsi riskejäsi.

1. Robinhood

Robinhoodin avulla voit helposti ostaa ja myydä osakkeitasi. Se näyttää reaaliaikaiset markkinatiedot pitämään sinut ajan tasalla.

Erityisten vaatimusten perusteella sovelluksen avulla voit luoda henkilökohtaisen tarkkailulistan, jotta pääset nopeasti kaikkiin tärkeisiin uutisiin, markkinatietoihin ja viimeisimpiin tarjouksiin. Ilmoituskeskuksen widgetin avulla voit seurata salkkuasi helpommin. Paremman turvallisuuden takaamiseksi se salaa henkilökohtaiset tietosi SSL: llä (Secure Sockets Layer). Aseta oma PIN-koodi tai suojaa tiliäsi Touch ID: llä.

Hinta: Vapaa

ladata

2. Yahoo Finance

“Yahoo Finance” -sovelluksella voit seurata osakkeita ja käyttää kaikkia reaaliaikaisia ​​tietoja sekä sijoituspäivityksiä välittömästi. Luo tarkkailulista, niin saat viimeisimmät lainaukset ja räätälöidyt uutiset.

Se tarjoaa sinulle kaikki uusimmat taloudelliset tiedot varmistaaksesi, että olet ajan tasalla. Voit myös seurata valuuttoja ja hyödykkeitä. Käytä useita kaavioita saadaksesi ratkaisevan analyysin nykyisistä markkinoista.

Hinta: Vapaa

ladata

3. Varastoseuranta: Reaaliaikainen varasto

Halusitpa sitten hallita osakemarkkinasalkkua tai seurata suoratoistolähetyksiä, pre-market / after-hour -lainauksia, “Stocks Tracker” voi kestää kysyntänne virheettömästi. Ja tämä tekee siitä täydellisen kaupankäynnin sovelluksen iOS: lle.

Sovellus tukee kaikkia suurimpia yhdysvaltalaisia ​​välittäjiä kaupankäynnissä, ja sen avulla voit luoda useita tarkkailulistoja salkun valvomiseksi helposti. Vuorovaikutteisen kaavion, jossa on yli 50 teknistä indikaattoria, ja reaaliaikaiset ilmoitukset takaavat, että pystyt pitämään välilehteä kaikista tärkeistä näkökohdista.

Lisäksi Stocks Trackerin avulla voit myös seurata tärkeimpiä uutisia ja tapahtumia, jotta voit pysyä ajan tasalla.

Hinta: Vapaa

ladata

4. Bloomberg

Bloomberg tarjoaa globaalin liiketoiminnan, talousuutisia, markkinatietoja sekä tehokkaimmat salkunseurantatyökalut. Voit hienosäätää tätä sovellusta tarpeen mukaan seurata henkilökohtaista salkkuasi.

Ilmoitukset globaaleista osakepositioista pitävät sinut ajan tasalla. Sovellus tarjoaa perusteellisen analyysin maailmanlaajuisesta varastosta ja muista tärkeistä aiheista. Lisäksi voit käyttää Bloomberg Television Live -toimintoa milloin tahansa.

Hinta: Vapaa

ladata

5. MetaTrader 4

“MetaTrader 4” on yksi tunnetuimmista valuuttakaupan alustoista. Sen avulla voit valita satoja välittäjiä ja palvelimia kaupankäyntiin.

Rahoitusinstrumenttien uusimpien tarjousten avulla sovellus auttaa sinua pysymään ajan tasalla. Hallitse tiliäsi ja käy kauppaa älykkäästi käyttämällä erilaisia ​​teknisiä indikaattoreita ja graafisia objekteja. Yli 24 analyyttistä kohdetta, kuten viivat, kanavat, geometriset muodot, sekä Gann-, Fibonacci- ja Elliott-työkalut tarjoavat perusteellisen analyysin valuuttamarkkinoista. Saa kaikki talousuutiset ja keskustele MQL5.yhteisön käyttäjien kanssa.

Hinta: Vapaa

ladata

6. OANDA fxTrade

“OANDA fxTrade” on suosittu kaupankäyntisovellus. Pääset helposti maailmanmarkkinoille käymään kauppaa yli 120 instrumentilla, kuten jalometallit, valuuttaparit, joukkovelkakirjat, maailmanmarkkinoiden CFD-indeksit, indeksit, hyödykkeet jne.

Hallitse kaikkia kaupankäyntimahdollisuuksia, osta, myy ja muokkaa tilauksia helpommin. Sovelluksen avulla voit lisätä varoja suoraan kaupankäyntitilillesi. On yli 50 teknistä työkalua, jotka antavat sinun paitsi analysoida kaupankäyntiä myös tarjota paremman käsityksen. Se pitää sinut ajan tasalla tilausten päättymisestä, hintahälytyksistä ja tulevista talouskalenteritapahtumista. Saat myös maailmanmarkkinauutisia.

Hinta: Vapaa

ladata

7. OptionsHouse Mobile

“OptionsHouse Mobile” on tehty ylivoimaiseksi hyödykkeeksi kauppiaille. Siistin käyttöliittymän avulla voit käydä kauppaa mukavasti osakkeilla, ETF: llä.

Tämän avulla voit luoda levitteitä ja antaa tilauksia. Pidä välilehti avoimista tilauksista ja pidä ne täydellisesti järjestettyinä. Luo räätälöity luettelo, niin pääset kaikkiin suosituimmista lähteistäsi tulleisiin uutisiin, reaaliaikaisiin lainauksiin ja kaavioihin.

Hinta: Vapaa

ladata

8. TradingView - osakkeet ja Forex

Tämä on sosiaalinen foorumi sijoittajille ja kauppiaille investointitaidon parantamiseksi ja voittojen maksimoimiseksi. Se antaa sinulle pääsyn ilmaisiin kaavioihin ja asiantuntijakeskusteluihin yli 7 000 000 muun ihmisen kanssa ympäri maailmaa.

Upeat kaaviot toimivat kaikilla laitteilla ja ylittävät monet työpöytäkaupankäyntialustat. Löydät osakkeita, kryptoja, valuuttoja, CFD: itä ja muuta. Ota kaikki irti erilaisista piirtotyökaluista ja teknisistä indikaattoreista, joiden avulla voit analysoida tehokkaasti hintatoimia.

Hinta: Vapaa

ladata

9. Osakekauppias Pro

"Stock Trader Pro" on se, mitä sinun tulisi käyttää osakekauppatekniikan vahvistamiseen. Tämän sovelluksen avulla opit tuntemaan pelinvaihtostrategiat voiton maksimoimiseksi ja investoinnin tekemiseksi riskittömäksi.

Hanki kauppiaan näkemys osakemarkkinoiden tilanteesta. Historiallinen kaavio näyttää suorituksesi. Lisäksi voit myös jakaa arvokkaita ideoitasi muiden kauppiaiden kanssa.

Hinta: Vapaa

ladata

10. IIFL Markets - NSE, BSE-kauppias

Ennakoivana sijoittajana haluat, että tutkassasi on IIFL Markets. Syy, miksi sanon sen, koska tämä kaupankäynnin sovellus pitää sinut ajan tasalla perusteellisista analyyseistä ja asiantuntijaraporteista. Lisäksi se tarjoaa myös osakevinkkejä, jotka voivat tehdä ratkaisevan merkityksen.

Osakkeiden ostamisen osalta IIFL Markets tekee tämän tehtävän melko suoraviivaiseksi leikkaamalla tarpeettomat vaiheet. Sovelluksen avulla voit myös sijoittaa sijoitusrahastoihin ja voit hallita useita segmenttejä, kuten oma pääoma, hyödyke, valuutta ja paljon muuta.

Vielä parempi, voit luoda useita tarkkailulistoja, joista kumpikin koostuu jopa 50 pörssiohjelmasta käsittelemään osakemarkkinasi älykkäästi.

Hinta: Vapaa

ladata

Siinä kaikki!

Käärimistä!

Hyödyntämällä näitä kaupankäynnin sovelluksia parhaalla mahdollisella tavalla, vahvistat liiketoimintaasi ja pysyt ajan tasalla kaikista uusimmista tapahtumista. Olen erittäin varma, että nämä sovellukset kestävät tehtävänne. Olenko unohtanut sisällyttää suosituimpia kaupankäyntisovelluksiasi tähän luetteloon? Kerro minulle siitä kommenteissa.

Voit myös lukea tämän aiheeseen liittyvän viestin:

  • Parhaat pörssisovellukset iPhonelle
  • Lisää, poista ja järjestele iPhonen ilmoituskeskuksessa näkyviä varastoja

Uusimmat viestit