Tavun D900S Bluetooth-kuulokkeet iPhone 6 / 6s Plus -puhelimelle

Nykyään on tullut melko vaikea elää ilman älypuhelinta. Ei ole väliä missä olet, mitä olet tekemässä; et halua pitää silmääsi luurista. Langattomilla nappikuulokkeilla on ollut merkittävä rooli tämän aina kiehtovan rakkaussuhteen helpottamisessa, eikö olekin?

Olitpa sitten lenkkeillä tai haluat kuunnella suosikkimusiikkiasi tai soittaa / vastaanottaa puheluja optimaalisella mukavuudella, Bluetooth-nappikuulokkeet on suunniteltu auttamaan sinua käyttämään laitettasi niin mukavasti kuin haluat.

Suoraan sanottuna minulla on valtava taipumus korkealaatuisiin kuulokkeisiin. Kaikki eivät kuitenkaan ole luokan erillisiä. Vaikka useimmat eivät tarjoa toivottua äänenlaatua, jotkut korkeista hinnoista huolimatta eivät täytä odotuksia.

On kolme tärkeää ominaisuutta, kuten täydellinen ääni, välitön yhteys ja joustava muotoilu, jotka määrittävät Syllable D900S -langattomien kuulokkeiden standardin. Se lukuun ottamatta palvelee ensisijaista tarkoitusta aplombilla.

Pakkauksen avaaminen

Syllable D900S langattomissa Bluetooth-kuulokkeissa on latauskotelo, USB-latauskaapeli, nappikuulokkeet, merkkijono, yksi ekopussi ja käyttöopas. Koko paketti näyttää vaikuttavalta.

Itse ensi silmäyksestä lähtien tiedät, että se on ainutlaatuinen ja sopii erinomaisesti suurelle kokemukselle.

Yhdistyy nopeasti iPhoneen

Voit liittää nappikuulokkeet nopeasti iPhoneen. Ota Bluetooth käyttöön laitteessasi. Paina sitten sen painiketta noin kahden sekunnin ajan, kunnes sininen valo alkaa välkkyä. Kun luuri havaitsee nappikuulokkeen, näytössä näkyy tavun kärki. Napauta lopuksi yhteyttä. (Saatat joutua antamaan "0000" paring-koodin pyydettäessä.)

Sinun on vain yhdistettävä oikea nappikuuloke luuriin. Vasen ei muodosta yhteyttä laitteeseen, vaan se pariutuu automaattisesti oikean kanssa.

Sisäänrakennettu ladattava akku tarjoaa 4 tunnin puheaikaa

Kuulokkeissa on sisäänrakennettu ladattava 65 mAh: n akku. Se tarjoaa neljä tuntia puhe- / soittoaikaa. Latauskotelo on varustettu lataamaan korvanapit kuusi kertaa täyteen.

Kuulokkeiden virran kytkeminen on helppoa. Laita ne vain säilytyslaatikkoon ja anna heidän mehua nopeasti.

Kuulokkeiden täysi lataaminen vaatii 25-30 minuuttia, mutta latauslaatikko vaatii 2,5 tuntia täyteen latautumista.

Hikiestävä, joustava muotoilu

Langattomat korvanapit ovat kauniita. Emme ole havainneet mitään haittaa sen käytössä. Ne tarttuvat mukavasti korvaan. Koska ne ovat hiki- ja vedenpitäviä, ei ole mahdollisuutta kutinaan.

Joten nautit ajastasi kuulokkeiden kanssa juoksu, lenkkeily tai kuntoilu.

Upea ääni

3D-stereoäänellä ja selkeällä puheella 10 metrin säteellä se pysyy merkkinä ihailtavalla suorituskyvyllä. Kohinanvaimennustekniikka varmistaa, että sinulla ei ole mitään ongelmia kuunnellessasi suosikkimusiikkiasi tai puhuessasi meluisissakin paikoissa.

Langattomien nappikuulokkeiden äänenlaatu on huippuluokkaa. Olen todella halunnut kuunnella suosikkikappaleitani niiden avulla.

Tuomio

"Hinta voi olla hieman korkea, mutta kun otetaan huomioon kaikki ominaisuudet ja haluttu suorituskyky, D900S voittaa kilpailun mukavasti."

Yhteensopivuus: iPhone 5, 5s, 6, 6s, 6 Plus ja 6s Plus

Lisätietoja on osoitteessa Syllable.hk.

Tutustu Amazoniin

Uusimmat viestit