5KPlayer - ilmainen mediasoitin, jossa AirPlay Video Music Streamer

On olemassa monia mediasoittimia, jotka kilpailevat tiensä eteenpäin tietokoneellesi. Tällaisissa tapauksissa ainutlaatuisuus on epäilemättä toistuva teema kaikille mediasoittimille, jotka haluavat erottua. 5KPlayer ei kuitenkaan ole pelkästään DVD-videomusiikkisoitin, vaan se on myös rakennettu AirPlay-sovelluksella, ja se on vaivattomasti tunkeutunut tähän tungosta alueeseen ja kaiverranut kapealla monien Windows- ja Mac-käyttäjien sydämet.

Voit ladata sen kuluttamatta penniäkään osoitteessa 5kPlayer.com.

Asiat, jotka sinun tulisi tietää 5KPlayer Media Playerista

Tämä uuden tyyppinen videosoitin tarjoaa sinulle jotain, jota harvoin nähdään muissa synnynnäisissä ohjelmistoissa, ja jotain, johon tarkoitan AirPlayta. Lisää siitä hetkessä. Lyhyesti sanottuna 5KPlayer on ennennäkemätön kapselointi HD-videosoittimelle, musiikkisoittimelle, AirPlay-mediastreamerille ja online-videolatausohjelmalle.

Sisäänrakennettu AirPlay

AirPlay on suosittu ja käytännöllinen tekniikka, jota käytetään lähes kaikkiin Applen laitteisiin moninäyttötoistoa varten, ja sitä on pidetty yhtenä Applen innovaatioiden ilmentyminä. 5KPlayerin takana olevat kehittäjät vastaavat monen näytön tarpeisiin ja ottavat tämän tekniikan käyttöön tällä ohjelmistolla ja antavat sille mahdollisuuden suoratoistaa ääntä / videota iPhonesta, iPadista ja iPodista Windows / Maciin. 5KPlayerin avulla voit myös jakaa mediaa perheesi ja ystäviesi kanssa iOS-laitteesta. Kun iPhone tai iPad on kytketty tietokoneeseen, Maciin tai Apple TV: hen, voit käyttää älylaitteitasi kaukosäätimenä.

Tämän lisäksi tulo-etuosa on toinen näkökohta, joka sementoi tämän mediastreamerin ohjelmaksi, joka kestää hyvin tulevina vuosina, ja se tukee videoita MP4-, H.264- ja M4V-tiedostotunnisteissa ja kääntöpuolella äänitiedosto muodossa MP3 ja ACC.

Napsauta ladataksesi ilmainen 5KPlayer.

Mediasoitin

5KPlayer Media Player pystyy toistamaan 4K / 5K / 1080p HD-videoita (MKV / M2TS / MP4 / AVI / WMV / FLV), DVD-levyjä ja radiota. Se lisää jännitystä juhliisi myös MP3 AAC APE FLAC -musiikilla.

Ladata videoita

5KPlayerilla on myös mahdollisuus ladata videoita. Voit ladata videoita ilmaiseksi (4K 5K 8K Ultra HD tai 1080p HD) yli 300 videosivustolta, kuten DailyMotion, Vimeo, Facebook jne. Tämän lisäksi mediasoitin mahdollistaa online-videoiden muuntamisen MP3- tai AAC-muotoon.

Kuuntele radiota

Voit kuunnella suosikkiradiokanaviasi, kuten BBC, Heart, Capital, Gold, LBC, XFM, Chill, Kiss, Kisstory, Magic, Kerrang, Planet Rock, Absolute Radio ja Classic Roc with loob. asettaa Internet-radioasemia, tai voit lisätä uusia antamalla pysyvän radio-URL-osoitteen.

Luo soittolista

Sisällön lataamisen ja suoratoiston lisäksi voit innostaa luomaan oman soittolistan, jotta voit nauttia monipuolisesta musiikki- ja videokokoelmasta. 5KPlayer antaa sinulle tarpeeksi tilaa henkilökohtaisen multimedia-aarteen luomiseen. Tästä kirjastosta voit helposti hallita musiikkia ja soittolistoja, lajitella suosikki ääni- ja videotiedostot ja luoda luokiteltuja soittolistoja.

Kopioi DVD

Ennen DVD-elokuvien toistamista tietokoneella tai matkapuhelimella ilman levyä sinun on kopioitava DVD parhaaseen videoformaattiin. Voit tehdä tämän MacX DVD Ripper Pro.

Tämä DVD-ripperi tarjoaa sinulle parhaan ratkaisun minkä tahansa DVD-levyn kopioimiseksi MP4, H.264, MOV, FLV, MPEG, M4V, AVI, QT, jne. Se auttaa sinua myös kopioimaan DVD: n iPhone 6/6 Plus / 5S / 5C / 5, iPad Air 2, iPad Mini / 3, iPad 4/3/2, iPod, Apple TV / 3, Android jne. Ei ole helppoa väittää, että MacX DVD Ripper Pro on paras DVD-kopiointityökalu jokaiselle DVD: lle ystäville.

Uusimmat viestit