Parhaat iPhonen ja iPadin widgetit vuonna 2021

IPhonen widgetien avulla voit nähdä arvokkaita tietoja nopeasti avaamatta tiettyä sovellusta. Voit myös suorittaa toimintoja nopeasti ja säästää aikaa. Monet sisäänrakennetut Apple-sovellukset tukevat sitä. Kolmannen osapuolen kehittäjät ovat myös lisänneet käteviä widgettejä antamaan yksityiskohtia yhdellä silmäyksellä. Olemme tehneet luettelon 15 parasta widgetiä iPhonelle ja iPadille tehdä sinusta tuottavampi.

 1. Shazam
 2. Waze
 3. ESPN
 4. Fox uutiset
 5. Google Chrome
 6. Toimitukset
 7. Askelmittari ++
 8. Porkkanaa Sää
 9. Steve
 10. Tasku
 11. DayCount
 12. Luonnokset
 13. Google Keep
 14. Launcher
 15. ETA - Saavu ajoissa

1. Shazam

Shazam on yksi parhaista sovelluksista, joiden avulla kappaleet voidaan tunnistaa sekunneissa. Se on nyt Applen omistuksessa ja integroitu erinomaisesti Siriin. Shazam-sovelluksen widgetin avulla voit nopeasti tietää, mikä kappale soi lähelläsi. Sovellus on nopea ja siinä on puhdas, miellyttävä käyttöliittymä. Voit lisätä ja kuunnella tunnistettua kappaletta edelleen Apple Musicissa tai Spotifyssä. Lue täältä: - lisää spotify-widget iPhoneen.

Shazam-kaavioiden avulla voit nähdä maassasi tai kaupungissa suosittuja kappaleita. Mahdollisuus katsella musiikkivideoita Apple Musicista tai YouTubesta, ajan synkronoidut sanoitukset, offline-tunnistustoiminnot ja paljon muuta tekevät siitä mahtavan sovelluksen asentaa.

Hinta: Vapaa

ladata

2. Waze

Tätä sovellusta rakastetaan niin paljon, että miljoonat suosivat sitä Google Mapsin sijaan (vaikka Google omistaa Wazen). Se antaa sinulle tietoa tiellä tapahtuvasta tilanteesta. Lisäksi se antaa sinulle lisätietoja liikenteestä, poliisista, onnettomuuksista, käynnissä olevista rakennustöistä jne. Raskaassa liikenteessä se voi säästää aikaa muuttamalla reittiäsi.

Waze-widgetin avulla voit napauttaa kotia, työtä jne. Ja laskea arvioidun ajan nopeasti. Voit napauttaa Go-painiketta käynnistääksesi sovelluksen ja aloittaaksesi navigoinnin.

Hinta: Vapaa

ladata

3. ESPN

Jos olet urheilun ystävä, ESPN on sovellus. Sen avulla voit nähdä joukkueesi sijainnin, katsella live-otteluita, tarkistaa tulokset reaaliajassa ja paljon muuta. Se on yksi paikka seurata suosikki urheilutapahtumia. ESPN-widgetien etu lisää viehätystä, koska sen avulla voit nähdä asiat nopeasti yhdellä silmäyksellä yksinkertaisesti pyyhkäisemällä aloitusnäyttöön.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 4,99 dollaria)

ladata

4. Fox News

Applella on jo oma kätevä News-widget. Kuitenkin, jos haluat saada kolmannen osapuolen uutissovelluksen, Fox News on loistava valinta. Sovellus on vankka maailmanlaajuisilla uutisilla. Sillä on myös suuri widget-tuki. Voit lisätä sen ja lukea sitten tuoreimpien uutisten otsikot. Voit lukea koko tarinan napauttamalla kohdetta, ja se avautuu nopeasti sovelluksessa. Fox News -widgetin avulla voit myös nopeasti avata tallennetut tarinat.

Hinta: Vapaa

ladata

5. Google Chrome

Jos iPhoneesi on asennettu Google Chrome, se tarkoittaa, että sinulla on jo tämä widget, koska se on vain osa sitä. Chromen ehdotettujen sivustojen avulla pääset nopeasti joihinkin usein vierailemiin sivustoihin Widgetit-näytöltä. Ehdotukset sivustoille, joita näet täällä, ovat selaushistorian ja säännöllisten vierailujen mukaan.

Hinta: Vapaa

ladata

6. Toimitukset

Toimitukset on erinomainen sovellus, joka auttaa sinua seuraamaan kaikkia saapuvia pakettejasi. Tämän avulla voit helposti tietää, milloin he saapuvat, jotta et menetä mitään toimitusta. Sen avulla voit pitää välilehteä kymmenissä palveluissa, kuten UPS, FedEx, US Postal Service, DHL, TNT, Canada Post, Amazon, Apple ja paljon muuta. Tämä widget näyttää sinulle yhteenvedon kaikista lähetyksistäsi, ja se laskee päivät. Jos teet useita online-tilauksia, tämä sovellus on yksi kokeiltavaksi.

Hinta: $4.99

ladata

7. Askelmittari ++

Askelmittari ++ sisältää widgetin, joka seuraa päivittäistä aktiivisuuttasi ja antaa nopeita tuloksia kuntotavoitteesi saavuttamisesta. Widgetin avulla voit tarkistaa, kuinka paljon olet kävellyt tänään-näkymässä.

Sovellus integroituu iPhonen sisäiseen Health-sovellukseen tietojen keräämiseksi ja näyttämiseksi. Tämän seurauksena näet askelmäärän, kävelymatkan, syketiedot ja kalorit siinä.

Hinta: Ilmainen (runsas vinkki 0,99 dollaria)

ladata

8. Porkkanan sää

Upea sääsovellus, jota rakastavat tuhannet ihmiset ympäri maailmaa! CARROT Weather -sovelluksessa on sovelluksia iPhonelle, iPadille, Apple Watchille ja jopa iMessagelle. IPadissa se tukee moniikkunaa. Kaiken kaikkiaan se on 5 dollarin arvoinen!

Palataksemme nyt pääaiheeseemme, CARROT Weatherilla on erinomainen muokattava widget-tuki. Näin näet vaivattomasti sääennusteet. Jos aiot käyttää joitain dollareita sääsovellukseen, tämä on vahva kilpailija.

Hinta: $4.99

ladata

9. Steve

Kun internetyhteyttä ei ole, Google Chromessa näet dinosauruksen, ja jos painat välilyöntiä, voit pelata yksinkertaista peliä, jossa sinun täytyy hypätä, ankka ja välttää esteitä. Steve on juuri se iPhonellesi. Se on käytettävissä Widget-näytöllä ja sitä on helppo pelata. Sinun ei tarvitse edes avata sovellusta.

Oletetaan, että odotat videon tai pitkän verkkosivun kaltaista lataamista, vedä vain ilmoituskeskus alas, pyyhkäise vasemmalta oikealle ja voit pelata tätä peliä. Se asuu ilmoituskeskuksessasi ja on hauska, pieni, aika-ajo-peli, josta nautit.

Hinta: Ilmainen (sovelluksen sisäiset ostokset 0,99 dollaria)

ladata

10. Tasku

Pocket on yksi upeimmista sovelluksista, jotka voivat tallentaa artikkeleita, joista pidät eniten ja haluat palata myöhemmin. Se on ollut olemassa jo kauan ja sillä on miljoonia käyttäjiä. Voit tallentaa suosikkiartikkeleita, uutisia, urheilutietoja ja videoita mille tahansa julkaisijalle tai sovellukselle.

Pocket-widget näyttää kohtuullisen kokoisen luettelon viimeisistä tallennuksistasi. Voit napauttaa yhtä avataksesi tarinan nopeasti Pocket-sovelluksessa. Kaiken kaikkiaan, jos olet usein verkossa, tämä on sovellus säästää tulevaa lukemista.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 4,99 dollaria)

ladata

11. DayCount

DayCount on lähtölaskentaohjelma, jonka avulla voit nähdä, kuinka monta vuotta, kuukautta, viikkoa, päivää, tuntia, minuuttia tai jopa sekuntia on jäljellä tapahtumaan. Se auttaa sinua muistamaan kaikki erikoispäivät, kuten vuosipäivä, syntymäpäivä. Tai voit käyttää sitä myös lähtölaskennan suorittamiseen, kuten ”päivät jäljellä lopulliseen esitykseen” ja vastaavia.

DayCount antaa sinun keskittyä sinulle tärkeisiin asioihin. Voit ajoittaa ilmoituksia, lisätä useita tapahtumia, mukauttaa ulkoasua teemoilla ja paljon muuta.

Hinta: Ilmainen (DayCount Premium - 8,99 dollaria)

ladata

12. Luonnokset

Luonnokset on loistava muistiinpanosovellus, joka on hyvin suunniteltu ja tehokas. Yksi kohokohdista on, että sen avulla voit nopeasti tehdä muistiinpanon Widget-näytöltä. Maksullinen versio antaa sinulle vieläkin enemmän widgettityyppejä, jotka parantavat tuottavuutta.

Sen lisäksi, että se on Widget-näytössä, se on saatavana myös Apple Watchissa ja Macissa. Lisäksi Luonnoksissa on myös iMessage-sovellus, jonka avulla asioiden jakaminen on helppoa keskustellessasi Viestit-sovelluksessa.

Hinta: Ilmainen (Kuukausittainen Pro-tilaus - 1,99 dollaria)

ladata

13. Google Keep

IPhonen Notes-sovelluksella on widget-tuki. Mutta jos investoit Google-ekosysteemiin, Keep on täydellinen muistiinpanosovellus. Se on saatavana kaikilla alustoilla ja sillä on upeita ominaisuuksia, kuten - järjestäminen tarroilla ja väreillä, automaattisesti kirjoitetut äänimuistiinpanot, OCR-tuki ja paljon muuta.

Google Keepin iOS-widgetissä on uuden muistiinpanon, tarkistuslistan, valokuvan, piirustuksen ja äänimuistion kuvakkeet. Sen avulla voit luoda nämä nopeasti. Kun napautat widgetin pientä nuolipainiketta, näet myös muistiinpanot tai napauta Näytä kaikki muistiinpanot.

Hinta: Vapaa

ladata

14. Launcher

Widget-osion Launcher-sovelluksen avulla voit käynnistää minkä tahansa sovelluksen iPhonessa ja käynnistää useimmat Asetukset-sovelluksen näytöt. Se voi jopa ottaa käyttöön ja poistaa käytöstä Wifi, Bluetooth, Cellular Data, Lentokonetila, Pienitehoinen tila, DND jne.

Sen lisäksi sovellus sisältää useita muita käteviä ominaisuuksia, kuten mahdollisuuden avata web-käynnistysohjelmat Google Chromessa, Firefoxissa tai DuckDuckGossa. Pro-version avulla voit myös käyttää tiettyjä widgetejä aamu-, viikonloppu-, koti-, työ-, kuntosali- jne.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 0,99 dollaria)

ladata

15. ETA - Saapua ajoissa

ETA on virtuaalinen ajoavustaja, jonka vahvuudet ovat Google Maps, Apple Maps, Waze ja muut olemassa olevat karttapalvelut. Se on yksinkertainen, nopeampi ja tarjoaa tarkkoja tietoja. IOS 13 -ilmoituskeskuksen widget näyttää kaikki saapumisaikasi suosikkipaikkoihisi välittömästi Widget-näytössä. Sen avulla voit jakaa saapumisaikasi ystävien ja perheen kanssa ja saada ajo-ohjeet napauttamalla valitsemaasi karttasovellusta.

Hinta: $2.99

ladata

Widgetien käyttö iOS 13: ssa ja iOS 14: ssä

Pyyhkäise vasemmalta oikealle ensimmäisessä aloitusnäytössä. Näet widgetit täältä. Voit helposti lisätä, poistaa tai järjestellä niitä. Lisäksi voit myös painaa pitkään sovelluskuvaketta.

IOS 14: lle olemme tehneet täydellisen oppaan. Tarkista se. Kolmannen osapuolen widgetit eivät myöskään ole nyt käytettävissä aloitusnäytössä. Mutta kun iOS 14 otetaan käyttöön kaikille (syyskuussa / noin), olemme varmoja, että suurin osa täällä olevista widgeteistä päivitetään.

Yhteenvetona…

Nämä ovat joitain parhaita widgettejä, jotka tekevät asioista helppoja. Lopuksi olisi viisasta käyttää Widget-osiossa vain niitä widgettejä, joita tarvitset. Jos niitä on lisätty liian monta, sinun on vieritettävä alaspäin päihittämällä näiden widgetien päätarkoitus eli suorittamaan tehtävät nopeasti ja säästämään aikaa.

Voit myös lukea:

 • Parhaat ilmoituskeskuksen widgetit Macille
 • Widgetien lisääminen, poistaminen ja kiinnittäminen iPadin aloitusnäyttöön iPadOS: ssa

Uusimmat viestit