Kuinka hankkia uusi Apple TV Aerial Views -näytönsäästäjä Macille

Näytönsäästäjät antavat silmillemme aina visuaalisen nautinnon, kun näemme nämä kauniit mallit tai panoraamanäkymät sen jälkeen, kun jätämme tietokoneen tai kannettavan tietokoneen hetkeksi koskematta. Kun ravistamme järjestelmiä syvästä unesta, olemme palaamassa näytöille, joiden parissa työskentelimme.

Jos luulet, että näytönsäästäjät rajoittuivat vain kannettaviin tietokoneisiin, ajattele kahdesti. Apple TV: llä on mahtavia antenninäytönsäästäjiä; voit nauttia ilmanäkymistä New Yorkista, San Franciscosta, Havaijilta ja muusta. Mutta voit katsella täsmälleen samoja näytönsäästäjiä Macissa.

Kehittäjä John Coates tarjoaa ratkaisun Apple TV: n näytönsäästäjien tuomiseen Maciin. John antaa kaksi nopeaa ja yksinkertaista ratkaisua näytönsäästäjien asentamiseen. Lataa ensin Aerial.saver-näytönsäästäjätiedosto GitHubista.

Kun olet ladannut tämän tiedoston, noudata kahta vaihtoehtoa:

Vaihtoehto A: Avaa Aerial.saver ja OS X kysyvät, haluatko asentaa sen.

Kuinka hankkia uusi Apple TV Aerial Views -näytönsäästäjä Macille

Vaihe 1. Avaa Mac-tietokoneesi Järjestelmäasetukset.

Vaihe # 2. Napsauta Työpöytä ja näytönsäästäjä.

Vaihe # 3. Napsauta nyt Näytönsäästäjä.

Valitse Aerial-näytönsäästäjä, jonka olet asentanut äskettäin.

Vaihe # 4. Napsauta Näytönsäästäjän asetukset ja määritä mitä kuvia haluat tarkastella.

Normaalisti Mac käy läpi kaikki nämä toimenpiteet, ja on suositeltavaa antaa tämän tapahtua. Visuaalisen vetovoiman lisäksi näytönsäästäjällä on ainutlaatuinen ominaisuus: kaikki ilmakuvat ladataan suoraan Applelta, joten käyttäjän ei tarvitse päivittää niitä manuaalisesti, koska Apple päivittää ne automaattisesti. Lisäksi voit korjata erilaisia ​​ilmakuvia useille näytöille.

Huomaa, että voit käyttää Aerial-näytönsäästäjiä OS X Maverick tai uudemmissa versioissa. Jaa ajatuksesi kanssamme kommenttiosassa.

Uusimmat viestit