Kuinka piilottaa Facebook Messenger "Nähty" iPhonessa ja Android-laitteessa

"Nähty" on ärsyttävä ominaisuus ihmisille, jotka ovat hyvin huolissaan yksityisyydestään Facebookissa. Jos joku lähettää sinulle viestin ja avaat sen Facebook Messenger -sovelluksen kautta iPhonessa tai Androidissa, lähettäjä saa "nähty" -ilmoituksen. Tämä kertoo lähettäjälle, että olet nähnyt viestin.

Jos et halua tämän tapahtuvan, ts. Lukit viestin, mutta älä ilmoita lähettäjälle, että olet lukenut viestin - tähän ei ole suoraa tapaa. Siellä on kuitenkin hieno temppu, joka voi vain olla kätevä. Katsotaanpa se! Tämä ei ole laite tai sovelluskohtainen kiertotapa. Näin ollen vaiheet pysyvät samana sekä iPhonessa että Android-laitteessa.

Kuinka piilottaa "Nähty" -sovelluksen Messenger-sovelluksessa iPhonessa tai Android-laitteessa

Vaihe 1. Kiihottua Lentokonetila.

Vaihe # 2. Avata Facebook Messenger laitteellasi ja tarkastella viestiä.

Vaihe # 3. Lopeta Messenger by Pyyhkäisemällä App-korttia.

Vaihe # 4. Sammuttaa Lentokonetila.

Ajatteli, että tämä kuulostaa typerältä, tämä on ainoa temppu, joka toistaiseksi toimii kuin viehätys.

Käärimistä:

Toivon, että on helppo ja virallinen tapa piilottaa näkemät FB-viestit. Joka tapauksessa siihen saakka meidän on hallittava tätä tapaa. Jaa palautteesi kanssamme alla olevassa kommentissa.

Sillä välin saatat haluta tutkia…

  • Kuinka ladata Facebook-videoita iPhonelle tai iPadille
  • Facebook ei lataudu iPhoneen? Korjattavia vinkkejä
  • Kuinka piilottaa aktiivinen tila Facebook Messengerissä
  • Kuinka viedä Facebook-kommentteja CSV-tiedostoon

Uusimmat viestit