Kuinka muuttaa iPhonen näyttö mustavalkoiseksi harmaasävyillä

Harmaasävytilan ansiosta voit muuttaa iPhonen tai iPadin näytön mustavalkoiseksi. Jotkut näkövammaiset ja värisokeet käyttäjät eivät ole tyytyväisiä eläviin väreihin. He mieluummin katsovat harmaasävyistä näyttöä, koska ne ovat mukavampia ja kätevämpiä.

Se säästää myös paristojen käyttöikää vaikeissa tilanteissa !! Jos käytät iPhone 10: ää tai uudempaa OLED-näytöllä, asetus voi todellakin lainata sinulle ylimääräistä mehua. Lisäksi asiantuntijat väittävät, että mustavalkoisen näytön käyttö voi auttaa käyttäjiä voittamaan älykkään riippuvuutensa. Hienoa on, että kun se on otettu käyttöön, tarvitset vain kolme napsautusta vaihtaaksesi värillisen ja harmaasävytilan välillä.

Kuinka muuttaa iPhonen tai iPadin näyttö mustavalkoiseksi

Kun harmaasävytila ​​on käytössä, näyttö näkyy mustavalkoisena. Olitpa avaamassa sovelluksen, videoita tai valokuvia, kaikki näyttävät harmailta. Kun sammutat harmaasävyn käytöstä, näyttö palaa luonnollisiin väreihinsä.

Mielenkiintoista on, että jos otat kuvakaappauksen, kun asetus on käytössä, se näyttää harmaalta, mutta on värillinen, kun se siirretään tietokoneelle tai vaihdetaan värilliseen profiiliin.

Vaihe 1. Käynnistä asetukset sovellus iOS-laitteellasi.

Vaihe # 2. Näpäytä Esteettömyys.

Vaihe # 3. Valitse nyt Näytön ja tekstin koko.

Vaihe # 4. Vieritä alas kohtaan Värisuodattimet.

Vaihe # 5. Vaihda Päällä kytkin Värisuodattimet.

Jos sitä ei ole asetettu arvoon Harmaasävy valitse se oletusarvoisesti vaihtoehdoista. Värisokeet käyttäjät voivat asettaa suodattimen tai värisävyn sopivaksi. Jos et pidä mustavalkoisesta vaikutuksesta, poista harmaasävy käytöstä noudattamalla samoja vaiheita ja sammuta kytkin. Tai voit ottaa Esteettömyyden pikakuvakkeen käyttöön kytkeäksesi mustavalkoisen näytön päälle tai pois päältä.

Kuinka esteettömyyden pikakuvake otetaan käyttöön värisuodattimille

Kun määritykset on tehty, esteettömyyden pikakuvake ottaa värisuodattimet käyttöön tai poistaa ne käytöstä helposti. Sinun tarvitsee vain kolminkertaistaa napauttamalla sivu / koti-painiketta vaihtaaksesi ominaisuuden päälle / pois päältä.

Vaihe 1. Tuoda markkinoille asetukset sovellus →Esteettömyys iOS-laitteellasi.

Vaihe # 2. Vieritä alas kohtaan Kenraali ja valitse Esteettömyyden pikakuvake.

Vaihe # 3. Napauta tässä Värisuodattimet. Valinta ilmestyy ennen vaihtoehtoa, napsauta nyt Takaisin ja poistu sovelluksesta.

Ja se on valmis! Käännä iOS-laitteen näyttö mustavalkoiseksi tai värikkääksi vain kolmesti napsauttamalla sivu- / koti-painiketta.

Jos pidät vaikutuksesta, voit kokeilla myös toista vaihtoehtoa, kuten Käänteiset värit tai Tumma tila. Edellisessä koko näyttö muuttuu hieman tummemmaksi kuin harmaasävy. Mitä tulee pimeään tilaan, tumman värimaailman tavallisen valon sijasta tummuu vaaleassa käyttöliittymässä.

Mikä on harmaasävytila?

Rehellisesti sanottuna pidin aluksi harmaasta käyttöliittymästä, mutta muutama päivä sen jälkeen tunsin tarvetta vaihtaa takaisin elävyyteen. Joten nyt minulla on esteettömyyden pikakuvake kätevä ja vaihdan näiden kahden välillä usein. Minulla on jopa ainutlaatuisia taustakuvia, jotka näyttävät hyvältä molemmissa versioissa; jos haluat niitä, pingaa meitä alla olevaan kommenttiosioon.

Tässä on joitain hauskempia artikkeleita tutkittavaksi:

  • Kuinka lähettää Memoji-tarroja iPhonessa Snapchatissa
  • Parhaat reseptisovellukset iPhonelle
  • Puheohjauksen määrittäminen ja käyttäminen iPhonessa
  • Paras VPN-sovellus iPhonelle ja iPadille

Uusimmat viestit