Cycloramic iPhone App v3 - Panoraamavalokuvien muokkaus!

Cycloramic sai päät kääntymään (tietenkin iPhone 5: n kanssa), kun se julkaistiin ensimmäisen kerran. Silloin sillä oli yksi yksinkertainen mutta hämmästyttävä ominaisuus: se pystyi kiertämään iPhone 5: ää automaattisesti ja sieppaamaan panoraamavideoita.

Nyt Cycloramic on saanut tällä kertaa paljon uusia ominaisuuksia. Sen lisäksi, että Cycloramic pystyy kiertämään iPhonea 5 automaattisesti - mikä itsessään on loistava saavutus - voit ottaa panoraamavalokuvia ja videoita iPhone 4: llä ja 4S: llä.

Cycloramic iPhone App v3

Tämä uusi ominaisuus ei kuitenkaan kuulu automaattiseen (handsfree-tila) malleihin 4 ja 4S.

Tässä ovat syklokeraamisen iPhone-sovelluksen uudet ominaisuudet yhdellä silmäyksellä:

  • Sovellus toimii nyt myös iPhone 4: ssä ja 4S: ssä iPhone 5: n lisäksi
  • Cycloramic ottaa panoraamakuvia ja videoita iPhone 4: ssä ja 4S: ssä
  • Parasta on opastettu panoraama missä sovellus opastaa sinut selkeästi panoraamavideon / -kuvan läpi
  • Handsfree-panoraama iPhone 5: ssä toimii yhtä hyvin kuin koskaan, mutta tällä kertaa myös sovellus kestää Panoraamavalokuvat.

Cycloramicin panoraamatallennustilassa voit päättää, kuinka paljon haluat kaapata. Voit tehdä 360 astetta tai jopa 1080 astetta (kolme täyttä kierrosta) valokuvien jopa 16 000 kuvapistettä kohti.

Panoraamavalokuvien muokkaus

Mutta ehkä vielä parempi on Panoramic Photo Maker -sarja, joka sisältää muokkaukset ja suodattimet. Näin voit tehdä ottamillasi valokuvilla:

  • Säädä kirkkautta, kontrastia ja lämpöä
  • Paranna teroittamalla, sumentamalla jne
  • Lisää tekstiä tai muotoja panoraamakuvien päälle
  • Rajaa, kierrä, käännä
  • Lisää panoraamavalokuviin tonnia suodattimia

Valokuvakirjasto ja yksittäisiä valokuvia panoraamasta

Toisin kuin monet muut valokuvasovellukset, Cycloramic hallitsee sovelluksen kanssa ottamiasi valokuvia paremmin. Sen sijaan, että vietät ne kaikki erilliseen albumiin tai kamerarullaan, Cycloramic tallentaa ne turvallisiksi ja organisoiduiksi, jotta pääset paremmin panoraamavalokuviisi ja videoihisi. Lisäksi albumi on optimoitu panoraamavalokuville.

Jos olet hieman geekierimäisempi kuin normaalisti, löydät vielä yhden mielenkiintoisen ja hyödyllisen ominaisuuden: kaikki panoraamakuvan muodostavat yksittäiset kuvat tallennetaan, jotta voit saada ne myös!

Cycloramic on App Storessa, tarttumalla hintaan 1,99 dollaria.

ladata

Siinä kaikki ihmiset!

Jaa palautteesi kanssamme alla olevassa kommentissa.

Uusimmat viestit