Parhaat uniseurantaohjelmat Apple Watchille vuonna 2021

Apple Watch tarjoaa fyysisen läheisyytensä kehomme kanssa tarkemman unen seurannan. Haluatko seurata uniasi? Tutustu joihinkin parhaat unen seuranta Apple Watch -sovellukset.

 1. Unisykli
 2. Bodymatterin unikello
 3. Withings Health Mate
 4. Tyyny
 5. AutoSleep
 6. Sleep Tracker
 7. Uninen
 8. HeartWatch
 9. Lepotila ++
 10. Unisyke 3

1. Unisykli

Sleep Cycle on älykäs unen seurantaohjelma Apple Watchillesi. Tämä sovellus seuraa jatkuvasti nukkumistapojasi ja herättää sinut, kun olet kevyessä unessa. Sleep Cycle käyttää patentoitua äänitekniikkaansa nukkumistapojesi seuraamiseen ääni- tai tärinäanalyysin avulla.

Sleep Cycle valmistaa sinut heräämään luonnollisesti joka aamu. Sovellus löytää optimaalisen ajan, kun olet kevyessä unessa, ja herättää sinut sitten.

Hinta: Vapaa

ladata

2. Bodymatterin nukkuva kello

Sleep Watch synkronoi nukkumistietosi automaattisesti iPhonen Health-sovelluksen kanssa. Sovellus ei vain seuraa uniasi, vaan seuraa myös keskimääräistä unissykettä, unissykkeen laskua, unirytmiä ja unirytmiä.

Tämä sovellus toimii tekoälyn avulla, ja siksi saat henkilökohtaisia ​​oivalluksia. Sovelluksen avulla voit tehdä muutoksia elämäntapamuutosten mukaan; tällä tavalla voit saavuttaa paremman unen yöllä.

Hinta: Vapaa

ladata

3. Withings Health Mate

Unen seuranta on vain yksi näkökohta monien joukossa. Joten jos täydellinen terveydentilan seuranta on mielesi huipulla pysyäksesi kunnossa ja terve, Withings Health Mate voi olla oikea vastaus toiveeseesi. Esittämällä syvällinen historia terveystiedoistasi, mukaan lukien uni, paino, syke ja kaikki sovelluksen toiminnot, on paljon helpompaa pysyä ajan tasalla.

Lisäksi voit tarkistaa syvän / kevyen unisyklisi selvittääksesi kuinka hyvin nukut. Ja jos sinusta tuntuu hieman unen puutteelta, asiantuntija-uniohjeet voivat olla hyödyllisiä unen parantamisessa.

Kaiken lisäksi Withings Health Mate antaa sinun kutsua ystäväsi kilpailuun ja tarjoaa myös paremman painonhallinnan, jotta voit menettää ylimääräisiä kiloja. Ei vain, että sovellus antaa sinulle hienoja palkintoja myös pitämään sinut pumpattuna. Nämä ominaisuudet huomioon ottaen se voi turvallisesti väittää olevansa yksi parhaista terveys- ja kuntosovelluksista Apple Watchille.

Hinta: Vapaa

ladata

4. Tyyny

Tyyny paitsi seuraa nukkumistasi, mutta tallentaa myös äänitapahtumia, kuten kuorsauksen, uniapnean ja uneliaisuuden (unen puhuminen). Voit seurata uniasi Apple Watchilla ja iPhonella.

Tarkastele sykekaaviota ja hyödynnä uniapua käyttäviä melodioita, jotta nukahdat nopeammin. Lisäksi tämä sovellus antaa sinulle henkilökohtaisia ​​vinkkejä ja syvällisiä oivalluksia. Siksi voit löytää pitkän ja rauhallisen unen salaisuudet.

Hinta: Vapaa

ladata

5. AutoSleep

Toisin kuin muut uniseurannan sovellukset, AutoSleep ei vaadi sinua kertomaan, oletko menossa nukkumaan. Älykäs sovellus oppii automaattisesti olevan sängyssä ja alkaa seurata unta. Aamulla, kun avaat pariliitetyn iPhonen lukituksen, sovellus antaa sinulle tuloksia.

Jos et halua käyttää Apple Watchia unen aikana, laita se lataukseen ennen nukkumaanmenoa. Seuraavana aamuna, kun käytät kelloa tai kosketat iPhoneasi, AutoSleep tietää, että olet nukkunut.

Hinta: $2.99

ladata

6. Sleep Tracker

Kuten aktiviteettisovellus, joka seuraa vaiheitasi ja lentojasi koko päivän, tämä unen seurantasovellus valvoo unta jatkuvasti. Halusitpa sitten nukkua päivällä tai ottaa unia, Sleep Tracker seuraa automaattisesti uniasi, koska sinun ei tarvitse määrittää sovellusta Apple Watchissa tai iPhonessa.

Meillä on tapana tulla levottomiksi ja levollisiksi unemme aikana; Sleep Tracker voi myös seurata tätä jaksoa, kun olet sängyssä. Voit luokitella unen lisäämällä muistiinpanoja ja hashtageja, jotta voit tarkistaa trendit ja sen, mikä vaikuttaa uniisi.

Hinta: $1.99

ladata

7. Uninen

Nuku rauhallisesti ja herää täysin virkistyneenä joka aamu. Sleepzy voi auttaa sinua selvittämään unen todellisen salaisuuden. Sovelluksella on suuri valikoima rentouttavia ääniä, joita voit kuunnella yöllä nukahtamiseksi.

Se tarjoaa yksityiskohtaiset viikoittaiset tilastotiedot siitä, kuinka hyvin nukut. Yksi tämän sovelluksen merkittävä piirre on, että se tarjoaa sääennusteen aamulla. Joten voit pelata päiväsi vastaavasti ja välttää jumittumista huonossa säässä.

Hinta: Vapaa

ladata

8. HeartWatch

HeartWatch on ensisijaisesti sykkeenseurantasovellus, mutta se valvoo myös unta. Syketiedot pysyvät kuitenkin aina ylhäällä, jotta voit tarkistaa herättävän ja nukkuvan sykkeen.

Tämän sovelluksen suunnittelun idea on luoda vahva yhteys sykkeen ja unen välille. Löydät tarkempia tietoja kuin mitä olisit voinut saada muista sovelluksista.

Hinta: $3.99

ladata

9. Lepotila ++

Sleep ++ tarjoaa automaattisen ja manuaalisen tilan unen seuraamiseksi. Sovellus toimii yhteistyössä Apple Watchin kyvyn seurata liikettä ja terveyttä. Näiden tietojen perusteella Sleep ++ mittaa unesi aikaa ja laatua.

Jos haluat käyttää automaattitilaa, käytä vain Apple Watchia yöllä, ja Sleep ++ antaa sinulle raportin unesi laadusta ja määrästä. Saadaksesi tarkempia tuloksia, voit käyttää manuaalista tilaa, jossa sinun on kerrottava sovellukselle, kun aloitat nukkumisen ja kun heräät.

Hinta: Vapaa

ladata

10. Unisyke 3

Sleep Pulse 3 on täynnä monia erinomaisia ​​ominaisuuksia sykkeen ja liikkeen seuraamiseen. Parasta tässä sovelluksessa on, että Apple Watch tekee suurimman osan työstä itse.

Jos heräät yhtäkkiä keskellä yötä, sovellus näyttää leposykkeen ja nukkumisajan.

Hinta: $3.99

ladata

Siinä kaikki ystävät!

Mikä on seuraajasi?

Kun elämämme on tulossa stressaavaksi, hyvä uni on yhtä vaikeata kuin yksisarvinen. Onneksi unen seurantasovellukset tuovat helpotusta ihmisille, jotka työskentelevät jännitteiden alla. Lataa suosikkisovelluksesi Apple Watchiin ja nauti rauhallisesta unesta joka ilta.

Voit myös viitata seuraaviin:

 • Terveyssovellukset Apple Watchille
 • Sleep Tracker -sovellukset iPhonelle
 • Käytä pikakuvakkeita Apple Watchissa (watchOS 7)
 • Viikon sovellus: Tyynyn automaattinen unen seuranta (15.-21. Tammikuuta 2021)

Minkä unen seurantasovelluksen haluat ladata Apple Watchiin? Jaa palautteesi meille alla olevassa kommentissa.

Uusimmat viestit